Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija

[B][COLOR=blue]
QUOTE(Mėta Meškinija @ 2008 01 15, 17:09)
Jei kas abejojate del operacijos, tai nesidarykite jos. Laikykites dietu, sportuokit, bandykit su Chazano pasekejom draugauti. Cia as labai rimtai. Tik  viska isbandzius, susirinkus visa informacija apie sia operacija ir rimtai apsisprendus, operuokites. As jau virs metu pasidarius sia operacija ir tikrai nesigailiu. Nors buna negerumu (bet del to pati kalta)  Nezinau, kas bus po 10-15 metu. Bet , pasikartosiu, po 5-kiu metu buciau nuo kokio infarkto kritus arba cukriniu diabetu susirgus.  mirksiukas.gif

Labas mirksiukas.gif as esu naujoke snd tik pirma diena prisiregistravau, nes labai patiko 4u.gif labai sudomino skrandzio mazinimo operacija, reiktu ir man tokios, nes sveriu 120 kg, nors ugis zinoma didelis mano 177, bet tai tuo labiau jauciuosi kaip banginis blink.gif na bet zinoma nebutu taip baisu dar ir vyras dar negina is namu, bet noreciau tos operacijo vien del sveikatos, sirgau vaikysteje kaulu tuberkulioze, pries astonis men luzo koja yra sudeti 13 varztu, mano darbas stovimas, tai patikekit kaip skauda kai reikia toki svori ant koju islaikyt, vakare norisi staugti verysad.gif bandziau daug dietu, nu neturiu as tos valios blush2.gif tai ka daryt??? Noreciau kad kas parasytu tiksliau kiek mazdaug kainuoja ta operacija, ir ar ilgai reikia laukt eileje, ar is vis yra tos eiles. Buciau labai dekinga rolleyes.gif
Atsakyti
vilma0401, skaityk AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma0401 @ 2008 01 25, 11:13)
[B][COLOR=blue]
Labas mirksiukas.gif  as esu naujoke *************
Noreciau kad kas parasytu tiksliau kiek mazdaug kainuoja ta operacija, ir ar ilgai reikia laukt eileje, ar is vis yra tos eiles. Buciau labai dekinga rolleyes.gif

Labas, kaip maciau is Ratankes az viska supratai mirksiukas.gif

Jei dar kam idomu :
Operacijos kaina priklauso nuo operacijos tipo-jei tai skrandzio mazinimo operacija (trumpiau-padalinimo) , kaina siuo metu ~4000lt. Jei skarndzio apjuosimas ziedu -~7000lt. Geriausia buda rekomenduoja gydytojas. Eiles yra , ir jos deja deja tik dideja.
Operacijos atliekamos Vilniuje, Kaune ir Klaipedoje, taigi, galite rinktis artimiausia gydytoja. Jei kyla klausimu , butinai nuvykite pas daktarus konsultacijai. Jie arba patvirtins jusu abejones arba jas issklaidys. Svarbiausia neuzsidaryti savo kiaute ir lasiniu liune drinks_cheers.gif Apie sias operacijas ir nete yra labai daug informacijos. Lietuviskai dar nedaug, bet angliskai, vokiskai , rusiskai , tai tik skaitykite ir domekites! Jei jau apsisprendete operacijai, neturi likti nei vieno neaiskaus klausimo. Jei lieka abejoniu, klaustuku , reiskia dar nesate apsisprende ir pribrende operacijai, todel bandykite kitus budus mirksiukas.gif
Atsakyti
labas,persskaiciau viska ir galvoju reikia man butinai pasidaryti ta operacija,bet nezinau nuo ko pradeti,gal patarsite,labai prasau blush2.gif ax.gif aciu
Atsakyti
Daugumai naujų narių kyla elementarus klausimas: nuo ko pradėti visą gulbėjimo kelią. Keletas pagrindinių patarimų labai trumpai :

1. Pradžių pradžia yra jūsų apsisprendimas.

2. Pasiskaičiuokite savo KMI. Jei jis <=40 jums gali daryti operaciją, jei KMI mažesnis ,operacijos tikslingumą aptarsite su gydytoju.

3. Konsultacija pas gydytoją, operacijos tipo aptarimas.

4. Prieš operaciją turėsite atlikti įvairius tyrimus:

Dziolina, paziurek az mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif labai aciu Meta.galvoju reikia parasyti emaila Maleckai,bet nezinau nuo ko pradeti laiska ax.gif blush2.gif nes esu labai kukli ax.gif idomu kokios eiles pas ji cool.gif
Atsakyti
Labas vakaras visosm esamoms ir būsimoms gulbelėms 4u.gif perskaičiau visą temą, ir šiuo metu labai intensyvei mastau apie operacija unsure.gif Šiaip lyg ir viską perskaičiau, bet vie tiek norėtūsi viską konkrečiai žinot . Nežinau nuo ko pradėt viską. Gal atsiras geroji gulbė ir viska man i až išdėstys? ax.gif Būsiu labai dėkinga blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Mėta Meškinija @ 2008 02 05, 12:16)
Daugumai naujų narių kyla elementarus klausimas: nuo ko pradėti visą gulbėjimo kelią. Keletas pagrindinių patarimų  labai trumpai :

1. Pradžių pradžia yra jūsų apsisprendimas.

2. Pasiskaičiuokite savo KMI. Jei jis <=40 jums gali daryti operaciją, jei KMI mažesnis ,operacijos tikslingumą aptarsite su gydytoju.

3. Konsultacija pas gydytoją, operacijos tipo aptarimas.

4. Prieš operaciją turėsite atlikti įvairius tyrimus:

Dziolina, paziurek az  mirksiukas.gif

Na viskas šitas lyg ir aiškus, bet vis tiek yra niuansu kurių ne lb galima čia garsiai kalbėt blush2.gif
Atsakyti
Sandrucka, skaityk AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,

Norejau paprasyti jusu pagalbos 4u.gif
Ar galetu kas nors parasyti kokios istaigos Vilniuje daro skrandzio mazinimo proceduras arba deda zieda ant skrandzio (gal kas turi gydytojo kontaktus, buciau labai dekinga), mazdaug kiek tai kainuoja +-. Kiek supratau eiles yra labai dideles. Galite parasyti ir i AZ. Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Pachira, skaityk AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis visiems,as cia visiskai zalia verysad.gif turiu ganetynai nemaza ansvori ir pamastau apie skrandzio mazinimo operacija.Ar po jos labai sunku atsigauti,kiek mazdauk laiko trunka iki darbingumo busenos?
Atsakyti
abale , paskaityk az mirksiukas.gif Ir jei sita tema nuosirdziai perskaitytum rastum daug atsakymu drinks_cheers.gif
Atsakyti