Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai

aš įtariu, kad nemokėsiu tokių sumų. k-čiortu tokias babkes kišt. Va čia viena forume rašė, kad jau kontaktų nebeatranda.
Konsultantai sako vieną maišų kainą, patyrę - kitą. Jaučiu reikia pirkt gerą siurblį o už likusias štukeles maišų vienkartinių lotuliukas.gif
Nu nusišneku. mane jau nervina. Bliamba, nu ir kainos...
Dar pasikviesiu kokį konsultasntą, jei vėl trins mazgus - išgrūsiu (nors su manim labai sunku) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karosiukas @ 2007 02 02, 17:23)
aš įtariu, kad nemokėsiu tokių sumų. k-čiortu tokias babkes kišt. Va čia viena forume rašė, kad jau kontaktų nebeatranda.
Konsultantai sako vieną maišų kainą, patyrę - kitą. Jaučiu reikia pirkt gerą siurblį o už likusias štukeles maišų vienkartinių lotuliukas.gif
Nu nusišneku. mane jau nervina. Bliamba, nu ir kainos...
Dar pasikviesiu kokį konsultasntą, jei vėl trins mazgus - išgrūsiu (nors su manim labai sunku) doh.gif

Tai pirk kokį nors be vienkartinių ir daugkartinių maišų - arba ciklotroninį, kaip kažkas siūlė (nežinau kokybės, nieko), o va aš turiu už 1500 maždaug su vandeniu - irgi jokių maišų nereikia, ir ne per konsultantus, o parduotuvėj, tai ir garantijos nepradingsta...
Atsakyti
QUOTE(Mildukas @ 2007 02 03, 19:40)
Tai pirk kokį nors be vienkartinių ir daugkartinių maišų - arba ciklotroninį, kaip kažkas siūlė (nežinau kokybės, nieko), o va aš turiu už 1500 maždaug su vandeniu - irgi jokių maišų nereikia, ir ne per konsultantus, o parduotuvėj, tai ir garantijos nepradingsta...

Aš daug girdėjau apie tuos su vandeniu. Bet ar jie tikrai geri?
Atsakyti
QUOTE(karosiukas @ 2007 02 03, 22:43)
Aš daug girdėjau apie tuos su vandeniu. Bet ar jie tikrai geri?

Na mes kol kas nesiskundžiam. Tiesa, jo nepaimsi ir nepastatysi taip paprastai kampe baigus siurbt, bet valydama neišsiterliosi rankų ir nepaskleisi vėl aplinkoje dulkių... o ir šiaip, labai smagu pažiūrėt į vandenį po siurbimo, ypač su turbo galvute - atrodo, gali paprastu siurbliu kas savaitę valyt, bet vis tiek, su šitu perėjus pajunti, kad efektas kitas cool.gif
Beje, kokį bepirktumėt, rekomenduoju turbo galvutę, išpurto dulkes iš giliau, net spalvos paryškėja thumbup.gif
Atsakyti
aš irgi už tuos su vandeniu thumbup.gif turiu tą rovus tai visai patenkinta, nereikia nuo tų dulkių čiaudėt kol iškratai.
Beje jį parduodu (dar su garantija ir dovana-automobilinis siurbliukas) , pirktas prieš pat kalėdas), nes labai jau prireikė epikos , kad būt su turbo galvute ir oro valymo-drėkinimo sistema tongue.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2007 01 20, 16:20)
Na ,skaičiau,skaičiau ir..... doh.gif  lotuliukas.gif  doh.gif  nesupratu ką pirkti.

Nieko nepirk, o kilimus lauk mesk ir nebebus ka siurbti lotuliukas.gif Mes irgi planavom pirkt siurbli del vieno labai besiveliancio kilimo, bet vis pagaunu save mastant, kad reikia arba kilima keist (i kitokios fakturos) arba isvis grust ji lauk ir bus problema isspresta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2007 02 04, 15:05)
Nieko nepirk, o kilimus lauk mesk ir nebebus ka siurbti lotuliukas.gif Mes irgi planavom pirkt siurbli del vieno labai besiveliancio kilimo, bet vis pagaunu save mastant, kad reikia arba kilima keist (i kitokios fakturos) arba isvis grust ji lauk ir bus problema isspresta smile.gif

oho...... o tai ka su dulkiu siurbliu tik kilimai valomi? blink.gif blink.gif bent jau man namie nei vieno kilimo gali nebutu ale siurblys vis tiek reikalingas blink.gif . as kazkaip ji placiau naudoju blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga: 04 vasario 2007 - 20:02
ruošiamės ir mes pirkti plaunantį dulkiasiurblį- sudomino 2 variantai Karcher VS0902 arba Allegria . Kas galėtų patarti ?
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2007 02 04, 21:01)
oho...... o tai ka su dulkiu siurbliu tik kilimai valomi?  blink.gif  blink.gif bent jau man namie nei vieno kilimo gali nebutu ale siurblys vis tiek reikalingas  blink.gif . as kazkaip ji placiau naudoju  blink.gif

Ir ka daugiau? Rubus? Baldai pas mus odiniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2007 02 05, 10:51)
Ir ka daugiau? Rubus? Baldai pas mus odiniai smile.gif

pas mus irgi odiniai biggrin.gif ... prie ko cia rubai..... blink.gif blink.gif ......
Atsakyti
QUOTE(zuveleDi @ 2007 02 05, 10:00)
ruošiamės ir mes pirkti plaunantį dulkiasiurblį- sudomino 2 variantai Karcher VS0902 arba Allegria . Kas galėtų patarti ?

Man rodos, kad neteisingai uzrasei siurblio pavadinima g.gif Ar kartais ne Karcher SV 1902 sudomino?? g.gif
Jei sis modelis domina, tada apie ji galesiu rytoj pasakyt savo nuomone ax.gif Siandien ji man atves i namus biggrin.gif ot, tai siurbsiu thumbup.gif
Beje, po ilgu svarstymu pirkti ciklonini siurbli ar su vandens filtru, vis delto pasirinkau su vandens filtru ir dar su garo funkcija. Na zinoma Karcher'io kainele doh.gif bet tikuosi, kad pateisins viltis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(stilinga @ 2007 02 05, 12:03)
Man rodos, kad neteisingai uzrasei siurblio pavadinima  g.gif  Ar kartais ne Karcher SV 1902 sudomino??  g.gif
Jei sis modelis domina, tada apie ji galesiu rytoj pasakyt savo nuomone ax.gif Siandien ji man atves i namus  biggrin.gif  ot, tai siurbsiu  thumbup.gif
Beje, po ilgu svarstymu pirkti ciklonini siurbli ar su vandens filtru, vis delto pasirinkau su vandens filtru ir dar su garo funkcija. Na zinoma Karcher'io kainele  doh.gif  bet tikuosi, kad pateisins viltis  bigsmile.gif

Stilinga, su baisiu nekantravimu lauksiu tavo komentarų - labai jau nekantru,kaip noriu normalaus siurblio,su kuriuo galėčiau ir kilimus ir baldus išvalyti .... tik vieno dalyko neišsiaiškinau,ar jis turi tą "turbo" funkciją - ta prasme ar gerai surenka plaukus nuo kilimų ( turiu namie porą gyvūnų, tad labai jau aktualus klausimas lotuliukas.gif )
Atsakyti