Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 165 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Laba ryta. Atsiprasau, vakar issireiskejau kazkaip bitchy. Viskas, ka vakar kalbejau igavo kazkoki pagiezinga atspalvi, nors to omeny neturejau o_O

Ciklas gavos 31 ar 32 dienos, dabar be programeles tikslaii nepasakysiu. O telefonas toli, uz metro kraunasi :D Man sina sunku ir skauda. Bet vaistuku ikaliau tai jau minksta galvoj. Siaip nesiskaito trumpas ciklas, tiesiog kai paskutiniu metu pagrindee 34-40 dienu, tai taip atrodo. Uztai pasimate labai neblogai daug dalyku.
1) Labai gerai jauciau ovuliacija/pries pat ovuliacija. Pamenat, sakiau jausmas, kad suspardyta i kiausides?.. Akurat, mazdaug atda ir buvo.

2) Mano vakarine temperatura viska rodo taip pat, kaip kad rodytu bazine. Tie patys pakilimai nukritimai. Seksiu toliau, bent viena pilna menesi, ziuresim kas ir kaip, bet man atrodo, kad pasitvirtina sitas reikalas.

*Labai tikiuos, kad ne vienkartinis trumpesnis ciklas, o po truputi grizta i vezias. Pilnai gali but, nes geriu paskutinius AD (kas savaite po tablete, liko tik keli savaitgaliai). Pradejo is leto svoris krist - labai is leto, bet krenta. Per paskutines kelias savaites 2kg. Pirma galvojau bus tas pats +/- kilogramas pirmyn atgal, per pms sveriaus su baime, nes jauciaus labai istinus, ypac per melionus. O ziuriu - dar keliais simtais g maziau. Nesidziaugiu dar garsiai, bet nu... :)  Bet kazkaip galvoju, kad viskas susitvarkys po truputi. Man ciklai labiausiai ir nusigrybavo padidinus AD doze pries pora metu. Ir dar - pradeda grizt nesveiki skausmai per mmm. Anksciau verkiau as del ju, is serijos uz ka man taip, bet ka padaryciau, kad neskaudetu, kam tos mmm isvis reikalingos. Bet dabar negaliu atsidziaugt. Nes yra taip, kaip kazkada anksciau. Kas yra gerai (salyginai).

Ir kadangi nuo mazdaug lapkricio buvo tik vienas alpimas, ruosiuos grizt i darba. Kaip tik mb sake pas ji ant linijos greitu laiku reiks 5 zmoniu. Gaudau, kada paskelbs viesai vietas ir registruojuos. Paimt turetu tikrai, nes mb ne vienas menedzeris klause, kada as grisiu. Kaip suprantu, manes net ne vienas skyrius nori :D Va ka reiskia, kad nors ir pazyzi, bet savo darba padarai :D Nes yra daug, kas TIK zyzia. Ech. Pakele saviverte tie ju klausinejimai. Supratau, kad kad ir kokia as uzknisanti, bet savo kaip geros darbuotojos varda vis tik issikovojau - nepaisant mano sveikatos problemu visu ir poros konfliktu su beveik valdzia. Nu bet ne mano problemos, kad vienas net ne menedzeris sugalvojo ant "mano" zmoniu vaziuot. As gi durna, negaliu patylet, kai matau neteisybe.

Atsakyti

Dar mb pravirkde. Geraja prasme. Cia toks totaliai buitinis vaizdelis su neapetitiskom aplinkybem, pasistengsiu nieko neminet negrazaus, bet jei jautrus nervai apetitas, tai praleiskit :D

Ryte is lovos i sienas trankydamasi nuvynioju iki sosto. Ir tik sededama pamatau, kad popieriaus trys suknisti lapukai ir viskas, namie net popieriniu ranksluosciu neber. O pasikelt negaliu, viskas, atsiprasant, per visur... Nu ka, saukiu mb. Tas ateina, ivertina situaciaj - viskas ok, tu pasedek, as iki koloneles nuleksiu, tuoj busiu. Ok, sedziu... IR tada tik pamatau, kad paketu tik pora, ir tai net ne tas, ko dabar reik. Jau saukt imu is antro auksto - nebeisgirsta, iseina. Sedziu, nervuojuos, jau psichuot imu, girdziu grizta - jau pradedu sakyt kazka is serijos "gi blyn saukiau, sunku isgirst?" ir ieina mano riteris i sosto mene pilnom rankom tualetinio popieriaus ir paketu pakeliu :D Net ne vienu pirmu pasitaikiusiu - paziurejo "talpa", paziurejo, kad ir naktiniu butu :D Sako "as gi zinau, ko tau reikia". Taip ir apsiverkiau ant sosto sededama is to viso reikalo - tokai visa nu... Ant tuliko, kraujuojanti, psichuota, susivelus, negrazi - bet tokia mylima... Dabar rasau ir vel asaros kyla :D Nezinau, ka as tokio gero pasauliui nuveikiau, kad gavau salia saves toki silta, rupestinga ir nuostabu zmogu :cray:

