Pagalvojau, kad ne taip parasiau. Cambala apie mane parase treciu asmeniu, tai reiskia tai ne man skirta zinute. Bet tada paziurejau, kad ir as taip pat rasau, apie kitu dalyviu zinutes. Idomu, kodel taip ir ar tai nieko nereiskia. Nes realiai zmogus perskaitys, ka apie ji rasai. Ir dazniausia atsakys. Bet kreipiamasi tai ne i ji. Pvz Idomucia daznai raso pirmu asmeniu. Tas lb logiska, nes dalinamasi savo patirtim. As taip pat daznai taip rasau. Gal ir gyvenime per daug apie save koncentruojuos. Bet viesai tikrai niekas nekalba treciu asmeniu, kai kalba skirta jam.
Bet kiek diagnoziu cia isgirdau. Ir ka as zinau, gal ir tiesa, cia kaip kas interpretuos ir ka pati papasakosiu. Bet is esmes, kol niekur nesikreipiu, esu oficialiai normali.
Ir kuris zmogus mano, kad jis yra kaip visi ir normalus? Kad nesiskiria, kad kartais nepastebi dalyku, kuriu kiti nemato, nesupranta? As tai manau, kad dauguma taip apie save galetu pasakyti, net jei tiesiai sviesiai to negalvoja. As irgi taip nemastau, bet kai taip Cambala parase, galvoju, o cia tiesa. Bet ji tiktu bet kuriam zmogui. Cia kaip horoskopai.