Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai

QUOTE(Saga @ 2007 02 05, 12:03)
pas mus irgi odiniai biggrin.gif ... prie ko cia rubai.....  blink.gif  blink.gif ......

Nu tai ir klausiu, ka dar siurbi be kilimu? As siurbiu tik viena prakeikta kilima ir baldus anksciau, o daugiau neturiu ka siurbt. Na, dar katina vaikystej issirbt bandziau, kad taip nesisertu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuveleDi @ 2007 02 05, 12:27)
tik vieno dalyko neišsiaiškinau,ar jis turi tą "turbo" funkciją - ta prasme ar gerai surenka plaukus nuo kilimų ( turiu namie porą gyvūnų, tad labai jau aktualus klausimas  lotuliukas.gif )

Mums irgi buvo laaaabai aktualus sis klausimelis biggrin.gif Pas mus vienas plaukuotas keturkojis gyvena doh.gif Prie sio siurblio nera turbo antgalio, bet ji galima isigyti atskirai. Jo kaina apie 150Lt, as tai ir uzsakiau ji is karto.
Beje, jau paskambino, kad siurblys bus po pusvalandzio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stilinga @ 2007 02 05, 11:03)
Man rodos, kad neteisingai uzrasei siurblio pavadinima  g.gif  Ar kartais ne Karcher SV 1902 sudomino??  g.gif
Jei sis modelis domina, tada apie ji galesiu rytoj pasakyt savo nuomone ax.gif Siandien ji man atves i namus  biggrin.gif  ot, tai siurbsiu  thumbup.gif
Beje, po ilgu svarstymu pirkti ciklonini siurbli ar su vandens filtru, vis delto pasirinkau su vandens filtru ir dar su garo funkcija. Na zinoma Karcher'io kainele  doh.gif  bet tikuosi, kad pateisins viltis  bigsmile.gif

tai kokia ta kainelė? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukas @ 2007 02 04, 09:56)
aš irgi už tuos su vandeniu thumbup.gif turiu tą rovus tai visai patenkinta, nereikia nuo tų dulkių čiaudėt kol iškratai.
Beje jį parduodu (dar su garantija ir dovana-automobilinis siurbliukas) , pirktas prieš pat kalėdas), nes labai jau prireikė epikos , kad būt su turbo galvute ir oro valymo-drėkinimo  sistema tongue.gif  ax.gif

kiek kainuoja tavo parduodamas?
mes kilimu neturime, nu bet siurbimo visad atsiranda.labai noreciau su vandeniu, nes galvoju, kad kazkoks gaivumas turetu atsirasti po siurbimo su juo.ar tiesa?
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2007 02 05, 11:35)
Nu tai ir klausiu, ka dar siurbi be kilimu? As siurbiu tik viena prakeikta kilima ir baldus anksciau, o daugiau neturiu ka siurbt. Na, dar katina vaikystej issirbt bandziau, kad taip nesisertu lotuliukas.gif

viska...... pries plaunant grindis pirma jas prasiurbiu, netgi antgaliai yra specialus kilimams, grindims ir pan...... man kazkaip nesuvokiama kaip dulkinas grindis su slapiu skuduru vozoti... o siaip siurblys pas mane naudojamas mazdaug kas antra diena..... va parejo seimyna namo tokiu oru, purtyk tuos batus kiek nori, valyk i kilimeli koridoriuje, vis tiek prisinesa akmenuku nuo tu drusku, pareiname visi ir koridoriu pratraukiame kasdien.... virtuve siurbiu irgi daznai, kadangi tarpai plyteliu yra ir jie su sluota daug sunkiau issivalo, o su siurbliu pratraukiu ir ramu. Man asmeniskai siurblys is tiesu suteikia gaivumo ir svarumo namie ir garantuotai kad dulkes ne i sona kazkur nubraukiamos su skuduru, o issiurbiamos wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga: 05 vasario 2007 - 13:07
QUOTE(Raschida @ 2007 02 05, 12:40)
kiek kainuoja tavo parduodamas?
mes kilimu neturime, nu bet siurbimo visad atsiranda.labai noreciau su vandeniu, nes galvoju, kad kazkoks gaivumas turetu atsirasti po siurbimo su juo.ar  tiesa?

na šiaip aš juo visai patenkinta thumbup.gif ir būt viskas buvę labai gerai jei nebūčiau pamačius to epika su turbo antgaliu doh.gif
na kadangi naudotas gal kokius penkis kartus tai labai jau pigiai neparduosiu schmoll.gif .na koks 330 lt(kainuoja 400 lt)
Atsakyti
QUOTE(naminukas @ 2007 02 05, 15:40)
na šiaip aš juo visai patenkinta thumbup.gif  ir būt viskas buvę labai gerai jei nebūčiau pamačius to epika su turbo antgaliu doh.gif
na kadangi naudotas gal kokius penkis kartus tai labai jau pigiai neparduosiu schmoll.gif .na koks 330 lt(kainuoja 400 lt)

o kiek tas tavo nusižiūrėtas epika ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(karosiukas @ 2007 02 01, 20:48)
O kas tas Hyla? Nu tai pasirodo yra dar gerų, ne tik Kirby, kaip mums sakė konsultantas lotuliukas.gif
Tai kokį pirkt

