Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija

doh.gif
nezinojau ...
o istrinti jau nebeduoda - senaties terminas suejo
bet as cia nekritikavau, tiesiog paklausiau patarimo ka daryti blush2.gif
Atsakyti
sveikos mergaitės, paskaitinėju jūsų forumą, nes aš pati turiu didelę bėdą, mano KMI44, ir kas svarbiausia man tai labai trukdo gyventi , kuo toliau tuolabiau.geriu vaistus apetitui slopint, bet paskutinėm dienom baisus pyktis ima, kad vardan savo svajonės niekad gyvenime negalėsiu pasmaližiaut ir t,t. o oper finansų labai daug reikia.ir kodėl kūrėjas toks negailestingas? verysad.gif
Atsakyti
gabija2000, o visad didelis virsvoris buvo? kokius vaistus geri?
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2007 01 30, 00:17)
gabija2000, o visad didelis virsvoris buvo? kokius vaistus geri?

labas šelma, ko blaškaisi po visus forumas, dūšia be vietos tongue.gif
tu ką po operac?
Atsakyti
QUOTE(gabija2000 @ 2007 01 29, 23:19)
sveikos mergaitės, paskaitinėju jūsų forumą, nes aš pati turiu didelę bėdą, mano KMI44, ir kas svarbiausia man tai labai trukdo gyventi , kuo toliau tuolabiau.geriu vaistus apetitui slopint, bet paskutinėm dienom baisus pyktis ima, kad vardan savo svajonės niekad gyvenime negalėsiu pasmaližiaut ir t,t. o oper finansų labai daug reikia.ir kodėl kūrėjas toks negailestingas? verysad.gif

Oi mieloji ... su tokiu KMI numesti savo jegom reikia gelezines valios. Jei pasiruosusi pakeisti mityba kardinaliai ir visam gyvenimui, verta prasideti su dietom ir vaistais (bet del ju reiketu pasitarti su gydytoju, nes dabar yra visokiausiu nauju) . Jei ne , tai numesti kilai gryzta su kaupu doh.gif Pagal statistika, tik 1% zmoniu, numete svori dietu pagalba, ji islaiko ilgam.. deja deja. Visos operuotosios esame isbande dietas, vaistus ir visa kita.Bet.... O del pinigeliu, tai yra pas mus kurios net paskola eme tam reikalui... Sveikata brangiau.Ir beje, pati operacija vis brangsta(tiksliau irankiai jai, pati operacija kompensuojama).
O kiek tau meteliu?
Atsakyti
kazkada kazkuri buvo paskaiciavusi, kad jei paimti paskola 1 metams siai operacijai , tai kasdiena reiketu sutaupyti po 10lt. Ir po to paskaiciuokim kiek mes "sutaupysim" maziau suvalgydamos ? Sakyciau daugiau nei 10lt... taip sakant atsiperka lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Pvz operuotosios meniu mazdaug atrodo taip :
pusryciai 2 saukstai kruopu koses
pietus, puse kotlieto ir saukstas salotu
vakarienei ten kokie nors 4 koldunai, ar 1 blynelis...

palyginkit dabar kiek suvalgot ?...
Atsakyti
QUOTE(gabija2000 @ 2007 01 30, 00:27)
labas šelma, ko blaškaisi po visus forumas, dūšia be vietos tongue.gif
tu ką po operac?

as nea schmoll.gif drauge mano daresi, labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2007 01 30, 14:54)
as nea  schmoll.gif  drauge mano daresi, labai patenkinta  thumbup.gif

pakviesk prisijungti cia mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėta Meškinija @ 2007 01 30, 12:57)
Oi mieloji ... su tokiu KMI numesti savo jegom reikia gelezines valios. Jei pasiruosusi pakeisti mityba kardinaliai ir visam gyvenimui, verta prasideti su dietom ir vaistais (bet del ju  reiketu pasitarti su gydytoju, nes dabar yra visokiausiu nauju) . Jei ne , tai numesti kilai gryzta su kaupu doh.gif  Pagal statistika, tik 1% zmoniu, numete svori dietu pagalba, ji islaiko ilgam.. deja deja. Visos operuotosios esame isbande dietas, vaistus ir visa kita.Bet....  O del pinigeliu, tai yra pas mus kurios net paskola eme tam reikalui... Sveikata brangiau.Ir beje, pati operacija vis brangsta(tiksliau irankiai jai, pati operacija kompensuojama).
O kiek tau meteliu?

man 29.nu bet ir paguodei verysad.gif ,aš kaip tik daba su vaistais bandau mesti(ne pirmą kartą)(
Papildyta:
QUOTE(-Aušrinė- @ 2007 01 30, 14:39)
kazkada kazkuri buvo paskaiciavusi, kad jei paimti paskola 1 metams siai operacijai , tai kasdiena reiketu sutaupyti po 10lt. Ir po to paskaiciuokim kiek mes "sutaupysim" maziau suvalgydamos ? Sakyciau daugiau nei 10lt... taip sakant atsiperka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pvz operuotosios meniu mazdaug atrodo taip :
pusryciai 2 saukstai kruopu koses
pietus, puse kotlieto ir saukstas salotu
vakarienei ten kokie nors 4 koldunai, ar 1 blynelis...

