Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 165 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Aš suprantu, kad pati nelaiminga jautiesi, kai tavo gyvūnui taip negerai unsure.gif. Visa laimė, kad savaitgalis, pabūsi namuose su augintiniu, reikia tikėtis geriausio 4u.gif

Reikia tikėtis, bet sunku, nebe pirmą kartą čia mes taip vizituojamės po klinikas su ja, vis atkrenta... Agam, gerai, kad savaitgalis, gydysimės ir glostysimės  :D​ 

Atsakyti

Ten, na tikrai keista. Bet laikom kumštukus, kad to vieno vienintelio pakaktų :4u: 

Kisulita, bėdos po vieną nevaikšto  :oh: Laikykis :4u:  Ir lauksim testuko po poros dienų  :bigsmile: 

Malvinija, o gal vyras visai teisus ;) organizmas sudėtingas mechanizmas. Aš praeitą kartą pastojau visai ne į temą-apie 10 cd. Tiksliai žinau, nes po to vyro nebuvo :D 

Atsakyti

Kisulita, bėdos po vieną nevaikšto  :oh: Laikykis :4u:  Ir lauksim testuko po poros dienų  :bigsmile:

Ech, nežinau ar testuką darysiuos  :unsure:  Kažkaip nenoriu tos vienos juostelės pamatyti...  :(  Bet ir smalsu  :D​ 

Atsakyti

Malvinija, o gal vyras visai teisus ;) organizmas sudėtingas mechanizmas. Aš praeitą kartą pastojau visai ne į temą-apie 10 cd. Tiksliai žinau, nes po to vyro nebuvo :D

O galejo but ir kokia 12-13 Cd kada ov jau buvo, spermiukai isgyvena kiek ten iki 5 dienu.tai paskiau kol dar nukeliavo ir implantavos juk dar 5 dienos..tai jei mylu mylu 10 cd buvo nebutinai 100 proc juk ta diena pastojai ;)

Bet kad musu visas organizmas ir fiziologija sudetinga tai tikrai.

Ypac tokiais naturaliais klausimais.kaipagalvoji giliau kaip zmogus atsiranda tai tikrai prilygsta stebuklui, is tokiu kruopelyciu...

Atsakyti
Nea, merginos, nekalbėjo apie sprogdukus. Šiaip kiek susidariau įspūdį, apskritai pirmais kartais dažniau leidžia natūraliai ovuliuot ir žiūri. Na aš tikiuos, kad dar išaugs tas sveikas, stiprus folikulas smile.gif Dabar dar nėr ką spręst, jis nepriaugęs kiek reik smile.gif

Kisulita, žinok gali būt vėl vaisingo tipo išskyrų. Čia gali būti artėjančių mėnesinių pranašas, bet gali ir pastojus jų būti.

Žiū čia:
Po gleivių piko dienos arba visai neaptinkama jokių gleivių, arba jos būna aiškiai nevaisingo tipo (kaip pirmojoje nuotraukoje), tačiau gali būti, kad kiek vėliau, jau įsitikinusi, jog prasidėjo vėlyvoji nevaisingoji fazė, moteris vėl pastebės vaisingo tipo gleivių. Jei vaisingosios fazės pradžia nustatyta tvarkingai pagal taisykles, galimi du šio reiškinio paaiškinimai.

Vaisingo tipo gleivių neretai pasirodo likus 1-2 dienoms iki mėnesinių. Laikykite tai tiesiog patogiu požymiu, perspėjančiu apie artėjančias mėnesines. Nevaisingoji fazė baigsis įprastai - nukritus bazinei kūno temperatūrai ir sulaukus mėnesinių.
Retais atvejais dėl antrinio poovuliacinio estrogenų koncentracijos kraujyje padidėjimo vėlyvosios nevaisingosios fazės metu vieną dieną pasirodo vaisingo tipo gleivių. Galite šio požymio nepaisyti arba, jei neramu, tą vieną dieną nuo lytinių santykių susilaikyti.
Iš čia: http://www.nspinfo.l...aklelio-gleives

Kisulita, svarbiausia, kad augintinis turi rūpestingus šeimininkus, kurie daro viską, kad gautų pagalbą. O tai ir padeda jiems gyventi šimtą metų smile.gif)
Atsakyti