Buvo kažkurioj parodoj. Prezentacijos nemačiau, dėl to ir norėčiau daugiau sužinoti apie jį. Šiaip išvaizda tai tokia kaip ir Reinbow.
Siūlė prezentaciją namuose padaryt, bet kažkokie labai nepatikimi asmenys pasirodė. schmoll.gif Pasiėmiau kontaktus, bet vis nesiryžtu paskambint. g.gif Laukiu kitos parodos, gal užtiksiu patikimesnius agentus.
Papildyta:
QUOTE(naminukas @ 2007 02 02, 08:37)
labai įdomu ar jūsų prezentatorė ką nors minėjo apie dovanų duodamą drėkintuvą ir kada jį gauni.manoji tai sakė jei iš mano pasiūlytų klijentų kas nors nusiperka tą siurblį tada aš gaunu dovaną-drėkintuvą, o iš kitos girdėjau, kad jei mano pasiūlyti trys klientai priima reprezentaciją , tada duoda dovaną, kaip padėką kad padedame ieškot klijentų tongue.gif .

Teisingai, jei kažkas nusiperka siurblį, mes turim gauti dovanų drinks_cheers.gif drėkintuvą, o jei 3 nurodyti asmenys priima reprezentuoti pas save namuose, tai mes taip pat gaunam dovaną, tik mažesnę - peilių rinkinį (3). thumbup.gif
Nu bent jau man taip pasakojo. ax.gif
Atsakyti
Na va isbandziau as vakar ta garini siurbli Karcher 1902 ax.gif Ir tikrai nenusivyliau mirksiukas.gif O kiek dulkiu ir plauku buvo visuos pakamiuose doh.gif Nors su skudureliu buvau pries tris dienas isplovusi g.gif Bet uz tai dabar namai blizga thumbup.gif Net suns buda lotuliukas.gif
Beje, ta instrukcija, kur prie siurblio prideta - tai nelabai padejo. Bet bukletas, kuri buvau pasiemusi Aviteloj apie si siurbli - liuks thumbup.gif Labai jau ten aiskiai apie antgaliu ir garo panaudojima parasyta thumbup.gif
Atsakyti
epika kainuoja apie 1500 lt
Atsakyti
QUOTE(stilinga @ 2007 02 06, 13:50)
Na va isbandziau as vakar ta garini siurbli Karcher 1902  ax.gif  Ir tikrai nenusivyliau mirksiukas.gif O kiek dulkiu ir plauku buvo visuos pakamiuose  doh.gif Nors su skudureliu buvau pries tris dienas isplovusi g.gif Bet uz tai dabar namai blizga  thumbup.gif  Net suns buda lotuliukas.gif
Beje, ta instrukcija, kur prie siurblio prideta - tai nelabai padejo. Bet bukletas, kuri buvau pasiemusi Aviteloj apie si siurbli - liuks  thumbup.gif  Labai jau ten aiskiai apie antgaliu ir garo panaudojima parasyta  thumbup.gif

na paaiškinkit kodėl jis garinis ir ką su tuo garu veikti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukas @ 2007 02 07, 12:38)
na paaiškinkit kodėl jis garinis ir ką su tuo garu veikti verysad.gif

Garinis siurblys, berods, savo veikimo principu panasus i plaunanti siurbli. g.gif Tik cia vietoj vandens naudojami vandens garai. Be iprastu funkciju, man labiausiai patiko, kad su garais labai gerai nuvalo kalkes nuo pvz.: duso kabinos. Iki siol su jokiom priemonem nesugebejau taip nublizginti duso kabinos stiklo ax.gif beje, si valymo procedura uztruko pusvalandi, bet apkalkeje buvo baisiai doh.gif O tie kurie turi pakloje namie sviesias grindu plyteles zino, kokios spalvos pasidaro tarpeliai tarp plyteliu doh.gif O kai pas mus plyteles baltos doh.gif tai tarpeliai po metu jau tapo tamsiai rudi blink.gif na po siurbimo su garu tarpeliai beveik atgavo pradine spalva thumbup.gif manau po dar vieno valymo visiskai atsigaus ax.gif
Girdejau, kad valant su garu (jo temp. 30 -60 oC) sunaikinamos visos erkutes ir pan. gyviai g.gif
Beje, man patiko sio siurblio veikimo principas: i spec. rezervuara ipili vandens, kuris isyla, ir naudojamas garams, ir nereikia jokiu vamzdeliu prijungineti ar atjungineti kaip daugumoje plaunamu. Baigus darba is vandens filtro ispilamas purvinas vanduo ir praskalaujama. bigsmile.gif Jei siurbsi tik sausai, tada gali ir nepilti i garini rezervuara vandenuko, tiesiog tada nereikia jungti spec. mygtuko ax.gif
... hmmm gal dar ka nors atsiminsiu specifinio veliau blush2.gif Po pirmo naudojimosi tik tai labiausiai isidemejau mirksiukas.gif

Atsakyti