[B][COLOR=blue]
QUOTE(Mėta Meškinija @ 2008 01 15, 17:09)
Jei kas abejojate del operacijos, tai nesidarykite jos. Laikykites dietu, sportuokit, bandykit su Chazano pasekejom draugauti. Cia as labai rimtai. Tik viska isbandzius, susirinkus visa informacija apie sia operacija ir rimtai apsisprendus, operuokites. As jau virs metu pasidarius sia operacija ir tikrai nesigailiu. Nors buna negerumu (bet del to pati kalta) Nezinau, kas bus po 10-15 metu. Bet , pasikartosiu, po 5-kiu metu buciau nuo kokio infarkto kritus arba cukriniu diabetu susirgus.
Labas

as esu naujoke snd tik pirma diena prisiregistravau, nes labai patiko

labai sudomino skrandzio mazinimo operacija, reiktu ir man tokios, nes sveriu 120 kg, nors ugis zinoma didelis mano 177, bet tai tuo labiau jauciuosi kaip banginis

na bet zinoma nebutu taip baisu dar ir vyras dar negina is namu, bet noreciau tos operacijo vien del sveikatos, sirgau vaikysteje kaulu tuberkulioze, pries astonis men luzo koja yra sudeti 13 varztu, mano darbas stovimas, tai patikekit kaip skauda kai reikia toki svori ant koju islaikyt, vakare norisi staugti

bandziau daug dietu, nu neturiu as tos valios

tai ka daryt??? Noreciau kad kas parasytu tiksliau kiek mazdaug kainuoja ta operacija, ir ar ilgai reikia laukt eileje, ar is vis yra tos eiles. Buciau labai dekinga