Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija

QUOTE(mamuke68 @ 2010 02 08, 11:06)
atleisk, jei ko nepamenu , bet tu balioną dėjai ar iškart operacija buvo ir kiek lt kainavo smile.gif

As is karto dariau operacija,nes apie balionus nelabai dar kalba ejo, bet tikrai buciau net nesvarscius tokios galimybes, nes as zinau, kad mitybos iprociu nebuciau pakeitus per pusmeti. doh.gif Ir buvau teisi.Jei dabar, po trijumetu dasiutu skrandi,esciau kaip edus..... blush2.gif doh.gif
Irankiu rinkinuka 2006-11-07 dienai pirkau uz 3435,57lt. Siai dienai jis kainuoja 5150lt.Rinkinys "ziedavimui" 7424lt
Atsakyti
QUOTE(Mėta Meškinija @ 2010 02 08, 11:28)
As is karto dariau operacija,nes apie balionus nelabai dar kalba ejo, bet tikrai buciau net nesvarscius tokios galimybes, nes as zinau, kad mitybos iprociu nebuciau pakeitus per pusmeti.  doh.gif Ir buvau teisi.Jei dabar, po trijumetu dasiutu skrandi,esciau kaip edus.....  blush2.gif  doh.gif
Irankiu rinkinuka 2006-11-07 dienai pirkau uz 3435,57lt. Siai dienai jis kainuoja 5150lt.Rinkinys "ziedavimui" 7424lt

Suma daro įspūdį, bet matau nesigaili dėl išleistų pinigėlių... thumbup.gif Balionas ,manau kainuotų apie 4000 ir dar kažkiek arbatai... 4u.gif Vistik vyksiu pas Adamonį konsultacijai dėl baliono, o paskui bus matyt. Kažkaip operacijai iškart ryžtis baisoka verysad.gif Po to pusmečio būtų matyt kaip sekasi ir spręsčiau toliau ką daryti. Ir dar noriu, kad namiškiams tai būtų paslaptis... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2010 02 08, 11:35)
Suma daro įspūdį, bet matau nesigaili dėl išleistų pinigėlių... thumbup.gif Balionas ,manau kainuotų apie 4000 ir dar kažkiek arbatai... 4u.gif Vistik vyksiu pas Adamonį konsultacijai dėl baliono, o paskui bus matyt. Kažkaip operacijai iškart ryžtis baisoka verysad.gif Po to pusmečio būtų matyt kaip sekasi ir spręsčiau toliau ką daryti. Ir dar noriu, kad namiškiams tai būtų paslaptis... thumbup.gif

Del pinigeliu nesigailiu visai, nors dar pastovus garderobo iravalynes atnaujinimas sudaro tikrai nemazas sumas, nes is senu daiktu nebegali nesioti NIEKO, net apatiniu lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Rekomenduociau patiems artimiausiems zmonems nedaryti siurprizo. mirksiukas.gif Pabandysiu paaiskinti kodel:
1.Negalesi valgyt kiek valgydavai(ok, gali sakyt, kad laikaisi dietos)
2.Gali buti ivairiu neprognozuojamu organizmo reakciju, tokiu kaip-pykinimas, vemimas, viduriavimas, skausmas (gali labai nugasdinti savo artimiausius zmones)
3.Jei svoris kris tikrai efektyviai irgreitai, patikek, isvaizda is pradziu nebuna pati graziausia-pajuode paakiai, pabales veidas,galvos svaigimas, mieguistumas, nuotaiku kaita (velgi, sukelsi artimuju susirupinima)

Tai zinoma tavo apsisprendimas, bet gali tai slepti nuo pazystamu, bet ne nuo paciu paciu artimiausiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėta Meškinija: 08 vasario 2010 - 10:47
QUOTE(Mėta Meškinija @ 2010 02 08, 11:45)
Rekomenduociau patiems artimiausiems zmonems nedaryti siurprizo. mirksiukas.gif  Pabandysiu paaiskinti kodel:
1.Negalesi valgytkiek valgydavai(ok, gali sakyt, kad laikaisi dietos)
2.Gali buti ivairiu neprognozuojamu organizmo reakciju, tokiu kaip-pykinimas, vemimas, viduriavimas, skausmas (gali labainugasdinti savo artimiausius zmones)
3.Jei svoris kris tikraiefektyviai irgreitai, patikek, isvaizda is pradziunebuna pati graziausia-pajuode paakiai, pabales veidas,galvos svaigimas(velgi, sukelsi artimuju susirupinima)

Tai zinoma tavo apsisprendimas, bet gali tai slepti nuo pazystamu, bet ne nuo paciu paciu artimiausiu  mirksiukas.gif

