QUOTE(Spanguoliukė- @ 2017 02 25, 13:39)
<p>Aciu, Mylimuke, o kaip tu nemiegi taip anksti/velai?..</p><p>As vakar pagalvojau, kad budama paaugle ar ankstyvais studiju metais visai ne taip vaizdavausi gyvenima.. buvau isitikinus, kad isvyksiu is Lietuvos, mokiausi kita kalba.. Bet vis tik likau, sutikau vyra, sukurem seima. Isivaizdavau, kad labai daug visko veiksiu, isbandysiu visokias veiklas, kursus, keliausiu.. Bet tail neivyko. Aisku, niekas netrukdo ir dabar tuo uzsiimti. Pries metus baigiau dar vienas studijas, bet vos ne tik tam, kad galeciau pateisinti savo nieko neveikima. Is esmes jauciu, kad netobuleju, svaistau sau duota laika. Vaikysteje ziuredavau i tevus, masciau, kaip jie taip nuobodziai gyvena, niekuo neuzsiima, neisbando. O dabar pati taip pat darau, t.y. nedarau. Del to jauciu nepasitenkinima ir nerima, negaliu ramiai priimti savo gyvenimo. Kartais sauna kvailu ar drasiu ideju, bet jas nuslopinu, pamirstu ir toliau gyvenu su nerimastim.</p><p>Pasislepiau vonioje. Visi uzmigo, tylu. Lauke pasakiskas oras, buvau isejus su mergaite. Gaila, kad visi taip toli, nepriprantu prie tos atskirties. Nors kai pagalvoju, man reikalinga tik galimybe iseit kur noriu ir kada noriu, o realiai ja beveik nepasinaudoju.</p>
Grizau velai/anksti namo,miegas dar neėmė ,tai ir prikliedejau kelis sakinius.
As manau, kad paauglystej dauguma turi savo ateities isivaizdavima, taciau dauguma to ir neigyvendina 100 proc. Nes: mes dar negebame ivertinti savo realiu galimybiu; nes musu norai keiciasi begant laikui.
as irgi turejau savo idealuji plana ateiciai. bet dalis planu griuvo, dalies laikiausi isikibusi zut but igyvendinti , ir dargi su kaupu, bet tik dabar suvokiu, ant kiek kai kuri dalykai mane riboja, iremina, kad ilgainiui "noriu" tampa tiesiog "reikia".
lygiai taip pat stebiu/stebejau savo tevus, kurie man irgi nuobodos.
taciau su laiku mes tampam tais paciais tevais, mes sulaukiam tokio pat amziaus, ir kai tai ateina, na bent as asmeniskai, kartais jauciu malonuma tiesiog tame nuobodziame buvime. Visa tai man leidzia suvokt, kad ir tie mano tevai darydami kazka musu akims nuobodaus, banalaus, gal jie irgi jaucia pasitenkinima. nors gyvenime pilna dalyku, kur as iskrentu is remu - bet tas irgi turi savo kaina. tu turi savim neabejoti ir daryti tai, kas "tavo", net jeigu kitiems esi nenormalus. Ir nenuobodus gyvenimas nebutinai reiskia, kad tu turi nuskristi i menuli, sumedziot krokodila amazonej ar gelbet afrikos vaikus. bet, kuo beprotiskesne ideja, tuo labiau igyvendinta ji tau "atsilygins" sodresnemis gyvenimo spalvomis.