palyginkit dabar kiek suvalgot ?...

gerai , o suma sumarum kiek oper atsieina(patepimai gydytojui ir t,t)

o tai taip valgot, kad reikia, ar dėl to kad užtenka(kažkaip nesitiki) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija2000 @ 2007 01 30, 19:10)
man 29.nu bet ir paguodei  verysad.gif ,aš kaip tik daba su vaistais bandau mesti(ne pirmą kartą)(
Papildyta:

gerai , o suma sumarum kiek oper atsieina
o tai taip valgot, kad reikia, ar dėl to kad užtenka(kažkaip nesitiki) unsure.gif

Bandyk brangioji bandyk! Saunuole, kad bandai savo jegom! Gal tau tikrai pades. Patikek, operacija nera lengvas budas.... Man 37-ni, jei ka. Prisibandziau per gyvenimeli doh.gif Beje, paskutiniame"JI" zurnale yra aprasyta musu forumo ikurejos edos.ditos istorija. Paskaityk tongue.gif

Man suma sumarum viskas kainavo 3950. Apie "smulkmenas" tik per az. Cia kategoriskas musu visu , operuotuju reikalavimas cool.gif

Valgau:
pusryciai-kiausinis
pietus-puodelis sriubos
vakariene-jogurtas, troskintos darzoves, vistos kulsele. Cia ne vienu metu! Per visa vakara maximum. Per diena dar skysciu ~1-2litrai.
As asmeniskai valgau del to, kad reikia, o kad noreciau, tai buna ypac retai... Bet privalai valgyti, kad raumenys nevirstu drebuciais. nes pirma nyksta raumenys, o tik po to tie nelaimeliai lasiakai doh.gif
Zinoma, vitaminai visa gyvenima, gal kazkokiu produktu nebegalesi valgyti niekada. Daug pliusu, bet yra ir minusu... rolleyes.gif Parasiau az tau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija2000 @ 2007 01 30, 19:10)
gerai , o suma sumarum kiek oper atsieina(patepimai gydytojui ir t,t)

Dabar operacija pabrango, tai tiksliai negaliu pasakyti kiek kainuoja.. girdejau, kad instrumentai kazkur netoli 4000lt
plius as dar emiau mokama vienviete palata, uz kuria sumeokejau 100lt( 50lt parai) .. bet vakar suzinojau, kad ji lygtai pabrango iki 80 ar 100lt parai... bet cia jau islepimo dalykas ta palata.. jos galima ir neimti.
O apie "dovaneles" , kaip meta sake, garsiai niekas nekalba. Galu gale pats Maleckas yra pasakes : " As pakankamai uzdirbu ir man papildomai jokiu pinigu nereikia " Zodziu, jei dovaneliu nebus, tave prasciau neisoperuos tongue.gif .. juk kekvieno kisenes skirtingo storio...ir ne visi gali tai sau leisti

O valgom tiek tikrai ne del to kad tiek reikia... paprasciausiai NEBETELPA. Zinok puikiai tave suprantu, kad neimanoma isivaizduoti, kaip gali netilpti... as pries operacija sito jausmo nebuvau patyrusi... O dabar arba tiesiog negali net paziureti i maista. Nieko nenori. Arba po geru 2 kasniu atrodo,kad kazkas uzsikisa ir galetu stalas buti delikatesais visokiausiais nukrautas, tu jiems pasidarai salta abejinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Aušrinė-: 31 sausio 2007 - 08:19
QUOTE(-Aušrinė- @ 2007 01 31, 09:17)
Dabar operacija pabrango, tai tiksliai negaliu pasakyti kiek kainuoja.. girdejau, kad instrumentai kazkur netoli 4000lt
plius as dar emiau mokama vienviete palata, uz kuria sumeokejau 100lt( 50lt parai) .. bet vakar suzinojau, kad ji lygtai pabrango iki 80 ar 100lt parai... bet cia jau islepimo dalykas ta palata.. jos galima ir neimti.
O apie "dovaneles" , kaip meta sake, garsiai niekas nekalba. Galu gale pats Maleckas yra pasakes : " As pakankamai uzdirbu ir man papildomai jokiu pinigu nereikia " Zodziu, jei dovaneliu nebus, tave prasciau neisoperuos  tongue.gif .. juk kekvieno kisenes skirtingo storio...ir ne visi gali tai sau leisti

O valgom tiek tikrai ne del to kad tiek reikia... paprasciausiai NEBETELPA. Zinok puikiai tave suprantu, kad neimanoma isivaizduoti, kaip gali netilpti... as pries operacija sito jausmo nebuvau patyrusi... O dabar arba tiesiog negali net paziureti i maista. Nieko nenori. Arba po geru 2 kasniu atrodo,kad kazkas uzsikisa ir galetu stalas buti delikatesais visokiausiais nukrautas, tu jiems pasidarai salta abejinga.

jezau, kaip as jums pavydziu rolleyes.gif ,turbut, kai financiskai lengviau bus ir as operuosiuos, o tai dar reikia paskolas baikt moket
o tai cia ne ziedo operacija?
Atsakyti