Įkraunama...
Įkraunama...

Viasat ir kiti satelitai

skambino man sia svaite is Viasato,nes liepa baigiasi sutartis, klause ar esame patenkinti, ir dar ar pratesim sutarty,salygos gan neblogas pasiule po 45lt i men.vis geriau nei 65lt,kaip dabar, nesu as jei patenkinta, ir dar sy men. atjunge 2 rusiskus kanalus,klausiau kame reikalas,sakekad vyksta derybos,bet pasirinkimo neturiu, kaip tik si televizija, nes gyvename soduose, dauboje, tai signala pagautu sansu nedaug doh.gif
Atsakyti
O su Viasat mes irgi "kariavom" ir laimejom biggrin.gif
Ilga istorija, tai galiu trumpai parasyti, kad pirmiausia - perskaitykite sutarti. Patyrete lengva soka, kad neturite jokiu teisiu lotuliukas.gif Nurimkite ir dar paskaitykite si straipsni:
http://www.vartotoju...il.php?ID=21772

na o cia istorija, kodel jie tapo tokie malonus:
http://www.vartotoju...il.php?ID=21543

O siaip labai efektyvus jiems Vartotoju teises mirksiukas.gif Jeigu matote, kad jums sunkiai pavyksta su jais susikalbeti, si institucija turetu padeti susisneketi lengviau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gigli: 19 balandžio 2010 - 20:58
QUOTE(Jurgitadam @ 2010 04 19, 21:09)
skambino man sia svaite is Viasato,nes liepa baigiasi sutartis, klause ar esame patenkinti, ir dar ar pratesim sutarty,salygos gan neblogas pasiule po 45lt i men.vis geriau nei 65lt,kaip dabar, nesu as jei patenkinta, ir dar sy men. atjunge 2 rusiskus kanalus,klausiau kame reikalas,sakekad vyksta derybos,bet pasirinkimo neturiu, kaip tik si televizija, nes gyvename soduose, dauboje, tai signala pagautu sansu nedaug doh.gif

atjungė daugiau rusiškų, tikrai ne 2 schmoll.gif bent jau pas mus dingo keli doh.gif bet kažkokius 2 susiradau kitur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2006 07 27, 13:02)
Sveikos,
gal kas turite namie isivede VIASATA?
Kokia nuomone apie ji?

blush2.gif Mes turim jau 5 metai patenkinti iki negaliu. Tik tas TV1000kanalas nieko doro. Nezinau, uzsisakem ale neziurim mes jo kazkaip. Nieko gero nerodo. O paskutiniu metu dingo daug rusisku kanalu g.gif
Mes anglijoje, tai musu rysys savotiskas su Lietuva smile.gif
Atsakyti
Turiu viasat metus, kaip ir nesiskundziau niekuo kol negavau saskaitos uz 700lt.
Turiu 4 imtuvus. Saskaitoje israsyta saskaita uz visus praejusius metus uz pirmaji pagrindini imtuva. Turiu tiesiogini debeta tad labai nesekiau tu saskaitu, o dabar perziurejus supratau, kad is tikro nera moketa uz pirma imtuva, bet juk saskaitas siuncia jie, cia ju beda.
Ziurejau ju puslapyje, pamaniau, kad maza ka jie gali pakeisi. Paziurejau banko israsa nu akurat nera uz pirmaji nuskaiciuota.
As nesuprantu kaip taip nutiko, kad jie nesiute saskaitu? Tipo nepastebejo vieno imtuvo? Ir dar pagrindinio? smile.gif
Suprantu, kad man kaip ir privalu sumoketi uz tai, juk naudojaus paslaugomis, bet galvoju gal yra koks niuansas issisukt? Tegu jie moka uz savo klaidas smile.gif

Iki siol paranoja galvoj sukasi, gal viasat su banku susimoke ir pakeite israsa biggrin.gif Na, suprantu, kad nesamone butu, bet as net minties neturejau, kad man nenuskaiciuoja... Mokejau visad be problemu..
Atsakyti
Turėjau du Viasat paketus 3 m. doh.gif Daugiau nė už ką su jais nenoriu turėti nieko bendro schmoll.gif Kada norėdavo, tada didindavo kainą parašę labai malonų laišką, kaip jie mūsų labui stengėsi ir įdiegė daugiau kanalų, už kuriuos, žinoma, teks susimokėti doh.gif Kai pasibaigus sutartims, norėjau jas nutraukti, dar keletą mėnesių vargau. Prisiskambinti jiems beveik neįmanoma, atsiųsdavo sąskaitas po 120 lt, 65 lt, 83 lt. Klausiau pagal ką skaičiuojama sąskaita, nesugebėjo paaiškinti. NEREKOMENDUOJU niekam schmoll.gif
Atsakyti
Turim Viasat televizija.
Dėl kokybės pasakyt negaliu nieko, iš tikrųjų žiūreti malonu, bet visą kitą- tai kaž kokia nesamonė...
Kai blogos oro salygos, pastoviai nutrūksta signalas, ( į tai įėina, vėjas, lietus, sniegas, perkūnija, ir t.t)
Skambinome į aptarnavimo centra, tesiai šviesiai pasakė, kad reikia keisti įmtuvą, nes tie imtuvai kurias jie dalyno su sutartimis yra Š.... ir blogai reaguoja į signalo pakeitimus.
Siunčia ir nuskaičiuoja pinigus už suteiktos paslaugas mėnesi į priekį... ir daug kitų dalykų dėl kurių niekam nepatarčiau pasirašinėti sutartį su VIASATU.
Atsakyti
O kad daugiau palydoviniu ar yra?
Atsakyti
As kol kas viasatu nesiskundziu...ir matau kol kas vieninteli trukuma tai blogas signalas kai smarkiai lyja doh.gif
Del visokiu netiketu dideliu saskaitu tai manau kai pasirasineji sutarti juk isaiskini kiek moket reiks...todel del mokejimu mums irgi bedu kol kas nebuvo tfu tfu tfu biggrin.gif
Aj dar prisiminiau buvo pradangine mano megstama kanala, kai paskambinom paaiskino kad jiems neapsimoka ta kanala tiekt doh.gif blink.gif lotuliukas.gif na bet po savaites atsirado jis vel, matyt ne as viena tokia buvau biggrin.gif

Ir dar turiu klausima, norim pasikabint tv ant sienos, gal kuri jau kabinot? kur det ta viasat imtuva? uz tv uzkisat? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 28 gruodžio 2010 - 08:21
Gali ir uz TV. Bet uzkisk ir pabandyk ar veiks pultas, nes man siaip pultas veikia ir is kito kambario... smile.gif
Atsakyti
Gal Jums bus idomu. Pasiskaitykite. Yra 6 kalbomis.

www.lamit.ro/
Atsakyti
sveiki, klausykit, gal yra imanoma viasat pagauti is kambario, nes neiseina pakabinti antenos lauke
Atsakyti