Laba ryta. Atsiprasau, vakar issireiskejau kazkaip bitchy. Viskas, ka vakar kalbejau igavo kazkoki pagiezinga atspalvi, nors to omeny neturejau o_O
Ciklas gavos 31 ar 32 dienos, dabar be programeles tikslaii nepasakysiu. O telefonas toli, uz metro kraunasi
Man sina sunku ir skauda. Bet vaistuku ikaliau tai jau minksta galvoj. Siaip nesiskaito trumpas ciklas, tiesiog kai paskutiniu metu pagrindee 34-40 dienu, tai taip atrodo. Uztai pasimate labai neblogai daug dalyku.
1) Labai gerai jauciau ovuliacija/pries pat ovuliacija. Pamenat, sakiau jausmas, kad suspardyta i kiausides?.. Akurat, mazdaug atda ir buvo.
2) Mano vakarine temperatura viska rodo taip pat, kaip kad rodytu bazine. Tie patys pakilimai nukritimai. Seksiu toliau, bent viena pilna menesi, ziuresim kas ir kaip, bet man atrodo, kad pasitvirtina sitas reikalas.
*Labai tikiuos, kad ne vienkartinis trumpesnis ciklas, o po truputi grizta i vezias. Pilnai gali but, nes geriu paskutinius AD (kas savaite po tablete, liko tik keli savaitgaliai). Pradejo is leto svoris krist - labai is leto, bet krenta. Per paskutines kelias savaites 2kg. Pirma galvojau bus tas pats +/- kilogramas pirmyn atgal, per pms sveriaus su baime, nes jauciaus labai istinus, ypac per melionus. O ziuriu - dar keliais simtais g maziau. Nesidziaugiu dar garsiai, bet nu...
Bet kazkaip galvoju, kad viskas susitvarkys po truputi. Man ciklai labiausiai ir nusigrybavo padidinus AD doze pries pora metu. Ir dar - pradeda grizt nesveiki skausmai per mmm. Anksciau verkiau as del ju, is serijos uz ka man taip, bet ka padaryciau, kad neskaudetu, kam tos mmm isvis reikalingos. Bet dabar negaliu atsidziaugt. Nes yra taip, kaip kazkada anksciau. Kas yra gerai (salyginai).
Ir kadangi nuo mazdaug lapkricio buvo tik vienas alpimas, ruosiuos grizt i darba. Kaip tik mb sake pas ji ant linijos greitu laiku reiks 5 zmoniu. Gaudau, kada paskelbs viesai vietas ir registruojuos. Paimt turetu tikrai, nes mb ne vienas menedzeris klause, kada as grisiu. Kaip suprantu, manes net ne vienas skyrius nori
Va ka reiskia, kad nors ir pazyzi, bet savo darba padarai
Nes yra daug, kas TIK zyzia. Ech. Pakele saviverte tie ju klausinejimai. Supratau, kad kad ir kokia as uzknisanti, bet savo kaip geros darbuotojos varda vis tik issikovojau - nepaisant mano sveikatos problemu visu ir poros konfliktu su beveik valdzia. Nu bet ne mano problemos, kad vienas net ne menedzeris sugalvojo ant "mano" zmoniu vaziuot. As gi durna, negaliu patylet, kai matau neteisybe.