Atsakyti

Guzikeli

Tokios smulkmenos ir yra meile  :wub: 

Kadangi tikimybe, kad prisidirbom, beveik lygi nuliui, tai pasidariau kokteiliuka. Labai jau reikejo, nes visa diena apie darba pragalvojau, niekaip nepavyko minciu salin nuvyti. I sveikata, merginos!  :sokiai: 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

As biski dingus, nuotaikos ir sveikatos ziauriai nera verysad.gif Man po operacijos ziauriai blogai, nu skauda taip kad nemoku apsakyt.. Iki O isvis skausmas nuolatinis, pastovus ir labai astrus, per visa pilva. O dirbt, gyvent vis tiek reikia.. Issekau tiek fiziskai, tiek emociskai, bet nu suprantu, kad nieko nepakeisiu savo depresijom, bandau kiek imanoma tvarkytis, bet nu ziauriai sunku. Ir sunkiausia dalis ta, kad zinau jog dar kelis menesius tikrai niekas nesikeis. Ir zinokit kaip bijau menesiniu po situ.. Kazkoks kraujo klanas savaite buvo, nesuvokiu kaip taip gali but, nes jau ir anksciau nesveikai gausios buvodavo, bet nu dabar blink.gif Nemeluoju, per savaite 3 pokus paketu sunaudojau..

O siaip skaitau jus, palaikau ir labai pasiilgstu, bet neturiu jegu visom prasmem unsure.gif

ED, man ir mintys apie darba daznai lenda, sunkokas laikotarpis paskutiniu metu, o sveikata mano irgi gero neprideda. Kaip tu siaip jautiesi? Daznai pagalvoju apie tave smile.gif
Atsakyti

Sveikos :4u: [b]erborista[/b], labai skaudžiai persiskaitė tavo žinutė, kaip gaila, kad taip kankiniesi. Kada numatomas tau koks vizitas pas gydytojus? [b]Ten[/b], tikėkimės, kad derlius bus geras :4u: Filmuose susigraudinti aš esu greita :D Šį ciklą gėriau šalavijų arbatą ir jaučiu, kad ji man tikrai išderino ciklą, nepagavau, kada buvo ovuliacija, ją paankstino keliomis dienomis. Na aišku, ir su ND nelabai pataikėm. Kiek save stebiu, ovuliacijos mano vėlyvos, 17-18 cd, kas pagal ilgus ciklus yra normalu. Visada pastebėdavau vaisingas gleives, gleivių pokyčius. Dabar-iki 13cd nepastebėjau jokių gleivių, 13-14cd buvo gleivės su rožiniu atspalviu (galbūt ovuliacinis pakraujavimas), šių gleivių buvo kaip niekad daug. Šiomis dienomis maudė ir vieną iš kiaušidžių. Kadangi viskas įvyko taip anksti, net nesitikėjau, kad čia ovuliacija, su ND netaikėm. Matavau BKT, bet vėlgi, nėjo pagal ją nieko normaliai nustatyti, tik dar po kelių dienų BKT duomenų man programėlė nustatė, kad ovuliacija įvyko 14cd. Po 14cd gleivės pasikeitė į nevaisingas, KB gleivių taip ir neužfiksavau. Kažkaip man nebesinorės žaisti su šia arbatėle daugiau :unsure:

Atsakyti

Erborista, labai labai liudna skaityti del skausmu. Kaip tu ir rasai, kad dar kazkaip ir funkcionuoti reikia, nepaisant to, kad jautiesi tragiskai. Tokiomis aplinkybemis normalu, kad taupai jegas, kiek imanoma. Labai sunku, kad reikia taip kankintis ir tiesiog tempti ta laika dabar :( saugokis kiek gali. Malvinija, panasu, kad salavijai atliko darba taip, kaip ir turejo. Jie svelniai stimuliuoja ovuliacija, tad ji ir ivyko anksciau nei tau iprasta, bet siaip tokiu vadoveliskai puikiu laiku :) Rausvos gleives - labai gerai, tokiu radus as ir buvau pastojus ta cikla. Gaila ir apmaudu tik kad praleidot pati vaisingiausia meta, bet zinosi, kad gerai veikia tavo organizma ir jei kada visgi vel nutarsi, tai bus aiskiau, ko tiketis :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ten: 26 vasario 2017 - 11:56

