Labas
QUOTE(Extra_Dee @ 2017 02 21, 01:09)
<p>Vitamina D su pertraukom geriu jau metus, nu negali but, kad butu nukrites taip, kad jaustusi ant sveikatos. O siaip neesu tyrus jo...Apie pantogar girdejau visokiu nuomoniu, kad padeda, tai taip, bet turincioms jautresni skrandi nelabai gerai..o dar sako, kad ne tik ant galvos plaukai auga geriau

Bet kokiu atveju ju negersiu, man kazkaip jie per agresyvus atrodo planuojant. O kazi gal tai gali buti nuo narkozes?..</p>
Jei turėsi progą, išsitirk vit. D ir žinosi tiksliai. Man pernai tyrė birželio mėn. kai atrodo jau ir tos saulės kažkiek gavus ir gėriau prieš tai apie pusmetį, nes šeimos gydytoja buvo sakiusi kad daugumai trūksta, bet tyrimo rezultatai buvo apie 12 (kai norma nuo 30) tik nepamenu kokiais matavimo vienetai. Tai dabar aš tikrai paagituočiau visas išsitirti. Kaliau tada tą vienkartinę dozę B.O.N, tai vat irgi nežinia gal kažkiek prisidėjo prie sėkmės, kad pagaliau pavyko. Kartais atrodo tokia smulkmena, kad ką gali žinoti.
Pamenu kai pirkau Pantogar (būtent čia ir paskaičiau kaip dauguma giria

), tai vaistininkė užsiminė kad labai gerai plaukams kiaušinio trynys ir ricinos aliejos

. Sugėriau aš tą pantogar, bet efekto jokio nepastebėjau, aišku ten jo ir dozės nemažos, ar ne 3 k. per dieną, o aš gėriau 2 k. Bet po to nusipirkau ricinos aliejaus ir pradėjau maišyti tokias kaukes (bent kartą savaitėje), dar pridedant medaus ir kelis lašus argano ir berods jojobos aliejaus, reiktų namie tiksliai pažiūrėti, tai plaukai nerealiai atsigavo. Tik pastojus užmečiau šitą reikalą, aišku ir nebeslenka jie dabar taip, bet kai turėsiu daugiau laiko, reiks vėl darytis.