Tų artimiausių - tai mano vyras.Nuo sūnaus nuslėpčiau tikrai. Žadu šį reikalą daryti birželio pradžioje, kai išeisiu į atostogas, nes dirbant būtų sunkiau adaptuotis, o namie - kaip namie smile.gif Lapkritį išimtų ir galvočiau apie tolimesnį gydymą mano šios LIGOS.Ačiū tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2010 02 08, 11:51)
Tų artimiausių - tai mano vyras.Nuo sūnaus nuslėpčiau  tikrai. Žadu šį reikalą daryti birželio pradžioje, kai išeisiu į atostogas, nes dirbant būtų sunkiau adaptuotis, o namie - kaip namie smile.gif Lapkritį išimtų ir galvočiau apie tolimesnį gydymą mano šios LIGOS.Ačiū tau 4u.gif

Visada prasom 4u.gif Sekmes! Jei nedrasu ko klausti viesai, visada gali per azarba emeilu : meskinija@gmail.com 4u.gif

Nuo sunaus taip, gali, nuo vyro gal ne tongue.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėta Meškinija @ 2010 02 08, 15:22)
OK, klausk tikrai drasiai  mirksiukas.gif  Musu namuciuose  nariai galetu  tau patvirtint, kad pas mane viskas lieka po devyniais uzraktais,jei narys nenori to afisuot  mirksiukas.gif  4u.gif

OK, gerbiu tokius žmones 4u.gif Aš ir pati taip elgiuosi, todėl žinau daug įvairiausių man patikėtų paslapčių, kurių neišduodu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
sveiki esu naujoke ir man aktualu apie skrandzio mazinimo operacija,norejau paklausti kiek laiko reikia laukti operacijos,aciu
Atsakyti
QUOTE(gintare1984 @ 2010 02 09, 19:37)
sveiki esu naujoke ir man aktualu apie skrandzio mazinimo operacija,norejau paklausti kiek laiko reikia laukti operacijos,aciu

Sveika,

tai priklauso nuo gydytojo uzimtumo ir to , per kiek laiko pasidarysi tyrimus.Gali buti savaite, gali buti keli menesiai.Pirmas zingsnis butu pasikonsultuotisu gydytoju.

Sekmes 4u.gif

mamuke68, po konsultacijos laukiam ziniu mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėta Meškinija @ 2010 02 10, 09:59)
mamuke68, po konsultacijos laukiam ziniu  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

Būtinai būtinai, kaip aš išgyvensiu nepasipasakojus...Visa laimė, kad yra tokia galimybė, nes gali plyšti per pusę niekam nieko nesakant... Kadangi planuoju tą procedūrą birželio pirmoje pusėje, tai laiko, manau, dar yra. BALANDĮ TIKRAI JAU VAŽIUOSIU KONSULTUOTIS(JEI TIEK ILGAI IŠKENTĖSIU) Čia tau už rūpestį 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau sužinoti, ar pasidarius operaciją, valgyt vis tiek norisi daug. Ar jaučiasi sotumo jausmas?
Vakar per TV rodė Birutę Dambrauskaitę, ji šiuo metu pastambėjusi, kyla klausimas kodėl taip atsitinka: ar žmogus per daug valgo (nėra sotumo jausmo), ar operacija jau nepadeda?Tai kam tada operuoti jei taip greit jos poveikis baigiasi?
Atsakyti
QUOTE(konservatore @ 2010 02 10, 13:31)
Norėčiau sužinoti, ar pasidarius operaciją, valgyt vis tiek norisi daug. Ar jaučiasi sotumo jausmas?
Vakar per TV rodė Birutę Dambrauskaitę, ji šiuo metu pastambėjusi, kyla klausimas kodėl taip atsitinka: ar žmogus per daug valgo (nėra sotumo jausmo), ar operacija jau nepadeda?Tai kam tada operuoti jei taip greit jos poveikis baigiasi?

ir aš taip galvoju...
Atsakyti
Valgyti norisi daug,bet negali mirksiukas.gif

Del Dambrauskaites.Kai labai greitai krenta svoris, kai kam labai sukrenta veidas, oda, po kurio laiko ji pradeda atsistatineti .Ir po to ne storejama, tiesiog kunas prisitaiko prie pokyciu.Pvz mano veidas dabar atrodo daug pilnesnis, nei kai sveriau kokia 75-80.
Susigrazinti dali svorio imanoma labai sekmingai,jei valgomi kaloringi produktai, kadir po truputi "lesiojant", galiam ooooi, kaip prisilesiot mirksiukas.gif

Todel as irsakau: operacija yra tik pagalbine priemone!
Atsakyti