Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 165 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Reiškia, kad virusas neaktyvioj būsenoje, tu turi imunitetą ir perduosi jį vaisiui. Jei gerai pamenu, čia nieko blogo. Jei būtų IgM teigiamas, reikštų, kad pats virusas yra aktyvus ir kad juo sirgai visai neseniai.

Jo, tokią info ir internete radau. Bet galvoju vis tiek pas šeimos gydytoją dar nueiti, kad paaiškintų, ramiau būtų.

Atsakyti

Labas,

na atmušėt mano svajones dėl dvynių :D bėt....matysim kaip bus, nors vieną duotų Dievulis irtai gerai būtų  :D 

Šiandien tokia psicologinė būsena, kad visus prikalčiau prie sienų.... Darbe jau trys kolegos aprėkti, visi vaikšto ant pirštų galiukų...arba pareis mm arba ne, ryt darysiuos testą... :hmm:

Atsakyti

Ahoi.

Kaaaaip as blogai meigu. Vakar maniau nakti pramus mmm, nes pilve toks jausmas. Krutines maudimas apmazejes, bet siandien tiek nesveikai niezti man ja, kad atrodo vielini sepeti pasiemus kapstysiuos kol praeis. Brrr. Sian atejo One Step, viena pasidariau - nieko nerodo. O siaip visa nakti begiojau mazo reikalo, nu kas gal 40min max, miego nepridejo. O ryte pazadino tai, kad vejas atplese langa ir lietaus tokei dydeli lasai tiesiai i fizionomija taskyt pradejo O_O MB puole kaciu ileist, tai parleke, kas nakti isleke buvo - slapios kaip bebrai ir su dideliais skundais :D Ir gaila, ir juokinga.

Atsakyti

Kisulita

Herpi arba liaudiskai tariant pusleline sukelia simplex virusas, ne citomegalas, bet jie is tos pacios seimos, kaip ir pvz. Epstein Barr virusas. Visam gyvenimui tuno organizme. Esi persirgusi. Blogiausios pasekmes, kai nestumo metu uzsikreciama ir susergama pirma karta. Suaktyvejimas irgi nera gerai, bet jis pakankamai retas ir buna nusilpus organizmui pvz. Ziv atveju ar pan. Angliskai daug yra informacijos. Gydytojai visiskai nesureiksmina CMV tunojimo organizme, kur kas baisiau yra susirgimas pirma karta nestumo metu. As plaukus roviausi, kad ji turiu, bet nu ka cia padarysi :)

Atsakyti

Sakes kaip tylu cia! Kad visos parbegtumet su gerom naujienom!

Ten

Ar jau pradejai stimuliuotis? Trupuciuka susipainiojau laike  :) 

Atsakyti

Aha, joa, puikios pas mane - terlioja pusdieni jau. Temperatura labai auksta nebeuzkyla, tai laukiu, kol pramus normaliai. Kazkaip ankstyvai si menesi.

Atsakyti

Aha, joa, puikios pas mane - terlioja pusdieni jau. Temperatura labai auksta nebeuzkyla, tai laukiu, kol pramus normaliai. Kazkaip ankstyvai si menesi.

Uij..

Kelinta cd?

Mano ir sis ciklas buvo trumpas, jauciu kad 23 cd pramuso.kazkaip labai trumpas.na bet po ov paskaiciavau buvo 11 dienu.na po punkcijos.tikiuos sekantys bus normalus, kad galeciau planuot savo dienas, nes kai nezinai kada prasides mm tai ir galvos skausmas.

Galvojau gal pradet matuot bt, bet nebusim visas dienas namie, o i lt skrendu kaip tik per oo, tai nebus labai naudinga matuot kai ten nebus kaip.na matysiu...

Siandien varom i maniskio ambasada, renginys ten kazkoks.as dar lovoj, kaip tingiu ropstis...nors turiu laiko iki pietu.

Atsakyti

Labas, 

dariausi NT neigiamas ...bet mmm dar nėra. Šiandien 27CD.

