Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija

QUOTE(ega @ 2007 11 20, 15:45)
Sveikos merginos 4u.gif Vis paskaitinėju, bet nutariau jau pradėti rimčiau domėtis OP. Su viskuo dar kažkaip iki šiol tvarkiausi, bet...kol neviršijau 1.. blush2.gif Dieta, Lida-priemonės, kurios padėjo laikinai numesti svorį, kuris sėkmingai grįžta dvigubai verysad.gif Negaliu sakyti, kad ėdu be perstojo, tiesiog visiškai sėdimas darbas, o laiko stoka netastoja automobilio...Dabar užsirašiau pas endokrinologą...jei nieko gero nežadės, patarkit, nuo ko pradėti, pas kokį gydytoją kreiptis?

Labas 4u.gif

As tai Jums pirmiausia noreciau pasiulyti apsilankyti pas chirurga konsultacijai. Jei reikia chirurgu kontaktu (kurie daro sias operacijas), tai prasau rasyti i AZ thumb_yello.gif notworthy.gif hi.gif
Atsakyti
QUOTE(KAROLE2000 @ 2007 11 28, 00:02)
Labas  4u.gif

As tai Jums pirmiausia noreciau pasiulyti apsilankyti pas chirurga konsultacijai. Jei reikia chirurgu kontaktu (kurie daro sias operacijas), tai prasau rasyti i AZ  thumb_yello.gif  notworthy.gif  hi.gif

Oi, malonu, kad kažkas atsiliepė bigsmile.gif
O pas daktarą kaip tik jau buvau konsultacijoje ax.gif
Atsakyti

Na ir kaip sekėsi smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ing @ 2007 12 09, 19:56)
Na ir kaip sekėsi smile.gif  smile.gif  smile.gif

Karolei 2000 sekesi puikiai thumbup.gif ji jau po operacijos ir jau tampa gulbe thumbup.gif (kaip ir aš ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(ing @ 2007 12 09, 19:56)
Na ir kaip sekėsi smile.gif  smile.gif  smile.gif

O mane užrašė į eilę liepos mėnesiui blink.gif bet dar krūvą gydytojų reikia aplankyti. Va pradėjau dar pas endokrinologą vaikščioti, žiūrėsim, ar ras ką gero pasakyti g.gif Iš kitos pusės tai gerai, jei per šitiek laiko nepasikeičia apsisprendimas, reiškia jis tikras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ega @ 2007 12 12, 11:02)
O mane užrašė į eilę liepos mėnesiui blink.gif bet dar krūvą gydytojų reikia aplankyti. Va pradėjau dar pas endokrinologą vaikščioti, žiūrėsim, ar ras ką gero pasakyti g.gif Iš kitos pusės tai gerai, jei per šitiek laiko nepasikeičia apsisprendimas, reiškia jis tikras blush2.gif

As dvejus metus dvejojau, o dabar grauziuosiu nagus iki alkuniu, kodel anksciau to nedariau, o sulaukiau dar didesnio virssvorio... maldavau gydytojo kuo greiciau ir laukiau tik du menesius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ega @ 2007 12 12, 11:02)

O pas koki gydytoja uzsirasiai?
Atsakyti
QUOTE(KAROLE2000 @ 2007 12 21, 15:01)
O pas koki gydytoja uzsirasiai?

Buvau pas G.Brimą ax.gif
Atsakyti
Tai cia Vilniuje. O mane, tai Maleckas papjauste biggrin.gif Tai tau liepos menesi konsultacija ar operacija?
Atsakyti
Jo, Vilniuje. Liepos mėnesį jau operacijai užrašė. Aš žadu žiedą dėti rolleyes.gif
Atsakyti
EGA parasiau tau i AZ 4u.gif
Atsakyti
Jei kas abejojate del operacijos, tai nesidarykite jos. Laikykites dietu, sportuokit, bandykit su Chazano pasekejom draugauti. Cia as labai rimtai. Tik viska isbandzius, susirinkus visa informacija apie sia operacija ir rimtai apsisprendus, operuokites. As jau virs metu pasidarius sia operacija ir tikrai nesigailiu. Nors buna negerumu (bet del to pati kalta) Nezinau, kas bus po 10-15 metu. Bet , pasikartosiu, po 5-kiu metu buciau nuo kokio infarkto kritus arba cukriniu diabetu susirgus. mirksiukas.gif
Atsakyti