Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai

turtle,
turime mes Electrolux plaunama. Pirkome, nes bute tevai buvo visu iskloje kilimine danga (kazkaip jos tik pasirode, tai tikejosi, kad silciau ir jaukiau bus, paslepti parketa), tai viena karta isplovem ir daugiau neplovem kilimines dangos. Gerai, kad vasara plovem, tai isdziuvo per para, prie atviru langu. Po metu kilimine danga nueme, parketa nuslifavo ir as , kaip ir tu, nemegeja plauti grindu, pabandziau su siurbliu. Na tai geriau nusipirkti gera sepeti, nes vargo, tai baisu: pripilk sampuno, vandens, tada su tuo gargaru tampykis po kambarius. Kai isplauni (grindis plauna gerai), turi isvalyti ta nelaiminga siurbli: ipilti vandeni, perplauti, kad purvas zarnose nesudziutu... . Bandziau dar uzuolaidas kabancias isplauti, na kol naujas siurblys, tai labai liuks, bet daugiau nebandziau, nes vistiek tose zarnose purvo lieka.
Tai stai naudojame ta siurbli remontuodami buta, nes labai galingas, bet ka siurbti jau nebeturim.
Tikrai nepatarciau pirkti plaunama siurbli, jei tik grindis ruosiesi plauti:)
Atsakyti
biggrin.gif nu ne tik grindis, ne tik... Siaip esu alergiska, tai pagalvojus ir kilimine danga reiktu kartas nuo karto isplauti, taip sakant esu apmastymo stadijoje wink.gif o gal kas zino, kurie is tu plaunanciu-stebuklinguju tikrai geri? g.gif ziurinejau philips (triatlon ar kokis ten), kather ar kaip ten, nu nizinau... nors maniskis pries toki siurbli, sake jis grindis plaus rolleyes.gif ti kad kazkaip retokai tokia "svente" buna...tai as vis ir svajoju apie ta siurbliuka cool.gif
Atsakyti
Turtle, tau Agava labai tiksliai paaiškino. Aš jau minėjau, kad turiu plaunamą Thomas dulkių siurblį ir tirkai grindim plauti nenaudoju - nepatogu.
Atsakyti
QUOTE (ausrute @ 2004 08 28, 22:49)
jei kam alergija pirkit isimoketinai KIRBy kainos nuo 3 iki 10 tukstanciu taciau garnatija 30 metu.... ir tada pamatysit kaip nesvariai iki tol gyvenot smile.gif teko dirbti su siais siurbliais tai pas zmones kurie turi Karcheri ir tvarkingai gyvena kai pradejau valyti kilimine danga istraukem suns serius.. o tada paiskejo kad jie pries 2 metus tik suni turejo.... tai va

Ar teko girdeti toki dalyka kaip 'tinklinis marketingas"? Pasidomekit pries pirkdami 'kirby' biggrin.gif

Beje, jei kam idomu to daikto savikaina yra apie 12% nuo pardavimo kainos.
Atsakyti
QUOTE (vija @ 2004 09 01, 10:54)
Beje, jei kam idomu to daikto savikaina yra apie 12% nuo pardavimo kainos.

Aisku, kad idomu nors ir per daug nestebina, ale kaip gauti uz ta savikaina? g.gif
Atsakyti
Gal kas galit,man neišmanelei,paaiškinti kas tas hepa filtras.Žinau kad buna plaunami ir neplaunami hepa filtrai. Kurie geriau?
Atsakyti
neplaunama reiks pirkti nauja, nepamenu, berods, kas pusmeti. plaunama pakisi po kranu ir viskas. uzteks 7-8 metams.
efektas abieju toks pat.
hepa filtras praktiskai vienintelis, kuris sulaiko maziausius nesvarumus ir visokia bjaurasti kaip dulkiu erkutes, ta prasme, jie nebeiseina is siurblio. naudojami tik siurbliuose su vienkartiniais dulkiu maiseliais. buna Philips, Electrolux, Miele siurbliuose.
Atsakyti
...Turiu "Thomas Bravo" irgi su vandens filtru,nereikia jokiu maiseliu,tik nervina kas kart pilti ta vandeni ,o pas ispilti ir visa isplauti-zaidimas.Mokejom 1100 lt. ir dar va sugedo purkstukas,renkant vandeni varva,tai nezinau? g.gif Vesiu atgal!Nors pats siurblys tikrai geras!
Atsakyti
kokios firmos pirkti siurbli? as cia ne apie plaunamus... kaip supratau plaunamo neapsimoka pirkt, jei pagrinde parketas, o ne kilimai... tad koki pirkti... nusiziurejau Philips, electroliuks arba samsung... kuris geriau? o gal dar koks geras yra?
Atsakyti
...as parketa plaunu su plaunamu siurbliu thumbup.gif ,yra spec. toks galas su guma -purskia vandeni ir traukiant kartu surenka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (remka @ 2004 09 13, 14:48)
...as parketa plaunu su plaunamu siurbliu thumbup.gif ,yra spec. toks galas su guma -purskia vandeni ir traukiant kartu surenka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

koki turi siurbli?
Atsakyti
Jei tikrai yra bėdų su sveikata, galima statyti tą tipo centrinį, kur vamzdynas name montuojasi. Butui iš principo to vamzdyno ir nereikia. Ten šlanga 10 metrų ilgio. Aš savam name projektavau, tai 100 kv. eina viena razetė sienoje, namo viduryje. O standartiniame bute tai pastatei kur nors kampe, pragręžei sieną ir meti tas dulkes lauk.
Tik kad kaina blink.gif - siurblys su priedais bus apie 3000 Lt.
Atsakyti