Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai

Mes turim tik garinį siurbliuką, na klozeto apkalkėjimų idealiai neiššveitė schmoll.gif O be to, mums minusas, kad reikia tik distilliuotą vandenį pilti doh.gif
Atsakyti
Na man tai kol kas nesudare problemos ipilti distiliuoto vandens i siurbli ax.gif Pas mus jo vis tiek nuolat buna, nes i lygintuva as pilu tik distiliuota ax.gif
Konsultantai man sake, kad galima ir paprasta vandenuka pilti g.gif bet man tai keistai nuskambejo toks ju patarimas. Siurblio instrukcijoj paskaiciau, jog rekomenduojama pilti 50% papratso vandens ir 50% distiliuoto g.gif Pirma karta siurbdama taip ir dariau, bet antra karta jau pyliau distiliuota, nes pagalvojau, kad vis tiek juk kalkes kaupiasi jei paprasta atskiedi distiliuotu g.gif
Atsakyti
As taip pat susizavejau Kirbi. wub.gif Negalvojau, kad mane taip paveiks. Man jis kaip metu stebuklas pasirode lotuliukas.gif , net nezinau ka daryt g.gif ar prasyt vyro ar ne?gal apsiraminsiu ax.gif , bet istikruju dabar man visur vaidenasi dulkes ir erkes scare.gif
Na jei rimciau tai labai patiko thumbup.gif patiko, labiausiai giluminis valymas ir odiniu baldu thumbup.gif . kaip lengvai galima isvalyti oda. O as sveiciau, sveiciau kelias dienas ir vistiek nieko neisveiciau cray.gif Taip pat plyteles , langus kaip lengvai isblizgina. TARPUS TARP PLYTELIU thumbup.gif
Na apsvaigau, nezinau ka daryyyt(reikia Radzio paklaust) mirksiukas.gif
Atsakyti
nusigrioviau ir aš tą seniai lauktą stebuklą - Karcher SV01902. Topo centre kainavo 2365 ,dar gavom 5 proc. nuolaidą . Iš pradžių važiavom į Ukmergės g.283 - ten Karcher atstovybė turi savo saloną, bet šio modelio nebuvo, tad nusipirkau tik turbo antgalį, o patį siublį senukuose .
BET KAD TIEK PLAUKŲ NAMUOSE doh.gif doh.gif doh.gif tai tikrai nesitikėjau, du kartus vandenį keičiua ir filtrą ploviau , kol susitvarkiau . Beje bandžiau ir langus iš vidasu išsivalyti . tikrai viskas labai labai clap.gif yess.gif
tikrai negaila pinigučių
Atsakyti
Gal kas naudojat Epika? Kažkaip labai jau norisi jo, tik nežinau ar verta... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audiga @ 2007 02 18, 18:40)
Gal kas naudojat Epika? Kažkaip labai jau norisi jo, tik nežinau ar verta... 4u.gif

Naudoju, nesiskundžiu, bet su kitais palygint neturėjau progos ax.gif Pliusas nemažas - kai jau išdaužo kilimą, tai 100% atrodo kaip naujas (na o pas mane kilimas labai šviesus, o aš dar ilgaplaukė... tai efektas nepakartojamas). Be to, kas man didžiausias pliusas, nereikia purtyt visokių maišelių ar rūpintis kur reikės naują nupirkt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildukas: 18 vasario 2007 - 20:12
Sveikutės mirksiukas.gif
Per TV pamačiusi TOP SHOP reklamą apie tą siurblį labai susidomėjau, ar jis iš tikrųjų toks geras ar ne. Gal kam teko išbandyti?
Atsakyti
Sveikutės,
Nugi kaip gerai,kad yra kur patarimo pasisemt, apie tą stebuklingą siurblį. Nu jūsų paklausius tikrai jo nebepirksim schmoll.gif Dėkui smile.gif
Atsakyti
Negi žmonės tokie kvaili ir susigundo TV parduotuvėje siūlomomis "prekėmis" (taip taip -- tarp kabučių)? doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 02 20, 17:06-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 02 20, 17:06)
Negi žmonės tokie kvaili ir susigundo TV parduotuvėje siūlomomis "prekėmis" (taip taip -- tarp kabučių)?  doh.gif

Nu nežinau kvaili ar ne, bet nesakyk ten gražiai parodo ir kaina prieinama, o dar kai vaikutis astmatikas tai išvis susigundai. Užtat ir gerai,kad yra su kuo pasitart, aišku gaila išmestų į balą pinigų unsure.gif , teks pirkti brangesni, bet gerą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saimutė @ 2007 02 21, 10:04)
Nu nežinau kvaili ar ne, bet nesakyk ten gražiai parodo ir kaina prieinama, o dar kai vaikutis astmatikas tai išvis susigundai. Užtat ir gerai,kad yra su kuo pasitart, aišku gaila išmestų į balą pinigų unsure.gif , teks pirkti brangesni, bet gerą  biggrin.gif

Reikia atsiminti viena -- geriems daiktams reklama nereikalinga.
Atsakyti
smile.gif+2007 02 21, 10:38-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 02 21, 10:38)
Reikia atsiminti viena -- geriems daiktams reklama nereikalinga.

Pasenusi jūsų išmintis schmoll.gif Dabar tiek yra visokių daiktų, kad žmogus pasimesti gali. Ir reklama čia gali būti geras pagalbininkas. Tik reikia išmokti į ją kritiškai žiūrėti ax.gif
Atsakyti