Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija

QUOTE(Jenke @ 2009 12 14, 11:18)
Tai,kad  ten ka  nors  suzinot  reikia  nario  mokesti  moket. mirksiukas.gif

Taip. 18-ka litu i metus, nemanau, kadtai labai didele suma mirksiukas.gif . Forumas yra islaikomas is asmeniniu lesu.
Atsakyti
QUOTE(Mėta Meškinija @ 2009 12 14, 10:31)
Taip. 18-ka litu i metus, nemanau, kadtai labai didele suma  mirksiukas.gif  . Forumas  yra islaikomas is asmeniniu lesu.

Kituose,forumuose kai nebendrauju,gyvenu cia sm nemokamai,tai keistai atrodo,kad kitur reikia moket. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenke @ 2009 12 14, 23:01)
Kituose,forumuose kai  nebendrauju,gyvenu  cia  sm  nemokamai,tai  keistai  atrodo,kad  kitur  reikia moket. smile.gif

Tai yra Jusu valia ir pasirinkimas.Gal Jus nezinote, bet SM mus ismete ir neleido mums cia bendrauti, todel palikta tik si tema kaip informacine.Joje netgi negalime parasyti savo puslapio nuorodos.

Musu forumas nera pelno siekianti organizacija, mes nereklamuojame tu operaciju ar kazkokiu kitokiu produktu, tiesiog geranoriskai padedame zmonems, norintiems operuotis .Visi moderatoriai dirba nemokamai, mokestis renkamas tik serverio metiniam mokesciu. Sis mokestis ir renkamas tik tam, kad forumas galetu gyvuoti.
Atsakyti
QUOTE(Mėta Meškinija @ 2009 12 15, 10:31)
Tai yra Jusu valia ir pasirinkimas.Gal Jus nezinote, bet SM mus ismete ir neleido mums cia bendrauti, todel palikta tik si tema kaip informacine.Joje netgi negalime parasyti savo puslapio nuorodos.

Musu forumas nera pelno siekianti organizacija, mes nereklamuojame tu operaciju ar kazkokiu kitokiu produktu, tiesiog geranoriskai padedame zmonems, norintiems operuotis .Visi moderatoriai dirba nemokamai, mokestis renkamas tik serverio metiniam mokesciu. Sis mokestis ir renkamas tik tam, kad forumas galetu gyvuoti.

hi.gif Pasakykite prašau kiek kg ištirpo ir liko randu ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Jogurtine @ 2009 12 17, 19:01)
hi.gif  Pasakykite prašau kiek kg ištirpo ir liko randu ar ne?

Kiek istirpo rodo liniuote ax.gif .Randukai liko penki mazuciai, nes operacija atliekama laporoskopu.Pripazinsiu, oda nera tobulos formos, padribus truputi, bet nebaisiai.Esu be proto laiminga, ilysdama i 36-at ar 38-ta dydi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Sedziu, skaitau, dziaugiuosi jumis visomis, pati noreciau pasidaryti sia operacija, bet kolkas lesos neleidzia... Bet turiu ir begale klausimu, tad keleta mestelsiu ax.gif
1. kiek laiko uztruko nuo pirmos konsultacijos iki pacios operacijos.
2. Kiek laiko teko guleti ligonineje po operacijos?
3. Kaina kiek supratau tai +-4000? ar daugiau?
Na ir kvailas klausimas blush2.gif kaip veikia tos liniuotes? ar kaskart ivedate nauja svori ar cia automatiskai eina? (nelabai jose gaudausi blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Aidutea @ 2010 01 04, 21:40)
Sveikos, merginos,

Sedziu, skaitau, dziaugiuosi jumis visomis, pati noreciau pasidaryti sia operacija, bet kolkas lesos neleidzia... Bet turiu ir begale klausimu, tad keleta mestelsiu  ax.gif
1. kiek laiko uztruko nuo pirmos konsultacijos iki pacios operacijos.
2. Kiek laiko teko guleti ligonineje po operacijos?
3. Kaina kiek supratau tai +-4000? ar daugiau?
Na ir kvailas klausimas blush2.gif kaip veikia tos liniuotes? ar kaskart ivedate nauja svori ar cia automatiskai eina? (nelabai jose gaudausi blush2.gif )

Sveika,

1.Tai gali buti ir savaite ir keli menesiai, tai priklauso nuo to, per kiek laiko pasidarysi tyrimus ir kada bus laisvas laikas operacijai.
2.Mane isleido trecia diena(antradieni operavo, ketvirtadieni isleido).Tai priklauso irgi nuo to , ar nera komplikaciju, ar isgeri reikiama skysciu kieki per para.
3.Kaina priklauso nuo operacijos budo:padalinimas 5150lt, ziedas -7424.kainos linke tik dideti doh.gif

