Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 165 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Su kovo 11aja 🇱🇹

Ceroc, tai kad as etatine temu kureja nelabai ir noreciau tapti. Galvoju net pati gal is saraselio issibraukti, nekasdien ir beuzsuku cia :) gal is plepesniu merginu kas nores kurti namucius :)

o tavo knyga tai gera, man patiko, skaiciau neseniai :) 

Atsakyti

Sveikos, 

As lietuvoj trumpam atvykau, tiksliau mes, tai nebuvo kada uzsukt, o ir telefone internetas durniuoja nepasijungia nezinau kas daros, bet jau taip is namu budavo irgi.reiks keist nei, bet telfonas nei metu neturi gaila :(

Del temu, siaip as galiu kartais sukurt, bet tik kai esu prie pc, nes is tel tai kazi kas gautusi. Jei karta i men tai cia neaunku paderint,, jei niekas nepadarys, gryzus galesiu ir pati, ai nors dabar tendre tu sakei sukurai siam men? ;)

Mane gali gal itraukt, nors neturi skirtumo tas sarasiukas siaip jau. Esam jame ar ne... Tik nzn nuo kada parasyt, kad planuojam.gal rasyk 2012, kai jau viskaa rimciau prasidejo..

Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2017 03 10, 23:00)
<p>Tai kad vat tas ir kliudo, nerimas. Del to bandau ten, kur zinau, ir kur ramu. Ai paziuresim kuri laika, kas bus. Istorija istorijom - visviena visur figuruoja, kad alpimai buvo ir tt.
</p>

Niekas neturi teises apie tai sakyt kitam darbdaviui. Reference gali buti teigiamas arba jokio pagal istatymus smile.gif

Is pokalbiu dingti tai neketinu, bet nenoriu skaiciuoti to laiko planavimo, nes tik graudu pasidaro pamacius kiek jau ilgai...

Nesupykit, as neapsiimsiu temos kurti, nes kaip jaunas menulis biggrin.gif Labai neturiu laiko paprastom dienom, tai butumet be temos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erborista: 11 kovo 2017 - 14:56

labas vakaras visoms! 

CB ir Erborista, gaila, kad nebenorit temutės pirmam puslapėlyje būti. bet juk iš pokalbių nedingsit, taip? Man nepatinka, kuomet nesusiplanavusios išeina, rodos, praranda viltį. tada ir man tos vilties mažiau lieka. 

paskaitysiu, gal kada pasisakysiu. bet kad kazkaip po nesekmingo IVF pasavau su planavimu. kazkur kazkas tarsi nutruko... sunku net apibudint sita busena. gal kai pilnai kompensuos IVF sugrisiu :lol:  dabar gyvenu visiskai nieko neskaiciuodama ir negalvodama. net nezinau kuri ciklo diena. zinau kad menesio gale mmm turi pareiti, o kada net nezinau. ir siaip, kaip kazkuri kazkada rase- vis sunkiau ir sunkiau priimti kitu mergaiciu nestuma, nes pirma mintis tampa nebe "aaaaa kaip faina", o  " kodel ji, o ne as???" aisku, kiekviena nauja gyvybe dziugina, taciau kaskart galvoji, kodel gi man nesiseka...   gal kai susitaikysiu ir vel apims noras aktyviai planuoti grisiu su trenksmu ir sveikinsiuosi tik su naujomis mergaitemis :)

Atsakyti

Sveikos :) Guzikeli, gaila, kad nepasiseke su darbeliu :4u: As pati vakar visa diena su CV darbavausi, labai noriu kito darbo, bet tos paieskos sudetingos...

Atsakyti

Sveikos, visos planuojancios :4u:

Nezinau, ar galiu prasytis priimama i sia tema, nes galbut tinkamesne butu "Planuojam, bet dar ne dabar". Bet kaip matau ten temute truputi apmirusi, o si tikrai aktyvi :rolleyes:

Taigi su B nusprendem, kad siemet reik jau pradet bandyti kviestis vaikeli i musu seima :wub: Bet is pat pradziu norim siek tiek pasiruost tam (skaiciau daug visokiu straipsniu, kad reiktu bent 3men pries rimta planavima pagerti folio rugsties, vitaminu ir pan). Butu be galo idomu isgirsti ir jusu jau pradejusiu kviestis stebukliukus nuomone sia tema (nors speju tai apkalbeta buvo jau n kartu :ax: ). 

