Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 165 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Guzikai, sekmės šiandien ir ramiakas, viskas bus cool ;)

Lika, tai yra LPL, teks gydytis abiem su TB. 

Aš pagaliau einu pirmai echoskopijai 22 dieną, tai jau po to, jei viskas gerai, kraustysiuos iš čia. Bus 9 savaitės. Iki tada pabūsiu, gerai? :ax: 

Atsakyti

Pirmadienį turėsiu laiko, tai galėsiu sukurt naują temą, bet etatine kūrėja nenoriu tapt  :)  Bus pirmas blynas, tai gali būt ir prisvilęs, o ir aš nemėgstu jokių blizgučių, gėlyčių, širdučių ir mirksinčių tekstų, tai nežinau, ar patiks.

Nėštukės, parašykit per kiek laiko susiplanavot ir kada gimdyt, perkelsiu į kitą sąrašėlį, ir naujokės, jei tinka/patinka mūsų temoj bendraut, drąsiai rašykitės į sąrašėlį. Rašykit čia temoj, ar man asmenine žinute.

Galvoju, jei pas mus nebendravo narė kokius metus, gal trint iš sąrašiuko, kaip manot? Ateit su naujienom lauktume bet kada, bet prisirašę turim, o nebendraujam..

Merisier, tai aišku būk ;) kiek tik norisi

Guzike, sėkmės :)

ED, smagu, kad nuotaikos geros  :) 

Aš šį ciklą bandžiau daryt nt gerokai anksčiau, nes turėjau įtarimų, kad gal O anksčiau vyko, tai Benas vaiduoklį metė, kitą dieną dariau tą norfos-rimi testą, tai nieko. Šiandien pabandžiau dar vieną norfos-rimi testą, tai irgi nieko. Palikau aš jį gulėt, paskui po ilgo laiko pamačiau antrą brūkšniuką, gerokai siauresnį, rūžavoką, blyškų. Nevertinu jo kaip nėštuminio. Bet ir keistai man tie testai po kelių valandų atrodo  :D 

Atsakyti

Per darbus pamirsau pasiskambinti del tyrimu rezultatu. Teks pirmadienio laukt dabar  :oh: 

Atsakyti

Tendre-  mane istrink is sarasiuko. Kartais ateisiu paskaityti, bet kabeti jame nebenoriu... 

Atsakyti

Tendre planuojam trecia nuo kovo :) 

Atsakyti
Sveikos brangosios,

As irgi jau svarstau ar man bekabeti sarase.. Laukiu menesiniu dabar su baime, taip bijau po praejusiu, rytoj turetu prasidet.. O ir siaip pas mus kai tos saules tiek mazai ri viso kito tai paskutines savaies gan sunkiai eina. O gal tik taip atrodo kai blogai? smile.gif

Dar taip naktim neramiai miegu, vis sapnuoju kazka labai intensyviai ir kazka negero, tai ir pailset nelabai gaunasi :/
Atsakyti

Meh, nepraejau. Atseit vietu neuzteko. Nu buvo realiai 4, kurie turejo atkrist, ir akivaizdziai matesi, kurie turejo atkrist, beeeet. Heh. Greiciausiai bus, kad is darbo birzos atsiusti ir juos kaipo turi priimt. dabar nebent pirmadieni paskambins, jeigu kas atsisakys, o taip (del kazkokios keistos sistemos) net jeigu bus skelbimai, tris menesius negaliu kreiptis. Nu ir velniop, their loss, not mine. Abydna, aisku. Patirtis yra, patys sako is menedzeriu tik geri atsiliepimai. Reikes - paskambins. As tuo tarpu tolaiu sau remontus krapstysiu ir vaikucius darysiu :D Nes kitur kazkur kreiptis dar nepasiruosus.

Atsakyti
As tavo vietoj nelaukciau, ieskok kitur smile.gif Jei jau dabar rado ko prikibt, tai ir veliau ras, o naujoj kompanijoj nauja istorija, tai net neiciau ten kur dirbai seniau. Ir paciai ramiau bus. O gal ir darbo kitokio ieskot gali kad nebutu alpimai problema
Atsakyti

Tai kad vat tas ir kliudo, nerimas. Del to bandau ten, kur zinau, ir kur ramu. Ai paziuresim kuri laika, kas bus. Istorija istorijom - visviena visur figuruoja, kad alpimai buvo ir tt.

Atsakyti

labas vakaras visoms! 

Tendre, šaunuolė, kad apsiimi temutes kurti. 

CB ir Erborista, gaila, kad nebenorit temutės pirmam puslapėlyje būti. bet juk iš pokalbių nedingsit, taip? Man nepatinka, kuomet nesusiplanavusios išeina, rodos, praranda viltį. tada ir man tos vilties mažiau lieka. 

Nusipirkau (pdf formatu) knygą "PREGNANCY MIRACLE". Anot tos knygos autorės, perskaičiusi tikrai pastosiu. gaila tik, kad per kompą skaityti nemėgstu, bet spausdintuvo nebeturim, tad teks pasikankint ir pasikonspektuoti. informuosiu jus, kaip man sekasi tą knygą skaityti. 

Koją skauda. Pėdą. nežinau, kodėl. Gal nikstelėjau kur? Užsidėjau šildantį pleistrą, tikiuosi, padės. 

Atsakyti

panos, nuėjau į temutę "vaikystės žaidimai", ar kažkaip panašiai. taaaip šilta širdy paliko, savo šėliones prisiminus.... :angel_not: 

Atsakyti

Faina :)

As arbateles ryju ryju, o nerimas nepraeina niekaip. Atrodo, praejo viskas ir tt, o durna sirdis vistiek malasi. Blah. Vat tas durnas nerimas ir gadina pastoviai viska.

Atsakyti