Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 165 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Labas rytas :)

Kaip man naktim blogai vėl :( prakaitas pila žiauriai, kelis kartus keliuosi... Galvojau, su  :nestuke praeis, bet vėl užėjo... Niekaip nesuprantu, kas yra.. Na jau visa ištirta, kiek tik įmanoma... Žiauriai nepailsiu...

Krč...turiu įtarimą kad bus neaiškus pagrindas unsure.gifgalvoju gal mano aplinka nedraugiška, nepraleidžia spermiukų....

Primink, o vyras tirtas? Praeinamumą tikrinaisi? Nebepamenu  :4u: 

Man nekyla BT, ovuliacijos ar poovuliacinių pojūčių ir nėra. Jau nervina :D Vakar dar krūva KB buvo. Jau taip laukiu, negaliu, įvyktų ir būtų ramu, nes po to prisigalvoji, kad va, buvo 2 cm, dabar gali peraugti ir bla bla :D

O stresuot dėl tokių dalykų niekam ne į naudą :)

Tai tu ND užsiiminėk, nes tiesiog daugiau kaip ir nelabai gali ką padaryti :) Vis malonumas :D

Atsakyti

Merisier ateik į susiplanavusias, daugiau pasipasakosi ;) kiek tau laiko dabar? :)

Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2017 03 09, 11:11)
<p>Primink, o vyras tirtas? Praeinamumą tikrinaisi? Nebepamenu

tirtas net du kart. Po paskutinio viskas normose. Praeinamumo dar ne. Dar vienas tyrimas ateičiai blink.gif
Atsakyti

Oi kad is jusu lupu dievui i ausi, bet viltis po truputi blesta. Na bet bus matyt per artimiausias dienas . ax.gif

Į mane tai kreipkitės "tu"  :D  Na testukas jau kažką rodė, tai vilties nemažai yra  :)​ 

Atsakyti

na tada tikrai sunku ją pagauti unsure.gifman visą apačią nemaloniai maudžia per tas dienas dėl to ir nenoriu ... už tai tiksliai žinau kad O biggrin.gifžodžiu turiu dalį tyrimų ir pagal aprašymus viskas pastojimo normose. Krč...turiu įtarimą kad bus neaiškus pagrindas unsure.gifgalvoju gal mano aplinka nedraugiška, nepraleidžia spermiukų....

Jo, sunkoka pagauti, bet su bt gan aišku kada vyksta, tik paskutinį ciklą nenusisekė, nes labai neaiški buvo bt  :unsure: 

Aš galvoju, gal vyrą reikės siųsti turto tirtis, jeigu dar keletą ciklų nepavyks pastoti  :hmm:​ 

Atsakyti
Gražuolės aktyvuolės, kas temas mums apsiimtų kurti? Naujos merginos gal kuri norit?
Kalbėjom kad kas mėnesį naują atidarysim, o senąją paprašysim HA, kad ištrintų smile.gif

Aš nelabai mėgėja tokiems dalykams, nors kai pagalvoji, nėr sudėtinga. Pirmo puslapio šablonas yra, reikia dvi gražias nuotraukas parinkti ir pataisyti sąrašus, jei kas nors nori įsirašyti smile.gif

Gal tikrai kuriai patinka, bet nedrįsta siūlytis?
Arba jei visos nenori, tai pamainom?
Atsakyti

Niekas kurt nenori :D Butu buve anksciau - buciau as apsiemus, bet dabar kai darbas nusimato, dar NIEKO nezinau kas ir kaip - tai nenoriu apsiimt ir numest...

