Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai

nu tikrai tau turbut pinigai ant medziu auga... ne kitaip
Atsakyti
Vakar ir man taip atrodė. Šiandien jau kitaip atrodo, pabudus iš Letargo miego. Aš nežinau kas vakar buvo pasidarę. Susižavėjimas buvo begalinis, bet......... Turbūt esu silpnų nervų žmogus, o tie pasiūlytojai moka gerai įteikti. Jei kas dalyvavote |ZEPTER,EASTON ar kitų firmų pristatymuose tai įsitikinote.
Atsakyti
Mano tevai turi Kirby. Jau kokie 6 metai. Ir visi labai patenkinti. Taip, triukshmingas, sunkus, maisheliai brangus (bet juos retai keiciam). Daugiau priekaishtu nera. Siurbia super shvariai, puikiai plauna, nepakeiciamas kai reikia issiurbti,pvz, lovos ciuzinius ar mashinos salona. Pats labai patvarus, ish kokybishkos plastmases ir metalo,- per tiek metu netycia sulauzhem tik 1 detale, kuria pakeite uz 40lt.
As pati turiu delonghi nebloga siurbli, bet prireikus kanors rimtai ishvalyti visada skolinuosi kirby. Nu bet nzn, gal dziaugtumemes ir geresniu paprastu plaunamu unsure.gif
Atsakyti
Dainuska, o kokia dabar ju kaina, jei nepaslaptis, tikiuosi atpigo, nes anksciau kaip rasiau tai tikrai nelabai verta, gali uz 2-3 tukst manau ne ka blogesni nusipirkti ( o KIRBY saviakina panasi ir yra). Nenoriu ispeikti visai, kartais ir mes pasiskolinam is draugu, bet cia generaliniam tvarkymuisi kokius 2 katus per metus
Atsakyti
QUOTE (Muse @ 2004 10 08, 08:04)
Dainuska, o kokia dabar ju kaina, jei nepaslaptis, tikiuosi atpigo, nes anksciau kaip rasiau tai tikrai nelabai verta, gali uz 2-3 tukst manau ne ka blogesni nusipirkti ( o KIRBY saviakina panasi ir yra). Nenoriu ispeikti visai, kartais ir mes pasiskolinam is draugu, bet cia generaliniam tvarkymuisi kokius 2 katus per metus

Mini KIRBY apie 7000LT. Jei būtume pirkę dabar, tai būtum gavę dovanų turbo šepetį, kuris puikiai išvalo baldus. tongue.gif Nežinau kaip ankstesniuose, bet čia dar duodama dėžutė su įvairiais antgaliais. Bet šis siurblys neplauna, o tik siurbia (už tokią kainą).
Atsakyti
Tai ar jau apsisprendet pirkti?

Siaip kas man patiko, tai butent kilimu plovimas, tikrai gerai isplauna (bet ten vel reikia spec. sampuno, mes kazkada bandem ipilti kazkoki kitoki, aiku, irgi skirta kilimams plauti, tai tik isputojo ir tiek blink.gif ), Nu bet jei cia tokia kaina ir be plovimo, tai nzn g.gif
Atsakyti
Pirkimą atidėjom neribotam laikui, bet sutarties nenutraukia.
Atsakyti
mano tevai nusipirko doh.gif
Agentai taip susuko galvele kad baisu huh.gif Toookia kaina uz siurbli moketi-nu atsiprasau, bet tada tai tikrai pinigeliai ant medzio kieme turetu augti ohmy.gif
Nezinau, bet po dvieju metu to siurblio tarnavimo (aisku ir maisai kesti buvo)-kilima bruzinau bruzinau, o neiskentus pasiemiau Siemens ir NORMALIAI issiurbliavau mad.gif
Atsakyti
QUOTE (mamusiuka @ 2004 10 08, 11:52)
mano tevai nusipirko doh.gif
Agentai taip susuko galvele kad baisu huh.gif Toookia kaina uz siurbli moketi-nu atsiprasau, bet tada tai tikrai pinigeliai ant medzio kieme turetu augti ohmy.gif
Nezinau, bet po dvieju metu to siurblio tarnavimo (aisku ir maisai kesti buvo)-kilima bruzinau bruzinau, o neiskentus pasiemiau Siemens ir NORMALIAI issiurbliavau mad.gif

Speju, neuzhstatei rezhimo kilimams, o palikai grindu laugh.gif
Atsakyti
Mano uosviai nusipirko - ten hipnoze turbut juos agentai paveike, nes mes net amo netekom kai suzinojom - nu tikrai tai ne ta kategorija zmoniu, kurie gali sau leisti siurbli uz 8 tukst litu. Nu bet kai atsipeikejo, jau buvo post factum.

Sutinku, kad daiktas geras, bet jis nevertas tokios kainos. Ji yra tiek ispusta, kad jus net neisivaizduojat. Prekybos agentui tereikia per menesi parduoti viena siurbli, kuri laika jis alga gauna net nepardaves ne vieno - va is to ir gyvena visa kompanija, plius mokesciai, kt islaidos. Muitinese invoisuose nurodyta kaina 100 eur. JAV pries keleta metu buvo galima ji nusipirkti uz 700 usd, dabar turbut dar pigiau.
Taigi pirkit, pirkit laugh.gif
Atsakyti
Nu kazkokie aferizmo atvejai blink.gif
Eina sau-uz tokia kaina galima visa buta isdet kokybiskom medinem grindim ar parketu-bus ir jauku, ir patvaru, ir sveika-ir jokiu siurbliu nereikes wink.gif
Atsakyti
QUOTE (svetima @ 2004 10 08, 16:21)
Nu kazkokie aferizmo atvejai blink.gif
Eina sau-uz tokia kaina galima visa buta isdet kokybiskom medinem grindim ar parketu-bus ir jauku, ir patvaru, ir sveika-ir jokiu siurbliu nereikes wink.gif

Nu juom dar galima paltus, uzuolaidas valyti... Bet tie kas gali moketi uz dulkiu siurbli 8 kLTL, per sezona gali pakeisti pora paltu nelaukiant kol jie pridulkes laugh.gif

Atsisiusti is JAV pigiau kainuotu - ten jo kaina dabar 500-600 usd laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 08 spalio 2004 - 15:27