Įkraunama...
Įkraunama...

Viasat ir kiti satelitai

o tam "sharingui" tinka visi imtuvai su ETHERNET lizdu? turiu omenyje fischer, dreambox.....? jei tinka tai paskaiciavau kad susikomplektuot sat uztektu 300-350 lt
Atsakyti
mes ir turim Viasata, kokybe kanalu nesiskundziu, bet nuo sutarties nesilaikymo patyliu doh.gif , laukiu kada ateis liepa ir galesim jo atsisakyti doh.gif
Atsakyti
Labukas,

as irgi labai nusivilusi VIASAT, gal galit patarti kaip ju atsikratyti sutarciai nepasigaigus g.gif

Nes kai paskambini tai jie man sako moketi netesybas schmoll.gif
Atsakyti
Nebūtina skambint. Pakanka pažiūrėt, kokios yra sutarties sąlygos. Jei sankcijos numatytos, tai nieko gudraus čia neprimąstysi ax.gif
Atsakyti
Viasat yra kazkas baisaus, pirmiausia tik pasirasius sutarti ir uzmokejus uz ateinancius metus po menesio atjunge transliacijas, pasirodo, jie mano gautus pinigus "per klaida" priskyre kitam abonementui, viskas uzeme svaite aiskinimosi, uz ta laika niekas man nieko nekompensavo.

Antra, dabar atjunge tris rusiskus kanalus, kurie buvo numatyti pasirasant sutarti, juos kitais kanalais nekompensavo.
manau jog atjunge ir kitiems kaip Jus i tai reagavote, ar taip ramiai susitaikete su sita apgaule.
Negaliu sulaukti sitos debiliskos sutarties pabaigos. Iskart perenu i Gala, kaimynai turi mokestis beveik per pus pigiau ir kanalu daugiau.
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2010 04 08, 09:10)
Viasat yra kazkas baisaus, pirmiausia tik pasirasius sutarti ir uzmokejus uz ateinancius metus po menesio atjunge transliacijas, pasirodo, jie mano gautus pinigus "per klaida" priskyre kitam abonementui, viskas uzeme svaite aiskinimosi, uz ta laika niekas man nieko nekompensavo.

Antra, dabar atjunge tris rusiskus kanalus, kurie buvo numatyti pasirasant sutarti, juos kitais kanalais nekompensavo.
manau jog atjunge ir kitiems kaip Jus i tai reagavote, ar taip ramiai susitaikete su sita apgaule.
Negaliu sulaukti sitos debiliskos sutarties pabaigos. Iskart perenu i Gala, kaimynai turi mokestis beveik per pus pigiau ir kanalu daugiau.

ir as apie ta pati ajunge kanulus, tai jie irgi nesilaiko sutarties salygu, nes kai pasirasynejom sutari tai buvo sie kanai itraukti i "paketa" ir man ne idomu kas ten pakele kainas ir pan.
o kai nori nutraukti sutarti tai iskart netesybos ir mokek jiems, o tai kur is ju puses tesybos kai nerodo kanalu verysad.gif
kur kreiptis del neteisybes ir kaip ju atsikratyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nacik @ 2010 04 08, 08:25)
ir as apie ta pati ajunge kanulus, tai jie irgi nesilaiko sutarties salygu, nes kai pasirasynejom sutari tai buvo sie kanai itraukti i "paketa" ir man ne idomu kas ten pakele kainas ir pan.
o kai nori nutraukti sutarti tai iskart netesybos ir mokek jiems, o tai kur is ju puses tesybos kai nerodo kanalu verysad.gif
kur kreiptis del neteisybes ir kaip ju atsikratyti doh.gif

tai gal yra dar tokiiu kurie yra susidure su tuo, gal jau kas kreipesi, kazka isaiskino?

Paskambinau, labai maloniai kalbejo, kaip kompensacija uz nepatogumus pasiule menesi TV 1000 Premium, kadangi galiu bet kada nutraukti sutarti su jais. smile.gif
Taigi is ju puses net nesitikejau, manau jog zmoniskai, paziuresim kaip toliau bus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2010 04 08, 09:51)
Paskambinau, labai maloniai kalbejo, kaip kompensacija uz nepatogumus pasiule menesi TV 1000 Premium, kadangi galiu bet kada nutraukti sutarti su jais.  smile.gif
Taigi is ju puses net nesitikejau, manau jog zmoniskai, paziuresim kaip toliau bus. smile.gif

nesupratau tai pas jus jau pasibaige sutartis su jais, ar ne? Kodel jus taip lengavai galit su jais nutraukti

O ta kanala Premium jie ir be kompensacijos siulo menesi nemokamai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nacik @ 2010 04 08, 09:03)
nesupratau tai pas jus jau pasibaige sutartis su jais, ar ne? Kodel jus taip lengavai galit su jais nutraukti

O ta kanala Premium jie ir be kompensacijos siulo menesi nemokamai  smile.gif

jau beveik taip, liko gal koks menesis, as jau menesi nemokamai isnaudojau ax.gif
Tai pasiule menesi dar akip kompensacija, del sutarties pratesimo vis tiek abejoju, greiciausiai nepratesiu ax.gif
Atsakyti
Sveiki. Kovojau ir as su jai doh.gif . Nesiplesiu pasakojimais, bet sharaskinu kontora ir tiek unsure.gif Laukiu ir as sutarties pasibaigimo ( spalio gale baigiasi sutartis ) ir begu kiek kojos nesa is ten.
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 04 08, 13:07)
Sveiki. Kovojau ir as su jai  doh.gif . Nesiplesiu pasakojimais, bet sharaskinu kontora ir tiek unsure.gif  Laukiu ir as sutarties pasibaigimo ( spalio gale baigiasi sutartis ) ir begu kiek kojos nesa is ten.

o tai ka darot rastiskai rasot skundus ar kaaaa? g.gif
Atsakyti
sveiki man sutartis baigėsi ,bet dabar niekaip nesulaukiu saskaitos ,skambinau ,sakė negli dabar pažiūrėt ,sakė atsiūs i elektronini pašta ar i telefona jau visa svaitė ,ar nepripaišys ko nors daugiau mokėti? kaip jūs manote?ko jie delsia?kažkokia betvarkė pavedė daug sykių patariu jais netikėti ka pažada to netesi,patyriau savo kailiu verysad.gif
Atsakyti