Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 165 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Simona

Pabandyk vitaminus pries miega gerti  :) 

taip ir padariau , ačiū :4u:

Labas, nu keisčiau nebūna, nėra mano mmm, bet NT neigiamas ...šiandien galėčiau fiksuoti, kad vėluoja pirmą dieną, ko niedada nebūdavo anksčiau...kažkaip neberamu, vakar dar skaudėjo pilvą kaip prieš mmm, o šiandien jau ramu... Jetus, ateitų mmm-butų viskas aišku, o dabar :hmm:

Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Ten, ačiū, nuraminai, nes jau buvau išsigandusi smile.gif . Na jei ta arbata taip gerai mane veikia, reikės ir kitą ciklą pagerti smile.gif. Tik šįkart būsime pasiruošę jos poveikiui geriau biggrin.gif

Extra_Dee, po tokių išgyvenimų nenuostabu, kad mintys nėra pačios šviesiausios, laikykis. Dėl draugų - aš jau dabar matau, kad vienintelis tikras ir artimiausias draugas man yra vyras, man atrodo svarbiausia, kad gali į jį atsiremti.
Atsakyti

Labas rytas :)

Man rodos, dabar Ten laikas nešt teigiamą testą. Gan jau čia tupėt, man kompanijos reikia pas susiplanavusias. Kitaip čia sėdėsiu, rinkitės  :B 

Erborista, pritariu ED visom keturiom. Skųskis, dzin, kas ką pagalvos. Juk nuolatinis skausmas labai sekina, ir psichologiškai, ir fiziškai. 

ED, draugai ateina ir išeina, o kiekvienu gyvenimo momentu šalia mūsų yra būtent tie žmonės, kurie tuo metu turi būti. Neliūdėk  :4u: Aš kažkada irgi pergyvenau, kad neskiriu kai kuriems draugams tiek dėmesio, paskui ir tie draugai atitolo. Galų gale supratau, kad man tiesiog labai paprastai ir nuoširdžiai buvo neįdomu ir tiek. Ir nieko čia blogo-žmonės auga kartais į skirtingas puses. Nors aišku, kurį laiką bandžiau versti save, nes jaučiausi kažkiek kalta. Bet juk iš tiesų nieko blogo nepadariau :) Branginu draugus, kuriuos turiu dabar, su kuriais jaučiuosi gerai. Bet jei kažkada jie ar aš atitolsim, juk irgi nieko blogo. 

Atsakyti

Beje, sapnavau II atnese kazkuri, kazin kuri sikart biggrin.gifMano sapnai pranasiski biggrin.gifLinkiu, kad visos is cia iseitumet kuo greiciau smile.gifAs panasu dar pabusiu.

Įdomu, kuri čia mus pradžiugins  :D 

Gal aš  :D  :4u:​ 

Atsakyti

liko vos keletas zmoniu, su kuriais santykis liko toks pats. Ziauriai gaila...visa tai irgi neprideda ramybes ir harmonijos. Apie antra nelaime visiskai niekam nesakem, zinom tik mudu su B, na, ir jus. As nezinau, gal visi tie draugai, turintys vaiku, galvoja, kad daro man paslauga...

Aš irgi jau nebedaug draugų turiu... Ankščiau labai nerimaudavau, kad artimų draugų vis mažiau ir mažiau, dabar jau apsipratau ir viskas gerai, džiaugiuosi ką turiu.

Džiaugiuosi, kad su šeima ir su b geri santykiai  :) 

Atsakyti

taip ir padariau , ačiū :4u:

Labas, nu keisčiau nebūna, nėra mano mmm, bet NT neigiamas ...šiandien galėčiau fiksuoti, kad vėluoja pirmą dieną, ko niedada nebūdavo anksčiau...kažkaip neberamu, vakar dar skaudėjo pilvą kaip prieš mmm, o šiandien jau ramu... Jetus, ateitų mmm-butų viskas aišku, o dabar :hmm:

O kelinta šiandien dpo?  :)​ 

Atsakyti

Pas daktara dabar tik kiausintakiu eisiu tirtis sekanti cikla, tai uz kokiu 2-3sav. Ziauriai bijau, zinau kad skaudes dar labiau.. Turiu pasilikus morfino po ligonines, tai tikrai gersiu pries sita tyrima, nes kitaip neistversiu, paprasti nuskausminamieji nepadeda man blink.gif

Skauda vien skaitant  :blink: 

Bliam, kad tik greičiau jie tą operaciją paskirtų, taip ir nusibaigt galima su nuolatiniais skausmais...

Atsakyti

Na va, o aš tai laikausi po truputį, šiandien be pusryčių, baisiai laukiu pietų  :D 

Šiandien 6 dpo, vakar pasidarė jautrūs ir skausmingi (.)(.) tie per vidury, matyt bus pms simptomas, gaila, panašu, kad vėl nepavyko  :)​ 

Atsakyti

Kisulita, tiek PMS, tiek nėštumo požymiai dažnai panašūs, tad deja, bet iš anksto nelabai ką galima spręst :)

Labas visoms :)

Merisier, kaip miela, aš mielai pereičiau į kitą temą ir kitas išsivesčiau. Kol kas dar ovuliacijos reik sulaukt. Jau noriu nėštumo testą daryt, o dar net vaisingas metas neatėjo :D KodĖĖĖĖL :D

O šiaip - buvau knygų mugėj, dabar skęstu darbuos.

Laikykitės, merginos, ir gražios dienos!

Atsakyti

Beje, noriu padėkoti toms, kurios parekomendavote knygą - Čiauškutė  :D  Savaitgalį perskaičiau, tai patiko  :4u:​ 

Atsakyti

Kisulita, tiek PMS, tiek nėštumo požymiai dažnai panašūs, tad deja, bet iš anksto nelabai ką galima spręst :)

Kad internete perskaičiau, jog pms simptomai būna ankščiau, o nėštumo tom dienom, kai numatomos mm, man dar tik 6 dpo, net neprisitvirtinęs dar žirniukas, ankstoka požymiams  :unsure:  Ech, na bent jau ramesnė esu laukiant mm  :)​ 

Atsakyti

Beje, Guzikai, džiugu, kad jau galėsi į darbą grįžti  :D  Dar vienas atlyginimas visada į naudą  :D​ 

Atsakyti