Gali ir neparodyt, jei pas tave maziau to hormono buna. Pabandyk kita menesi jautresnius. As, atrodo, 10,15 ir 25 bandziau, nepamenu tiksliau, bet lyg ir 25 geriausiai man parodo, jautresni tai tiesiog pastoviai beveik teigiami arba teigiami. Bet pas mane pcos.
Ale kaip kirto man tas darbo reikalas per pasitikejima savim. Ir taip jo pas mane nerasta, o dabar vel apie viska per daug galvoju ir nerimas sukiles ziauriai. Tai bandau vis kazka veikt, kad tik negalvot, kad nelistu tos slykscios mintys i galva. Taip klaikiai sunku. Jos kaip kazkieno i galva idetos ir nors tu i siena baladokis. Ir kaip visada, dvi puses viduj kariauja - viena sako viskas cia normaliai, gal gi dar paskambins, jei kas atsisakys, galu gale uz keliu menesiu vel bandyt, gi fabrikas - darbo visada yra, o gal net ka nors pamatysiu tinkamo kitur. O kita puse kaip visada - ka tu cia dar galvoji, kaip buvo viskas sh - taip ir bus, kam tu isvis tokia netikus reikalinga ir kaip tave dar zeme nesioja. Ghhr.
Vakar buvom gimtadieny (musu "teviskosios atstovybes Anglijoje", kaip mes sakom
) truputi atsijungem. Jie dabar padeda jaunutei seimai isikurt, panele pasirodo nestuke, pati pradzia, pora menesiu. Nu nesiginsiu - pavydo yra, bet pagaliau tas pavydas baltas, su pasidziaugimu, kad faina, bus leliukas, grazi jauna seima. Nes pries pora menesiu vistik buvo slykstus pavydas kazka tokio isgirdus, vieninteles mintys - kodel ne as. Nei man, nei aplinkiniam tas gerai nebuvo. Tai va nors tiek smegenys pasitvarke, kad galiu dziaugtis kitais, net jei man ir nepasiseka. Nenoriu as but slyksti pavydi padla. Ir nebusiu, ne tokia as.