Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai

QUOTE(ametista @ 2005 09 09, 15:59)
Mergele, ar as tau nesakiau? biggrin.gif  tongue.gif  Gi Milabra perspejau, netikejot, manet ametista meluoja.  tongue.gif  tongue.gif  biggrin.gif

Ogi buvo pas mane. Labai patenkinta pristatymu. Nieko ji man ten neišsiurbliavo, bet sužinojau daug naudingu dalykų, tokių kaip pvz kilimų plovimo šnipštas. Dar masčiau kviesti tuos kurie plaunasi. Eina švilpt. doh.gif Kai toks dulkynas kilime, tai kokio bieso aš dar vandens pilsiu ant to kilimo? blink.gif Pirkt nesusigundžiau, nes neturi atliekamų. Bet už tai dabar žinau kas per velnias tas Kirby. A kol rekomendacijas pildžiau, Miglei davė pasižaisti. Tai ji man visus kambarius ir apėjo su tuo siurbliu biggrin.gif Ir jei būtų galimybė, galvočiau apie pirkimą. Gal iš JAV, jei jau ten pigiau g.gif Kaina dabar nuo 5000 iki 11000, priklausomai nuo komplektacijos.
Mano kolegė turi, seniau pirkusi, labai patenkinta. Sakė atsidžiaugti negaliu - ir siurbliu, ir aptarnavimu smile.gif
Atsakyti
As jau apie 8 metus turiu ir patenkinta visai.Esu turejusi ir kitokiu"importiniu'' biggrin.gif siurbliu,bet kirby,nors ir stebuklu nedaro(kaip daug kas tikisi),bet siurbia tai tikrai daug daug kartu geriau uz"paprastus" ax.gif
Atsakyti
Na uz 10 000 turetu geriau siurbti nei uz 400 ... biggrin.gif Bent jau tiek...
Atsakyti
Nu bukit geros, kas turit parasykite pilna to siurblio modelio pavadinima. Aciu.
Atsakyti
na taigi jis ir vadinasi KIRBY, ten nera kitu modeliu ir nieko jie daugiau negamina, tik tuos siurblius. va Tau ir pavadinimas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2005 11 01, 09:46)
na taigi jis ir vadinasi KIRBY, ten nera kitu modeliu ir nieko jie daugiau negamina, tik tuos siurblius. va Tau ir pavadinimas tongue.gif

Nu nezinau, per yahoo uzdaviau klausima kirby tai ten tiek ismete ir visi kitokie, tikslaiu naujesni senesni bet jie kazkokie pailgi, o to apvalaus kaip cia parduoda tai i neradau.
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2005 11 01, 00:50)
Nu bukit geros, kas turit parasykite pilna to siurblio modelio pavadinima. Aciu.

Pas mane G5.Bet tai pirktas pries kiek metu doh.gif As jau maciau 2 naujesnius uz mano,bet tiksliai kokie jie nezinau
Atsakyti
QUOTE(laura333 @ 2005 11 02, 15:53)
Pas mane G5.Bet tai pirktas pries kiek metu doh.gif As jau maciau 2 naujesnius uz mano,bet tiksliai kokie jie nezinau

Internete Kirby G5 toki modeli rodo
user posted image
Kaina 500doleriu. Tai gal man kazkoki toki nusipirkti. Jau visai nesigaudau unsure.gif g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2005 11 02, 18:28)
Kaina 500doleriu. Tai gal man kazkoki toki nusipirkti. Jau visai nesigaudau unsure.gif  g.gif  doh.gif

Pažiūrėk, kas prie jo pridedama. Jei kartu plovimo įranga, sofų čiužinių valymo antgalis (apvalus toks, kuris išdaužo) tai už 500 USD sakyčiau pirk ir vargo neturėsi. Turėčiau atliekamus, iš karto pirkčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2005 11 02, 17:28)
Internete Kirby G5 toki modeli rodo
user posted image
Kaina 500doleriu. Tai gal man kazkoki toki nusipirkti. Jau visai nesigaudau unsure.gif  g.gif  doh.gif

Aha,mano lygiai toks pats.Geras jis,o dar atsizvelgiant,kad kaina ne 10000 thumbup.gif
Atsakyti
Sulaukiu ir as Kirby atstoves skambucio, kai pradejo pilt kaip zirnius, laba diena, ar cia ponia X, mums jus rekomendavo ponia Y, musu darbu Y labai patenkinta, tad tik jos deka jus pakliuvot tarp laiminguju ar ten kazkas tokio, sakykit kada galiu atvaziuot, jums nemokamai isvalysime visus namus. Taip pliurpia, kad net isiterpt negalima.
Atsakyti
QUOTE(Staarm @ 2005 11 03, 18:51)
laba diena, ar cia ponia X, mums jus rekomendavo ponia Y,

bliamba, mane labai nervina va tokios rekomendacijos. Karta kaimyne mane parekomendavo, kai isitaise kazkoki kruta vandens filtra. Toji agente cirpavo i rageli, suoke doh.gif , tada pasakiau: vsio, ate, nebeturiu laiko", tai dar bande mane gedinti, kad nesirupintu vaiku sveikata blink.gif . Eikit sau kokia buvau pasiutus wacko.gif Agente daugiau nebeskambino scare.gif , o su kaimyne turejau rimta pokalbi... g.gif ( manau manes daugiau niekam neberekomendavo schmoll.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 03 lapkričio 2005 - 20:36