Taip pat vasara nusimato musu vestuves, bet nusprendem, kad bandysim jau anksciau, o ne po ju. Tai dar vienas niuansas, kodel ne dabar (kad nebutu didelio pilvelio, jei kartais pavyktu iskart). O taip pat, as kadangi senu paziuru, kaip sakoma, tai noriu kad vaikelis gimtu santuokoje, nors be abejo galejom jau daug anksciau ji pradeti planuoti :rolleyes:

Tai pirmai pradziai gal tiek :B

Atsakyti
Žaidžiau žaidžiau su OT, jau kaip ir KB išskyros prasideda, jau laukiu O, bet PT kaip neigiamas, taip neigiamas.. jau biški parinausi, kodėl man nei biškelio antra juostelė neryškėja, bet užmačiau, kad testai mano tik 40miu unsure.gif tokie nejautrūs parodys O? blink.gif
Atsakyti

Gali ir neparodyt, jei pas tave maziau to hormono buna. Pabandyk kita menesi jautresnius. As, atrodo, 10,15 ir 25 bandziau, nepamenu tiksliau, bet lyg ir 25 geriausiai man parodo, jautresni tai tiesiog pastoviai beveik teigiami arba teigiami. Bet pas mane pcos.

Ale kaip kirto man tas darbo reikalas per pasitikejima savim. Ir taip jo pas mane nerasta, o dabar vel apie viska per daug galvoju ir nerimas sukiles ziauriai. Tai bandau vis kazka veikt, kad tik negalvot, kad nelistu tos slykscios mintys i galva. Taip klaikiai sunku. Jos kaip kazkieno i galva idetos ir nors tu i siena baladokis. Ir kaip visada, dvi puses viduj kariauja - viena sako viskas cia normaliai, gal gi dar paskambins, jei kas atsisakys, galu gale uz keliu menesiu vel bandyt, gi fabrikas - darbo visada yra, o gal net ka nors pamatysiu tinkamo kitur. O kita puse kaip visada - ka tu cia dar galvoji, kaip buvo viskas sh - taip ir bus, kam tu isvis tokia netikus reikalinga ir kaip tave dar zeme nesioja. Ghhr.

Vakar buvom gimtadieny (musu "teviskosios atstovybes Anglijoje", kaip mes sakom :D ) truputi atsijungem. Jie dabar padeda jaunutei seimai isikurt, panele pasirodo nestuke, pati pradzia, pora menesiu. Nu nesiginsiu - pavydo yra, bet pagaliau tas pavydas baltas, su pasidziaugimu, kad faina, bus leliukas, grazi jauna seima. Nes pries pora menesiu vistik buvo slykstus pavydas kazka tokio isgirdus, vieninteles mintys - kodel ne as. Nei man, nei aplinkiniam tas gerai nebuvo. Tai va nors tiek smegenys pasitvarke, kad galiu dziaugtis kitais, net jei man ir nepasiseka. Nenoriu as but slyksti pavydi padla. Ir nebusiu, ne tokia as.

Atsakyti

Del temu, siaip as galiu kartais sukurt, bet tik kai esu prie pc, nes is tel tai kazi kas gautusi. Jei karta i men tai cia neaunku paderint,, jei niekas nepadarys, gryzus galesiu ir pati, ai nors dabar tendre tu sakei sukurai siam men? ;)

Tai gal aš sukuriu šitą temutę ryt (pirmadienį), nes jau pasižadėjau, o tada patikim šitą reikalą tau  :) 

Atsakyti

Labas, jei dar spėsiu į pirmą puslapiuką - planuojam nuo 2017-02, antras vaikas. :rolleyes:

Atsakyti
Sveikos naujos merginos 4u.gif

Ten, kaip tu, ar jau buvo ovuliacijos požymių, ND tvarkingai atlikti biggrin.gif ?

Aš su tokiomis beveik džiugiomis naujienomis, vos ne tiesioginė transliacija, gavus tyrimų atsakymus biggrin.gif. Šiandien kartojausi vitaminą D, prolaktiną ir TTH. Vitaminas D po mėnesio vartojimo Oilesen kapsulių (2kart per dieną) ir galiausiai BON sunaudojimo pakilo nuo 20,14 iki 84,25. TTH sumažėjo nuo 3,3 iki 1,59, kas man yra nuostabu. Ir tai, manau, pavyko atsisakius, tiksliau, labai labai sumažinus glitimo turintį maistą (viso to pradžia buvo sausio vidurys), kartu stipriai apmažinti ir saldumynai. Toks maistas vis dar pasitaiko 1-2 kartus per savaitę, tačiau lyginant su prieš tai buvusia mityba, kai glitimo gaudavau kasdien, ir toks mitybos pagerinimas davė teigiamų rezultatų. Na ir prolaktinas. Jis mažesnis nei pirmą kartą (575, kai prieš tai buvo 916), bet aišku, vis dar nelabai gražus. Veikiausiai reikės pasižiūrėti dėl to prolaktino tyrimo frakcijomis atlikimo, aš pati vidumi netikiu, kad šiuo klausimu bus blogai smile.gif
Atsakyti

mergaitės, per kiek laiko gaunate atsakymą dėl prolaktino? :hmm:

Atsakyti