Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija

Manau, kad ne panacėja, bet pagalba šioje kovoje didelė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2010 02 04, 20:05)
Mėta Meškinija,kiek zinau, vaidinant lb saziningas, ar op YRA PANACEJA?????????????

Nesupratau klausimo del saziningumo? g.gif as ir nerasau , kad operacija yra PANACEJA.Bet daug kam tai yra vienintelis budas kovoti su virsvoriu.Kokiu budu pati tiek numetete svorio? Dietu pagalba? Tada sveikinu! drinks_cheers.gif Man to nepavyko padaryti ir nebijau to pripazinti, kad buvau bevale apsirijele-maistoholike. doh.gif

Lukrecija@, radau, kad vis del to daretes operacija.Pasakysiu atvirai, rezultatai labai labai saunus.Nemanau, kad tikejotes pasiekti toki svori.Tai apie ka mes kalbam, nelabai suprantu lotuliukas.gif Apie koki sazininguma-nesazininguma?Ar kas buvo nuo jusu nuslepta pries darantis operacija? Ka slepiam mes-operuotosios?

Nereikia varyti dievo i medi, nes galit ir neiskrapstyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėta Meškinija: 05 vasario 2010 - 10:39
QUOTE(Mėta Meškinija @ 2010 02 05, 11:38)
Lukrecija@, radau, kad vis del to daretes operacija.Pasakysiu atvirai, rezultatai labai labai saunus.Nemanau, kad tikejotes pasiekti toki svori.Tai apie ka mes kalbam, nelabai suprantu  lotuliukas.gif Apie koki sazininguma-nesazininguma?Ar kas buvo nuo jusu nuslepta pries darantis operacija? Ka slepiam mes-operuotosios?

Nereikia varyti dievo i medi, nes galit ir neiskrapstyt mirksiukas.gif

65-mano svajonių svoris...Tiek svėriau, kai tekėjau už savo brangiausio...
Atsakyti
4u.gif
Meta M taip as po op, bet cia kita istorija, man tik tiek gakiu pasakyt kad po 5m reikia vistiek laikytis maisto reguliavimo, o del nuoskaudu tai atskiras klausimas jisa gal but skirtas vieninteliam zmogui, o gal ir ne tik to zmogaus itakoti zmones buvo pastatyti pries mane, jei idomu rasyk i az, aciu
Atsakyti
Tai ne panacėja, bet vistiek pagalba ir DIDELĖ PAGALBA.
Dar vis nesigailiu, o jau treti metai
Atsakyti
as ir nesigailiu nors daug kas visa tai lb idealizuoja
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2010 02 05, 20:52)
as ir nesigailiu nors daug kas visa tai lb idealizuoja

idealizuoti tikrai neverta schmoll.gif
yra ir pakankamai minusu, bet pliusu tikrai daugiau
Atsakyti
Ar pastebėjot, kad Birutė Dambrauskaitė, prokuroras Jancevičius- jie juk pasidarę šią operaciją- pradėję pilnėti.Antradienį rodys Dambrauskaitę per kažkokią laidą-anonse matyti, kad jau ne tokia plona. schmoll.gif

žiūrėkit antradienį, "Gyvenimas pagal moteris"

Atsakyti
TAIP, maista reguliuoti reikes ir po operacijos.To net ir daktarai to neslepia. Tai taip pat priklauso ir nuo organizmo.Man , pavyzdziui , nereikia reguliuoti mitybos, nes mane net po triju metu kamuoja dampingo sindromas , todel nereikia skaiciuoti kaloriju ar gerti kazkokius vaistus,kad svoris nedidetu.Svarbu valgyti tinkamus produktus.Bet nesigailejau nei vienos dienos , kad dariausi sia operacija thumbup.gif Operacija yra didele , LABAI didele pagalba.
mamuke68, svoris ataugti gali, jei uzkandziauti pastoviai, saldziai ir tt. Tai normalu, jei gaunama per daug kaloriju, nei reikia organizmui.Nors Lietuvoje as nezinau nei vieno atvejo, kad butu gryzes visas svoris.Buna kazkiek atauga, buna nenukrenta tiek, kiek planuota.Bet velgi tai priklauso nuo organizmo ir to, kas ir kiek dedama i burna.Amerikoje yra labai daug susigrazinusiu pradini svori, nes jie nemoka valgyti nieko kito, tik greita maista.O per tris kart suvalgyk BigMac'a , isgerk litra colos kelis kart per diena, ir prasom! Svoris augs! Todel viskas musu rankose mirksiukas.gif
Atsakyti
Pradžiai aš galvoju apie balioną...o vėliau, jei daktarėliai taip patars - gal ir mažinimas...Nors esu skaičiusi, kad kartais užtenka baliono tokiam dideliam svoriui sumažinti per pusę metų, o paskui normali mityba g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2010 02 08, 10:44)
Pradžiai aš galvoju apie balioną...o vėliau, jei daktarėliai taip patars - gal ir mažinimas...Nors esu skaičiusi, kad kartais užtenka baliono tokiam dideliam svoriui sumažinti per pusę metų, o paskui normali mityba  g.gif

Oi mamuke68..... nepakeisi tu tos mitybos, patikek per pusmeti ... na gal? g.gif Sekmes! 4u.gif dargerai apgalvokit su daktareliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėta Meškinija @ 2010 02 08, 11:02)
Oi mamuke68..... nepakeisi tu tos mitybos, patikek per pusmeti ... na gal?  g.gif  Sekmes! 4u.gif dargerai apgalvokit su daktareliu  ax.gif

atleisk, jei ko nepamenu , bet tu balioną dėjai ar iškart operacija buvo ir kiek lt kainavo smile.gif
Atsakyti