Su tais testais tai komedija gavosi. Nusipirkau penktadieny vieną, gi iškart tikėjausi teigiamo rezultato :D  kadangi darbe visą dieną pykino, tai sakiau tikrai bus teigiamas....Gryžau iš darbo-pasidariau -neigiamas. Belaukiant rezultato skaitau instrukciją, kad jei bus vartota daug skysčių-rezultatas bus neigiamas...o aš visą dieną gėriau daug vandens, nes pykino... Nu ok, radau spintelėj užsilikusi kitą NT. Šiandien ryte pasidariau-nė vienos juostelės nerodo :blink:  pažiūrėjau-gagiojimas baigėsi  praeitą mėn....MB išsiunčiau į vaistinę, sakau nupirk DAUG :D  pasidarau vieną - vėl jokios juostelės - brokuotas, po kuriolaiko kitos rūšies pabandžiau - pagaliau gavau atsakymą aiškų - neigiamas.... na dabar lauksiu pirmadienio jei nebus mmm, tada vėl kartosiu. Va tokia mmano NT istorija :)

p.s. pykinimą įtariu nuo folio rūgšies...tik nesupranti kodėl kartais pykina kartais ne. :hmm:

Atsakyti

Guzikeli

Nu ot  :4u: 

Simona

Pabandyk vitaminus pries miega gerti  :)  Mano skrandis i jautresne puse, bet nepykina nuo vitaminu, kai taip geriu  :) Nors, tiesa pasakius, as kai prie pykinimo pripratus, tai gal net nebepastebiu jau. Del virskinimo sistemos bedu mane labai daznai pykindavo per dienu dienas...

As siandien del visa ko pasidariau NT, tai aiskiai neigiamas. Na, siaip tai nesistengem, visvien rekomendavo sulaukti bent vienu mm...kad tik neprasidetu savaitgali kita, nes neiseis pasidaryti kraujo tyrimu. Ir dar reikia uzsisakyti OT, kad bent preliminariai sugaudyciau O 7dpo prg tyrimui...

Atsakyti

Ziuriu filma Stepmom, tai asaroju non-stop. Vaje, trecias filmas, per kuri suskysteju! I senatve jautri darausi  :D 

Atsakyti

As vis per mob.noriu atsakyt, nera langelio, tai pabaksnoju ir iseinu :D O kad pati neprisijungus... :D Labas!

Grange, gero renginio su brangiuoju.

Guzikai, uzuojauta del nemigu ir kitu linksmybiu. Tikrai kazkaip greit tau sikart. Kokio ilgio ciklas isejo?

Simona, na duodi tu su tais testais :D

Extra_dee, ech, reik ir paasarot kartais per filmus, netiesiogiai ir save apsivalai. As jau penkta tablete isgeriau vakar! Dabar eisiu penktadieni ziuret derliaus. Ziauriai idomu! Bet nemiga iskart - su pirma tablete. Grynai hormoniskai. Nes ir skausmai tipiski - nugara/pilvas/galva/riesas ir pan. O kai pervargus, naturaliai emocijas veikia. Ketvirta diena tikrai monstriuku buvau pavirtus, ir zliumbiau (nors apskritai labai seniai verkiau - va ir daba rami kaip belgas :)). Ir susiriejus buvau tadien, kas ir nelabai budinga. Irzli tokia.

O siaip norma. Labai smalsu, kas vyksta, nes pilva pucia, bet ne siaip kaip kokiu kopustu privalgius, o tiesiog burbuliuoja ten kazkas :) taip ir jauti bul bul bul pukst plekst pokst :D ir skausmeliai priesovuliaciniai, aplink kaire kiauside veiksmas jaucias.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ten: 25 vasario 2017 - 15:25

ED as ir galiu lengvai asara isspaust per filma, kazkaip skysta esu tuo klausimu :D

Isvaziavau dar i miesta truputi prasiblaskyt.ziauriai seniai pardese buvau, per sausio ispardavimus kojos nekeliau net.. sako shopinimasis pigiau nei psichologas :D tokia slogi nuotaika, tai pasikeliau biskuti 😏 kelis rubus nusipirkau, nei baisiai reikia nei ka, bet pasikeist sakau.dar ir b du baltinius prigriebiau, nors sako niekada nereik, bet tik pakabinus kita diena ims😜 taip ir nerrik.

Vaziuoju namo pasidet ir vaziuosim atgal.punktualumu nepasizymi ten visi, tai bus pats tas.

Siandien dar mums sona nubreze, ne tiek daug, bet issigandau, ir dar tokioj judrioj vietoj pries pat ES komisijos pastata.nemegstu pacio centro br...

Bet toks draugiskas vairuotojas ir is kart pasieme draudimo lapa pripazino klaida, bet del tiek neisim ten su popieriais nes uztruks laiko ir visa ko..

Atsakyti