QUOTE(tatanka @ 2007 01 09, 21:16)
laba diena,

norejau paklaust, o kur reikia kreiptis Vilniuje del sitos operacijos.. nes virsvori turiu dideli.. o valios svoriui uzaugintam per nestuma numesti neturiu..
mano ugis 165.5cm, o svoris 102kg.. ar sia opearija man darytu?
Su tavo KMI itariu nelabai darytu, nebent butu prasti kraujo tyrimai(cholesterolis) arba dar kazkokios sveikatos problemos.
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 01 10, 13:38)
Pinigai gali daug. Dideli pinigai gali dar daugiau
Aha, kai Brimas per viena interviu pasake "jei moteris nori numesti kokia 15-ka kg, tai dazniausiai tokios operacijos nedarau "

Taigi, jei nori uz 6000 stukytes numesti 15kg, prasom

Beje, apie Brima esu girdejusi labai nekokiu atsiliepimu
QUOTE(NOJAUSMAMA @ 2007 01 20, 17:15)
Sveikos merginos, šioje temoje esu nauja, nors šia operacija domiuosi jau seniai. Mano svoris 120kg, o ūgis 172cm. Ketinu kreiptis į gyditoją Malecką. Tikiuosi, kad sutiks daryti operaciją. Gal galit parašyti kiek gyditojui į kišenuką idėt reik po operacijos ar prieš duoti? Ir nuo kopradėt aplamai sukti šį reikaliuką dėl operacijos. Gyvenu kaime Zarasų rajone. Todėl nėra daug galimybių važinėtis į Kauną ar Vilnių.
Ir dar gal galėtumėte parašyti kiek kam nuo kokio svorio per pirmą pusmetį nukrito kg.
Tikiuosi priimsit į savo būrį, nes dėl operacijos pati jau tikrai apsisprendžiau, reikia tik pradėti veikti.
Sveika prisijungus

Priimsime i buri tikrai. priimame visas . Pirmiausias zingsnis skambutis Maleckui. I Kauna tau tektu atvaziuoti du kartus: konsultacijai ir operacijai. Dar labai svarbu apsisprendimas. Tai nera pats lengviausias budas, patikek manim. Pliusai, kad krenta svoris, sveikata gereja, bet yra ir minusu. Sito neigti negaliu. Svoris krenta labai ivairiai. Vienom daugiau , kitom maziau. yra kam per pusmeti tik 16-ka nukrito, yra kam 30-imt. Man per 2,5men 19-ka nusirideno. Tai labai labai individualu. Apie davima i kisene, draudziame kalbeti tiek siame tiek kitame forume. Viskas tik per az ar emeilus.
QUOTE(žemuogienė @ 2007 01 10, 14:04)
sveikos

turiu klausimeli - ar yra mazinusiu skrandi ziedo pagalba?
Tikrai yra, bet suzinoti daugiau gali kitame forume... Linka galiu duoti tik per az. Siame forume mes atliekame tik svietejiska funkcija
Ciocia Polia , taika, buk zmogus, neistrink ka?

Nu tu turi gelezine valia ir puikiai tvarkaisi su savo svoriu , bet jei zmonem reikia pagalbos ir mes galim padeti, buk gerute , na praleisk kartais kokia musu nuoroda?

mes gi net savo forumo pirmajame puslapyje su didziausiu dekingumu minim Supermamos foruma

Skrandžio mažinimas. Operacija atlikta Malecko 2006-11-07 . Ugis 1,66 m