BigBang, gyvena gyvena, duoda apie save žinot o kaip dažni saugių produktų užkandžiavimai, imbierai visokie? Negelbėja?
Malvinija, linkiu, kad jei ir prisidirbai, tai būtent taip, kaip visos mes čia norim prisidirbt
Spuoguota Buda Keista dėl OT... Kažko nedasigamina pas tave?
BigBang, man imbierai absoliučiai veukt irgi. BET radau kas padeda! Džiovinti ananasai ir papajos. Mažais kąsniukais. Atradau per praeitą nėštumą.
Šiaip jau sau atkaliau sistemą (nu ko norėt, penktas kartas ):
- valgyt dvigubai mažesnėm porcijom nei įpratus bet dažniau
- valgyt mažiau skysto maisto (taip, sriuba nieko gero)
- turėt po ranka džiovintų vaisių (bet mėsingų - tipo ananasai, papajos)
- judėt lėčiau, nei visada (sunku man, oi sunku)
- rankas mažiau kilot ir mažiau lankstytis.
Aišku, visoms savas blogumas ir savi metodai. Bet man padeda kažkiek.
Sveikos
Mane kaip užplūdo problemos ir reikalai visokie... Tokia išvargus pastarosiomis dienomis... Užvakar 2 val. veterinarijos klinikoje po darbo prabuvau, nes augintinis sunegalavo ir problema pasirodo rimta, tai namie tik 22 val. grįžom
O dar vienas smagumas, tai mano vienas dantys, kuris ankščiau nedavė ramybės, dabar prieš kelias dienas pablogėjo situacija su juos... Iš pradžių nieko dėl jo nerado, o per paskutinį rentgeną lyg ir matėsi kažkas, bet sakė, kad labai nežymiai matyti, neaišku ar čia iš vis kažkokia problema, bet turbūt visgi bus problema... Reikia sulaukti mm ir varyti, kad vėl su rentgenu pasižiūrėtų šaknį
Šiandien vėl pas veterinarą, gausim matyt antibiotikų... Darbo kalnas, dar gimtadienis giminačio ant nosies, tai dar dėl dovanos visi mane kibino ir klausė ką dovanoti...
Nenuostabu, kad pykina ir galva svaigsta, vyras jau blizgina akis:"Tave pykina? Ką tai galėtų reikšti?"
Kažkaip jaučiu šį ciklą dešinę pusę, šį ciklą dalyvavo dešinė kiaušidė. Jaučiu tą pusę ir po ovuliacijos. Vieną vakarą šią savaitę ją maudeno, vakar buvau jogoj, vėlgi, besitampant pradėjau ją jausti. Tikiuosi, kad nieko neprisidirbau su ta arbatėle, nes anksčiau tokių dalykų lyg nejaučiau
Va va, man ir vis tas dešinys šonas jaučiasi.
Tik šį ciklą labiau kairį jaučiau per o, bet pastarosiomis dienomis vis pamaudžia dešinį. Praeitus ciklus netgi skaudėjo dešinį šoną, o ankščiau prieš planavimus tokių pojūčių, kaip ir visų kitų simptomų, nebuvo.
Už tas negandas
Praeis tas sunkus laikas.
Mano vyras ir taip į visus mano papykinimus reaguoja. Ir dar, kai tarkime plėšiam meilę nevaisingu laiku, jis visada su viltimi "o gal užkibs"
. Nors jau aiškinau ne kartą jam apie moterų ciklo subtilumus, bet niekaip neįsisavina, sako "ką tu žinai, o gal vis tik"
Aš ir mmm sulaukus registruosiuosi pas stomatologę. Paskutinį kartą buvau prieš metus, reikia nuetiti profilaktiškai, bet aš labai bijau šių vizitų. Nors ir daktarytė gera, mano giminaitė, viską rodo, aiškina, nuskausmina, bet įtampa didelė man ten sėdėti
Dėkui, žinau, kad praeis, bet taip sunku psichologiškai, ypač kai gyvūnėliui blogai, o čia reikia į darbą eiti, tai visą dieną ir pragalvoju apie tai, ar jai geriau, ar neskauda nieko Jau ir pradedu galvoti, kad galiu jos ir netekti, nes tikrai rimtų problemų yra...
Oj, mano vyras irgi galvoja, kad pastoti galima bet kada ir kažkaip netiki mano paaiškinimais apie O Ir neklauso, kai aiškinu, kad nutriko bt ir bus mm kitą dieną, iš kart: iš kur tu žinai? Nieko čia ta temperatūra nereiškia
Aš tai vizitų nebijau, bet kai su breketais esu, bus labai sudėtingas gydymas, nes reikės derinti ortodontės ir kitų gydytojų laikus Neįsivaizduoju kaip čia viskas vyks
Kisulita, užuojauta dėl vargų, žinau, ką reiškia su augintiniais gyvent veterinarinėse. Sveikatos jam! Ir rūpinkis ir savimi, kiek gali! Stenkis nebūtinus dalykus bent pamažint.
Žinokit, aš po vizito. Na tai vėl man viskas ne taip, kaip tikėtasi. Ne pirmas sykis, kai viskas prasilenkia su logika ir objektyviais faktais.
Štai bijai hiperstimuliacijos (kas visiškai būtų tikėtina ir pagal mano LH kiekius, ir AMH, ir apžiūras logiška), o čia mat 1 folikulas ir tas per mažas 15-ai ciklo dienai.
Žiauriai keista.
Dėkui, tikiuosi, kad pasveiks, čia jau kaip šeimos narys, norisi, kad dar gyventų 100 metų ir toliau mums nervus gadintų
Na, bet gal tas folikulas bus tas, kuris atneš sėkmę
O sprogdukų planuoja skirti gydytoja, neminėjo?