Nera kvailu klausimu, yra kvaili atsakymai mirksiukas.gif lotuliukas.gif Liniuotes keiciam pacios, nes tik mes pacios zinom koks yra dabartinis svoris

Beje, paziurejau tavo profili , kad jau noretusi leliuko thumbup.gif wub.gif Todel rekomenduociau pirma pasigimdyti, o po to galvoti apie operacija. Nes gimdyti po operacijos rekomenduojama praejus dviems metams. Turime mes ir sekmingai pagimdziusiu mamyciu ir besilaukianciu jau po skarnzio mazinimo operaciju .Jei rasi musu namucius, tai ten yra info ir apie tai 4u.gif

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėta Meškinija: 05 sausio 2010 - 12:33
QUOTE(Mėta Meškinija @ 2010 01 05, 13:28)
Sveika,

1.Tai gali buti ir savaite ir keli menesiai, tai priklauso nuo to, per kiek laiko pasidarysi tyrimus ir kada bus laisvas laikas operacijai.
2.Mane isleido trecia diena(antradieni operavo, ketvirtadieni isleido).Tai priklauso irgi nuo to , ar nera komplikaciju, ar isgeri reikiama skysciu kieki per para.
3.Kaina priklauso nuo operacijos budo:padalinimas 5150lt, ziedas -7424.kainos linke tik dideti doh.gif

Nera kvailu klausimu, yra kvaili atsakymai  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  Liniuotes keiciam pacios, nes tik mes pacios zinom koks yra dabartinis svoris

Beje, paziurejau tavo profili , kad jau noretusi leliuko  thumbup.gif  wub.gif  Todel rekomenduociau pirma pasigimdyti, o po to galvoti apie operacija. Nes gimdyti po operacijos rekomenduojama praejus dviems metams. Turime mes ir sekmingai pagimdziusiu mamyciu ir besilaukianciu jau po skarnzio mazinimo operaciju .Jei rasi musu namucius, tai ten yra  info ir apie tai  4u.gif

Sekmes 4u.gif

Aciu uz atsakymus mirksiukas.gif vat tas noras susilaukti dar ir laiko nuo operacijos minties ax.gif o greitu laiku manau prisijungsiu ten prie jusu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano KMI 39. Manau, kad labai daug...ir vis dar tobulėju...Baisu. Skambinau į KMU daktarui Adamoniui. Labai malonus daktaras. Patarė atvažiuoti pasikalbėti dėl motyvacijos, padaryti tyrimus -aš galvoju apie balioną skrandžiui. Jo kaina apie 4000 lt, o dėl kitų tyrimų kainų nežinau. būtinas siuntimas iš šeimos gyd. Planuoju šį reikalą apie birželio mėnesį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2010 01 29, 18:41)
Mano KMI 39. Manau, kad labai daug...ir vis dar tobulėju...Baisu. Skambinau į KMU daktarui Adamoniui. Labai malonus daktaras. Patarė atvažiuoti pasikalbėti dėl motyvacijos, padaryti tyrimus -aš galvoju apie balioną skrandžiui. Jo kaina apie 4000 lt, o dėl kitų tyrimų kainų nežinau. būtinas siuntimas iš šeimos gyd. Planuoju šį reikalą apie birželio mėnesį. smile.gif

Taip motyvacija ir tyrimai reikalingi. Tyrimai nera brangus , jei nesidarysi privaciai ar extra.
Mano asmeniska nuomone apie baliona nelabai kokia schmoll.gif . Po puses metu ji isima.Svorio numetama nedaug ir per ta pusmeti turi pakeisti savo mitybos iprocius ir kiekius.Abejoju ar per pusmeti tai imanoma padaryti, nes smegenu mums deja deja, neoperuoja blush2.gif tongue.gif As net po triju metu sugebu persivalgyti ir svajoju apie du didziulius cepelinus! Jei galeciau valgyti, tikrai valgyciau vel daug! Ne velnio mano iprociai nepasikeite.Sulaiko tik negalavimai , kurie kyla suvalgius kazka ne taip.

Na pasikalbesi su daktaru ir nuspresit, koks operacijso budas tinkamiausias.Sekmes!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėta Meškinija: 02 vasario 2010 - 14:05
mamuke68, taip ir bus,jei apsispresi operuotis thumbup.gif
SVARBU! As neagituoju darytis operacijos, jei pavyksta savo jegomis numesti svori ir isbandyti visi imanomi budai ji sureguliuoti. Man deja deja to nepavyko, todel teko darytis operacija
Atsakyti
Mėta Meškinija,kiek zinau, vaidinant lb saziningas, ar op YRA PANACEJA?????????????
Atsakyti