Sveika prisijungusi
Linkiu neužsibūti
Ačiū, pirmą karta atėjau į SM budama neštukė, o dabar kažkur mūsų gandras skrenda..pradėjome tirtis, atlikau 5 infėkciju tyrimą, kitą mėn laukia hormonai, skydliaukė, vitaminas D, vyrui spermograma..ultragarsu nemato nieko blogo..Na mano amžius jau toks vyresnis, gal tas dar lemia pastojimą😊
Lika, sveika prisijungusi
Linkiu ir aš neužsibūti
Kur lankaisi, jei ne paslaptis? Ir koks amžius tas vyresnis?
Grange, kaip tu?
ED,
pamiršau, kad tu tokioj nuostabiai lanksčioj sistemoj
Lankausi Vilniaus sveikatos klinikoj pas gyd Čipinienė (anksčiau buvusi Kemeklienė), amžius mano 38 metai🙄
Na va, pilvą maudžia kaip ir praeitą ciklą, išmoko organismas naujų pojūčių...
Šiaip pati jaučiu, kad O jau įvyko vakar/užvakar ir ryt šoktels bt Žiūrėsim, ar pasitvirtins mano nuojauta ir bus matyti ar gerai save pažįstu
Bet tai velnias, vėl ciklas apie 34 dienas bus
Garsiai mąstau, o tai, kad taip nusikelia O, nepakenkiama kiaušinėlių kokybei?
Sveikos, mergelikes, labas, Lika - kaip ir visos, linkiu neuzsibuti
Man vakar vakarine temperatura kaip soktelejo i virsu, kad net mobiliam programele nusprende, kad O ivyko diena pries tai Dzin, kad jau kelios dienos ivyke pagal pojucius. Bet nieko, su mmm isskaiciuos tiksliai kas kada. O dabar tai mano bajeriai prasideda, jau pora dienu linksmyn ir smagyn - sian atsikeliau isvis kaip pagaliu atvanota, ypac per galva, spranda ir ( . )( . ). Siti, gyvates, irgi issipute kaip nzn kas, jau net mb nereikejo ciupinet, sako matos, kad sutine, oda isitempus, pamele kazkokie. Ranku plautis negaliu, nes purtosi
Juokas pro asaras zodziu
Bet idomiai siaip. Iki planavimu niekad nebudavo tokiu dramu man su jais, o dabar yra, ir dar kaip. O siaip miego juodai noriu, sianakt lyg ir issimiegojau truputi, bet tai sapnuoju non stop filmus - ryskius ir idiotiskus, tai gal neduoda pailset. Zodz, Guziko vakaruskos prasidejo. Kas i kompanija NT darytis uz poros savaiciu?
Lika, laba.
linkiu greitai pagauti gandra uz kojos
Grange, kaip tu?
Aciu, laikaus.. siandien pradejo tepliot, tai laukiu "smagumu". na bent jau reakcijos tokios neber, kokia butu buvus, jei.. bet vistiek kazkaip taip ne koks jausmas.
ir pyktis, ir baime del ateities ir pan. na standartiski dalykai. o dar pries gimtadieni visada tokia jautresne, o dabar tai is vis.
uz 2 sav skrisim i lt keliom dienom, kaip niekada nenoriu. nenoriu klausimu, ir pan dalyku nes tevai irgi gi laukia.. nors nezino nieko apie visus ivf ir pan. nesakiau ir manau, kad nesakysiu, sutaupyt ju nervus taip pat, nes vistiek nieko nepagelbes. zinau, kad pasakys, gal pabandyk LT bus geriau....... tipo. na nes nezino visu dalyku.
gerai, kad busiu trumpai, nes kitaip tai nzn bus sunku.
daugiau matysim, ateitis parodys kaip ir kas.
Sveikos, mergelikes, labas, Lika - kaip ir visos, linkiu neuzsibuti
Man vakar vakarine temperatura kaip soktelejo i virsu, kad net mobiliam programele nusprende, kad O ivyko diena pries tai
Dzin, kad jau kelios dienos ivyke pagal pojucius. Bet nieko, su mmm isskaiciuos tiksliai kas kada. O dabar tai mano bajeriai prasideda, jau pora dienu linksmyn ir smagyn - sian atsikeliau isvis kaip pagaliu atvanota, ypac per galva, spranda ir ( . )( . ). Siti, gyvates, irgi issipute kaip nzn kas, jau net mb nereikejo ciupinet, sako matos, kad sutine, oda isitempus, pamele kazkokie. Ranku plautis negaliu, nes purtosi
Juokas pro asaras zodziu
Bet idomiai siaip. Iki planavimu niekad nebudavo tokiu dramu man su jais, o dabar yra, ir dar kaip. O siaip miego juodai noriu, sianakt lyg ir issimiegojau truputi, bet tai sapnuoju non stop filmus - ryskius ir idiotiskus, tai gal neduoda pailset. Zodz, Guziko vakaruskos prasidejo. Kas i kompanija NT darytis uz poros savaiciu?
tavo aprasymai tai vakaruskos, linksminies
Kas i kompanija NT darytis uz poros savaiciu?Jauciu as
Papildyta:
Parasiau ir susimasciau...vasario 3d gleivine buvo 4mm, tai sake mm laukti uz 3-4 savaiciu. Nebepamenu, bet gleivine gi auga po 1-2mm per diena, tai imant jei auga 1mm per diena, po 4 savaiciu butu apie 28mm. Suprantu, kad tas augimas vadoveliskas, bet 28mm tai skamba labai daug. Trys savaites butu si penktadieni, bet kb pasirode tik uzvakar/vakar, tai irgi idomu...na, kantrybe dorybe