Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija

QUOTE(gabija2000 @ 2007 01 31, 21:01)
jezau, kaip as jums pavydziu rolleyes.gif ,turbut, kai financiskai lengviau bus ir as operuosiuos, o tai dar reikia paskolas baikt moket
o tai cia ne ziedo operacija?

nea, cia ne ziedo. Cia skrandzio mazinimo. Ten padalina skrandi su kabemis i dvi dalis, ir prijungia zarna.. nu as cia grubiai taip trumpai esme pasakiau...
Bet dabar atsirado ir daugiau visokiu ... pvz piltuvelis, balionas ir tt... Reikia nueiti pas Malecka ir jis jau papasakoks apie visus operaciju tipus, skirtumus ir naudingumus. Patars pagal konkrecia situacija kokia geriau rinktis.

O del finansu, tai pas mane 2 paskolos buvo.. bet kai buvo dyyydelis noras, tai gerai susispaudziau ir per nepilna pusmeti sukaupiau norima suma... Bet susispaudem tai nerealiai...Jokiu skanumynu... praktiskai ant bulviu ir kruopu. Jokiu rubu, jokiu isvaziavimu kur nors...Net mano mama stebejosi, kaip as tokia islaidi taip sugebejau ... sake " Jau dabar matau, kad pas tave noras beprotiskas, jei isgalejei sutaupyti blush2.gif "
Atsakyti
QUOTE(-Aušrinė- @ 2007 02 01, 09:30)
nea, cia ne ziedo. Cia skrandzio mazinimo. Ten padalina skrandi su kabemis i dvi dalis, ir prijungia zarna.. nu as cia grubiai taip trumpai esme pasakiau...
Bet dabar atsirado ir daugiau visokiu ... pvz piltuvelis, balionas ir tt... Reikia nueiti pas Malecka ir jis jau papasakoks apie visus operaciju tipus, skirtumus ir naudingumus. Patars pagal konkrecia situacija kokia geriau rinktis.

O del finansu, tai pas mane 2 paskolos buvo.. bet kai buvo dyyydelis noras, tai gerai susispaudziau  ir per nepilna pusmeti sukaupiau norima suma... Bet susispaudem tai nerealiai...Jokiu skanumynu... praktiskai ant bulviu ir kruopu. Jokiu rubu, jokiu isvaziavimu kur nors...Net mano mama stebejosi, kaip as tokia islaidi taip sugebejau ... sake " Jau dabar matau, kad pas tave noras beprotiskas, jei isgalejei sutaupyti  blush2.gif  "

jei ne paslaptis,koks buvo svoris ir kiek numetei ir apskritai ar esat bendrave su tais, kurie jau keli metai pasidare operc smile.gif tik bijau liekam reiskiniu
Atsakyti
QUOTE(gabija2000 @ 2007 02 01, 18:24)
jei ne paslaptis,koks buvo svoris ir kiek numetei ir apskritai ar esat bendrave su tais, kurie jau keli metai pasidare operc smile.gif tik bijau liekam reiskiniu

Taip esam bendrabe ir dabar bendraujam. Esam ikure NOLT ( nutukimo operacija Lietuvoje) kluba. Jame bendrauja ne tik issioperavusios, bet ir mus operave gydytojai. Keiciames informacija, verciam straipsnius, darom susitikimus. Liekamuju reiskiniu praktiskai nera. Nebent nesilaikysi gydytojo nurodymu.

Mano pradinis ir dabartinis svoris nurodytas mano liniuoteje. Operavausi 2006-05-22
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Aušrinė-: 02 vasario 2007 - 08:02
Sveikutes,

Gal galite ir man i AZ parasyti smulkiau apie operacija Kaune. Pas mane panasus svoris kaip ir pas -Aušrinė-, na truputeli maziau biggrin.gif. Kiek laiko truko nuo tyrimu pradzios- operacijos- pooperacinio laikotarpio (aktualu, nes as ne LT). Kiek nuo.. iki... kainavo (su visais patepimais biggrin.gif).
Dietas isbandziau. Buvau numetusi virs 30kg, tai po gimdymu su kaupu visi kilogramai atgal parejo unsure.gif. Vel meciau, buvau numetusi 10kg, tai ataugo kone dvidubai. Jau seniai galvoju apie sia operacija, bet bijau pasekmiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andrea: 02 vasario 2007 - 10:33
QUOTE(Andrea @ 2007 02 02, 11:33)
Sveikutes,

Gal galite ir man i AZ parasyti smulkiau apie operacija Kaune. Pas mane panasus svoris kaip ir pas -Aušrinė-, na truputeli maziau biggrin.gif. Kiek laiko truko nuo tyrimu pradzios- operacijos- pooperacinio laikotarpio (aktualu, nes as ne LT). Kiek nuo.. iki... kainavo (su visais patepimais biggrin.gif).
Dietas isbandziau. Buvau numetusi virs 30kg, tai po gimdymu su kaupu visi kilogramai atgal parejo unsure.gif. Vel meciau, buvau numetusi 10kg, tai ataugo kone dvidubai. Jau seniai galvoju apie sia operacija, bet bijau pasekmiu.

