Nu va, norėjau ir gavau, mm prasidėjo... 11 dpo, kokia trumpa L fazė Paryčiais guliu ir lyg kažkas jaučiasi, galvoju kokios vandeningos išskyros, nusivaliau su servetėle ir toliaus miegoti, bet per miegus net kilo mintis apie mm. Užmigusi sapnuoju, kad mm parėjo, o po to guliu nubudusi ir taip pilvą maudžia, galvoju koks maudimas panašus į mm ir tada tik ping suvokimo lemputė užsidegė, puoliau tikrinti tos servetėlės ir cha, surprise

Saule sviecia, tai svente

Del mm, tai balionas

Sekmes gaudant

As tiek vaikus sapnuoju visa savaite, nu taip grynai kas nakti

SIunciu saules visoms, pas mane siandien sveciu bus, tai varau tvarkytis

Ačiū labai
žinok ir daugiau naujienu yra, nebent nežinai, bet melutia ir Elmo taip pat laukiasi
kaip tu laikaisi?
Uj nemačiau... Melutia ir Elmo, kaip smagu!!! Sveikinimai dideliausi
Kokia gera savaitgalio pradžia su tokiomis naujienomis
Aš savo "žaizdas laižiausi" keliaudama, slidinėdama kalnuose, pradėjau vairavimo kursus. Žodžiu, dirbau su emocijomis ir mintimis nukreipdama jas tinkama linkme. Vyras pasidarė spermogramą savo iniciatyva be tarimosi ir diskusijų, tai buvau labai nustebinta. Panašu, kad iš jo pusės viskas ok. Vadinasi, reikia tirtis toliau man. Renkuosi, ką daryti toliau
Eina sau kokios skausmingos mm... Išgėriai vaistų, nuo paauglystės tokių skausmų nebuvo, net pykina...
Na, už tat danties problemas jau visai pamiršau
Erborista, man kaip tik planuojant visi ciklai ilgi, nebeturiu trumpesnių nei 30 dienų, kai ankščiau po 27 būdavo Bet L fazė jau antrą ciklą trumpa
Dar kokius 3-4 ciklus pastebėsiu save, žiūrėsiu ar čia tik trumpalaikiai sutrikimai
Mama?, sveika sugrįžus
Mama?, malonu matyt grizus ir atsigavus
Gaaaah, nemiga zudo. Viskas nervina, rubai ne taip guli ant manes - nepatogu, saule per ryskaii sviecia, akis skauda Reiks eit pasivaiksciot, kol oras geras, gal nuotaiak pakels ir ta velnio nemiga patvarkys. Kur tai matyta - turejo su mmm baigtis, o jau savaite po, o tik ziauresne ta velnio nemiga.
O siaip man sekasi juodai. Tikiuos leis mane i darba pagaliau. Nes blin, skalbianke parejo, si karta speju galutinai - pagrindine plokste. Keist neapsimoka, vien pati plokste 80 svaru geru, o dar reiktu uz darba moket. Tai gautus daugiau nei puse kiek jin kainavo. Velniop, bus proga nusipirkt kokios mum reik ir norisi. Svarbu, kad butu uz ka. Kuri laika teks vonioj skudurelius makaluot
Crazy bee, geras MB pamates is kedes vos neisvirto is juoko
Uj nemačiau... Melutia ir Elmo, kaip smagu!!! Sveikinimai dideliausi
Kokia gera savaitgalio pradžia su tokiomis naujienomis
Aš savo "žaizdas laižiausi" keliaudama, slidinėdama kalnuose, pradėjau vairavimo kursus. Žodžiu, dirbau su emocijomis ir mintimis nukreipdama jas tinkama linkme. Vyras pasidarė spermogramą savo iniciatyva be tarimosi ir diskusijų, tai buvau labai nustebinta. Panašu, kad iš jo pusės viskas ok. Vadinasi, reikia tirtis toliau man. Renkuosi, ką daryti toliau
Šaunuolė, kad neužsidarei savo kiaute, o stengiesi pagyti ir dar tokiomis sąlygomis kaip kalnuose net pavydu
vyras tavo šaunuolis, pagirtinas elgesys ;)
tikiuosi, kad jums pavyks greit sulaukti savo laimės, kad ir kokį kelią pasirinktumėt
Ai maniskis irgi gi vakar pasidare pagaliau spermograma. Kita savaite turetu but rezultatai. Tai va, varnele didele pazymeta
Mama?
Sveika sugrizus Buvom pasigede taves, nerimavom, bet dziugu, kad po truputi ieskai ramybes ir balanso. O ir tai, kuo uzsiimi, skamba tikrai neblogaj
Erborista
Tie sapnai...ir miela, ir skaudina. As tau i kompanija - taip aiskiai sapnavau teigiamus NT, kad net viena sugadinau si ryta Penktadieni buvo lygiai 4 savaites nuo tada, kai patvirtino pilna persileidima..tai jau kaip ir galetu parsirasti mm. Lyg ir bando teplioti sviesiai sviesiai rusvai, tai gal visgi busiu neprasovus su uzrasymu kraujo tyrimams treciadieni.
Guzikeli
Na va, pazanga! Ar labai baisu jam buvo?
Mes siandien pirma syki lauke pietavom - koks kaifas! Poros laipsniu dar truksta, bet su siltais dzempais buvo gerai. MB krapstosi lauke, as irgi vis nosi iskisu, i saule atsisuku...vietomis jau zydi medeliai, berods slyvos ir vysnios, magnolijos jau sukrovusios nemazus pumpurus. Laukiu pavasario...

Šį ciklą O bandysiu jau su OT gaudyt! Gal pasiseks!

Sveika, linkim neuzsibut
Extra_Dee, ne tai kad baisu, sako - keista, nemalonu kazkaip. Bet siaip visuotinai nusprendem, kad blyn, geriausias tyrimas koks gali but