Ir kad vaisingu gleiviu buvo tiek daug. Cia labai geras rezultatas. Puikiai tiesiog suveike  :) 

Atsakyti

erborista

Labai miela is tavo puses  :wub: As normaliai, turbut. Aisku, ner dienos, kad neprisiminciau ar nesusapnuociau, bet yra kaip yra. As realiai vis dar susisukus savam kiaute po pirmosios nelaimes. Kaip tik pagalvojau, kad labai pasikeite santykiai su kitais zmonemis, ypac tais, kurie zinojo apie tai ir patys turi vaiku. Man labai skaudu...pripazistu ir savo klaidas, nenorejima su niekuo bendrauti tam tikra laika, bet kai jau buvau pasiruosusi ir tiesiau rankas - manes jau niekas nebelauke... liko vos keletas zmoniu, su kuriais santykis liko toks pats. Ziauriai gaila...visa tai irgi neprideda ramybes ir harmonijos. Apie antra nelaime visiskai niekam nesakem, zinom tik mudu su B, na, ir jus. As nezinau, gal visi tie draugai, turintys vaiku, galvoja, kad daro man paslauga...

Atsakyti
Ten, Malvinija, aciu uz palaikyma 4u.gif Pas daktara dabar tik kiausintakiu eisiu tirtis sekanti cikla, tai uz kokiu 2-3sav. Ziauriai bijau, zinau kad skaudes dar labiau.. Turiu pasilikus morfino po ligonines, tai tikrai gersiu pries sita tyrima, nes kitaip neistversiu, paprasti nuskausminamieji nepadeda man blink.gif

ED, viskas yra normalu.. Visiskai. Juk gyvenime taip ir buna, kad ne viskas rozem klota ir as manau, kad jei tie zmones svarbus/supratingi ir tt, tai santykiai anksciau ar veliau atsinaujins. Del to tai tu nepergyvenk, svarbiausia judu esat, vienas kita palaikot, o visi kiti aplink nuolat keisis. Kai turesi vaiku bus draugai is darzelio, mokyklos ir pan, kai baigs mokykla vel liksit judu ir tiketina nebus tiek daug draugu kiek juanystej, bet man cia normalu ir as visai nepergyvenu. Yra labai artimi draugai, kurie viska zino ir tikrai neslepiu, ir nors jie turi dukryte labai mus palaiko ir man tikrai palengveja issikalbejus. Bet jei nejausciau is ju supratimo, tai nei kalbeciau apie tai.. O juolab jei butu skaudu turbut irgi nebendrauciau, tai as tave tikrai suprantu. Svarbu tau mintys susideliotu.

Beje, sapnavau II atnese kazkuri, kazin kuri sikart biggrin.gif Mano sapnai pranasiski biggrin.gif Linkiu, kad visos is cia iseitumet kuo greiciau smile.gif As panasu dar pabusiu.
Atsakyti

erborista

Dekui  :4u: As suprantu, kad skirtingais gyvenimo etapais mus supa skirtingi zmones, bet visvien sirdele sopa...

Del tavo savijautos - man baisu skaityti. Gal ir nepriimtina, bet skuskis visiem, daznai ir graudziai. Nueik bent pora kartu pas GP, sakyk, kad nebegali - ziauriai veikia tavo gyvenima, neturi ramybes nei darbe nei asmeniniam gyvenime, grimzti i depresija, tai raktiniai zodziai, kurie turetu GP paskatinti ieskoti greitesniu sprendimo butu, o tiksliau - 2 week wait referral. Prasyk, kad darytu hemoglobino tyrimus, nes esi mieguista, baisiai silpna, tau nuolat salta. Cia jau kaip kare - pateisinamos visos priemones. 

Atsakyti

Sita, gal pilnatis arteja? Kazkokia melancholiska as siandien... daug tokiu buti-nebuti klausimu lenda i galva. Ir minciu apie darba negaliu paleisti, tai issitraukiau kompa ir darbuojuos...

Atsakyti
ED, tikrai bandysiu taip daryti, nors taip tikejausi, kad neprireiks.. Bet jo, pades nepades, bent pameginsiu. Nes cia jau viskas teisybe, net meluoti nereiks.

O del nuotaiku - uztemimas man atrodo, tai nieko stebetino ta melancholija verysad.gif
Atsakyti