Paskaityk až mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu Meta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija2000 @ 2007 02 01, 18:24)

gali pazeti ir mano liniuote 4u.gif liekamieji reiskiniai buna tada, jei nevartosi vitaminu. Nes juos vartoti turesi visa gyvenima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėta Meškinija: 02 vasario 2007 - 12:00
Labas visoms visoms jau pažystamoms ir dar ne. buvau dingudi iš akiračio, nes buvo pastrigęs kompas ir internetas.

naujienos apie mane.

Svorio kritimą pamatysite liniuotėje.
Neigiamos operacijos pasėkmės: nė
ra

Teigiamos: numetus svorio sumažėjo smarkiai krūtinė ir todėl leido užčiuopti pasislėpusį augliuką. po tyrimo paaiškėjo jog jis piktybinis. gydytojai sakė jai būčiau nenumetusi svorio jis ir toliau būtų sėkmingai pasislėpęs iki fatalkiškos baigties, jei nebūčiau sugalvojusi dėl profilaktikos perdišviesti. Bet juk mes kol neskauda pas gydytojus neineme, o vertėtų.

tad tokios naujienos o operacija jėga.
Atsakyti
as cia dabar ne i tema, bet ar pats gali apsiziupineti krutine ir suzinoti ar turi augliuka ar ne ? Kaip jis turi atrodyti ?
Atsakyti
QUOTE(-Aušrinė- @ 2007 02 02, 12:10)
as cia dabar ne i tema, bet ar pats gali apsiziupineti krutine ir suzinoti ar turi augliuka ar ne ? Kaip jis turi atrodyti ?

Man ginekologe kazkada sake, kad apziurint reikia butinai pakelti ranka i virsu ir nuo pazastu tikrinti. Jei yra kazkoks itarimas - geriau jau pas gydytoja nueiti.

Merginos, dar norejau paklausti pries metus ar daugiau operavusias. Koks jusu dienos meniu? Ka valgote (gal galite imesti pvz sios dienos meniu)? Cia visa gyvenima reikia beveik trinta maista valgyti, ar galima karts nuo karto koki kepsniuka ar cepelina tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andrea: 02 vasario 2007 - 16:44
Sveikos 4u.gif
Norėčiau klustelti, koks mažiausias KMI prie kurio jau gali atlikti operaciją? Ir ar skiriasi KMI formulė vyrams, ar ji tokia pati?
Atsakyti
QUOTE(Eliza @ 2007 02 02, 18:26)
Sveikos 4u.gif
Norėčiau klustelti, koks mažiausias KMI prie kurio jau gali atlikti operaciją? Ir ar skiriasi KMI formulė vyrams, ar ji tokia pati?

Yra kam dare ir su 35-iais, bet tada turi buti kazkokios rimtos ligos , susije su nutukimu: diabetas, sanariu, sirdies ligos, cholesterolio kiekis kraujuje.

O del vyru , tai nemanau, kad gali buti skirtumas... g.gif Turim mes operuotu vyru, bet ju KMI tikrai buvo labai didelis.... mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Andrea @ 2007 02 02, 17:42)
Merginos, dar norejau paklausti pries metus ar daugiau operavusias. Koks jusu dienos meniu? Ka valgote (gal galite imesti pvz sios dienos meniu)? Cia visa gyvenima reikia beveik trinta maista valgyti, ar galima karts nuo karto koki kepsniuka ar cepelina tongue.gif  biggrin.gif

As operavausi nesenai, bet dabar valgau viska ta pati, ka ir anksciau. Jokio trinto maisto jau nebereikia nuo kokio antro menesio. Ka darau seimai, tas ir man tinka.Tik dabar suvalgau gal 1/5 dali to, ka suvalgydavau anksciau. lotuliukas.gif As pati dar nerizikuoju astriu, riebiu, rukytu produktu , nors po truputeli paragauju, jei jau labai labai norisi blush2.gif . Bet "metinukes" valgo absoliuciai viska, visiskai normalu maista. Tik vienas skirtumas-zyyyymiai maziau. tongue.gif
Atsakyti