Hmm, tikiuosi, kad čia artėjančių mm požymis, noriu aš tą dantį susitvarkyti, tai reikia kuo greičiai mm sulaukti, kad galėtų rentgeną padaryti  :)  Nors ir norisi būti pastojus, bet tada labai prastoje padėty atsidurčiau... Galėjo šito danties problema ankščiau išlysti, kai kitus tvariausi, bet ne, būtinai kažkas turi būti, kai tik pradedu planuoti  :frusty: 

Kažkokia suirzusi aš šiandien, tai nekreipkit dėmėsio į mano bėdavojimus, žinau, kad mano problemos lyginant su kitų, tai nedidelės, bet vat reikia pagailėti savęs, pasiskųsti  :D 

Taip, darom viską, kad augintinė gautų reikiamos pagalbos, tikiuosi, kad pasveiks  :unsure: 

Atsakyti
Kisulita, tai aišku, kad nesmagu, kai viskas taip susideda. Manau, ir pastojus visokių bėdų gali lįst.
Nepasiruošim ir nesuplanuosim visko, kad būtų kaip užsakyta.
Va Merisier nėščia ir su angina, kažkam ir apendicito operacijas besilaukiant padaro. Sutvarkytų dantį ir pastojus, gal be rentgeno, tiesiog bandytų gręžt ir žiūrėt, gal uždėtų vaistų ir lauktų antro trimestro, rastumėt kiek įmanoma tausojantį būdą.
Man irgi būtų baisu ir jaudinčiaus, bet kai pagalvoji - gyvenimas yra gyvenimas, vienaip ar kitaip išsisprendžia ir susidėlioja smile.gif
Atsakyti

Net nežinau ką darytų, matyt nenorėtų gręžti, nes pats dantys tai sveikas, bet apie šaknį lyg ir patamsėjimas matėsi, tai gydytoja abejojo, ar čia kažkokia problema, todėl paliko stebėjimui...

Na taip, jeigu pastojus, tai kaip nors pakentėsiu 3 mėnesius iki kol galės daryti rentgeną, ką jau čia bepadarysi  :)  Jo, visko gyvenime būna, visko nenumatysi ir nesuplanuosi, bet dantų problemas jau galvojau, kad tikrai susitvarkiau ir niekas nebeišlys, ir še man  :D 

Už tat mano mažė valgo  :yahoo: Uch, kaip gera matyti, nors dar laukia ilgas gydymo kursas, bet jau matyti, kad apetitas grįžta  :) Jau galvojau, kaip reikės ją per prievartą maitinti, nes nuo pirmadienio nevalgė/negėrė  :unsure:​ 

Atsakyti

Guzikeli-  va tau atsakymas i tavo klausima: 

0fa7c2eac6ac5d3985bf1e4678c0cdf2673.jpeg

Atsakyti

Labas rytas :rolleyes:

Nedrasiai vėl kišu savo pėdas čia.... :)

Pirmas dalykas, kuri perskaičiau - BigBang pykinimas  :yahoo: Jaučiu gerokai vėluoju, bet vis tiek labai, labai sveikinu  :bis  :yahoo:

Atsakyti

Labas rytas :rolleyes:

Nedrasiai vėl kišu savo pėdas čia.... :)

Pirmas dalykas, kuri perskaičiau - BigBang pykinimas  :yahoo: Jaučiu gerokai vėluoju, bet vis tiek labai, labai sveikinu  :bis  :yahoo:

Ačiū labai :) žinok ir daugiau naujienu yra, nebent nežinai, bet melutia ir Elmo taip pat laukiasi  :wub:  kaip tu laikaisi?

Atsakyti

Ten - linkiu, kad tas vienas paaugtu ir ovuliuotu :) pas mane pirma stimuliacija net peraugęs buvo vienas. Tai žinok jei iš pirmos stimuliacijos nepavyks - neprarask vilties. Man va iš trečios tik pavyko, bet ir taip džiaugiuosi, kad nereikėjo visu sesiu ;) pozityvumo siunciu ir virusiuka tau dideli :)  :4u: 

Atsakyti