Nu mergaites! Gal tikrai kas is naujokiu? Kas dazniau uzeina cia? Bonusas - begaline meile ir padeka nuo visu :D

Ryt darbo tas reikalas. Nezinau kaip pavadint. Nei pokalbis, nei kas - tiesiog dokumentai, pasivaiksciojimas, kazkokie pratimukai grupelemis. Is esmes jokio jaudulio ar ko - as jau dirbau ten, man pliusas patirtis. Dabar tik pradeda truputi kirbet jauduliukas, bet jauciu cia tik toks, kad tik pasijaudint :D

Jau kiausides maudineja, kaip kada ana menesi. Gaila, prapuls, nes MB pervarges ir kazka pasigaves - koseja kaip velnias, visas lunatiskas sliauzioja, gaila zmogaus net. Nors is dalies gal ir gerai, ir darba susitvarkyt gal pavyks tuo metu, ir siaip tegu pailsi mano sistema :D Bet pagal maudimus, jei O dabar kazkada - tai blin, gi tikrai grizta i normalius ciklus! Bus cia tas, kad AD paskutines eina, garantuotai. Viskas geryn, isskyrus tai, kad su miegu VISISKAS bardakas. Bet cia galvoju bus irgi nuo AD mazinimo.

Atsakyti

Ten priimam sveikatos linkejimus mb :4u:  Man gal visai ir patiktu parinkt ir paderint paveiksliukus temoms, tik niekada nesu to darius... tai jauciu pasuosiu, nes dar ir pupos mano mazos lipa ant to kompo jei prie ju ijungiu :D na bet jei jau visai nebus daugiau savanoriu, gal kaipnors ir pavyktu :ax: 

Guzike mums irgi del mb ligos prapuole sis ciklas. Gaudysim kita menesi kaledinukus :B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *melisa*: 09 kovo 2017 - 20:41

Na, as itariu, kad musu reikalas planavime gali pastrigt. Su darbo pradzia pajudes ir kiti reikalai - remontai, skolu grazinimas. Na, saugotis labai nesiruosiam, bet kazka ten aktyviai planuot turbut nelabai gausis. O ir mano kunui reik duot isivaziuot, svorio numest, visu vaistu likucius isprakaituot. Tuo tarpu va tyrimus kazkokius pasidarysim, ka skirs. Zodziu nei planuosim, nei saugosimes turbut kazkuri laika. Kaip tures but - taip ir bus. Bus skirta siem metam Kaledaitis - super, bus uz metu kitu koks nors Velyku zuikis - irgi gerai. Sakyciau, senokai laikas buvo baigt panikuot ir daryt tai, ka galiu daryt, o ne psichuot del to, ko pakeist negaliu.

Atsakyti

[b]Guzikai[/b]

Malonu skaityti - toks tvirtas, ne rozinis pozityvas sklinda is taves pastaruoju metu  :4u:  Del temu kurimo ir as pasuoju - nebandziau niekad, jungiuos tik per telefona, o ir aktyvumas cia nebe toks, koks buvo pirmaisiais planavimo metais. Aij, ir siaip planuoju pastoti si cikla  :D 

As nezinau, kas man darosi, bet tokia laiminga jau seniai bebuvau. Nors mano saskaitoj jau du praradimai, kuriu vienas visai sviezas, buvusios sveikatos bedos, bet nu...visa kita juk yra taip gerai! Net darbe kolegos paklausia ar kartais neisimylejau, uzmirse, kad nesioju zieda lietuviskoj pusej  :D

Labai tikiuosi, kad tyrimu rezultatai bus jau ryt. Nekantrauju kazkaip.

O del geros nuotaikos vitaminai kalti negali but?  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Extra_Dee: 10 kovo 2017 - 00:22

Sveikos merginos :4u: parejo tyrimų rezultatai..hormonai kaip ir normų ribuose, bet rado ureaplasma parvum..kas cia per velnias?😫😣

Atsakyti

Aaaaaaaaaaaa uz poros valandu einu i ta darbo reikala. Pilva jau susuko :rolleyes:  Uzknisa, durnai man stresas veikia, pastoviai per pilva kerta. Reik nusiramint :D Tai muzika visu garsu, dokumentus rankiojuos, ko reikes.

Sakiau, kad nieko nebus, nes MB serga? :D Tai vakar stebuklingai pasveiko :D

Atsakyti