Įkraunama...
Įkraunama...

Padariau taip, kad pastočiau

Aš manau, kad moteris su tuo vyru jaučiasi tiesiog nesaugi, todėl ieško visokių būdų, kad jį pririšti prie savęs.
Tik, aišku, lieka klausimas, ar tas pačios suplanuotas vaikelis taip ims ir pririš tą būsimą tėvelį cool.gif
Atsakyti
Nu zinote, mergaites, lengviausia yra smerkti. Manau, kad kiekvienam savo kelias ir kievienas pasirenka kaip jam tinka ir patinka. Veliau gyvenimas viska sudelios i savo vietas.
Atsakyti
as nei uz nei pries, sunku pasakyt shiaip yra variantu, kad moters toks apsisprendimas visai nepablogina padetes, atvirkshchiai, bet is esmes, pati taip nedarychiau, jei myli ir gerbi vyra, tai gerbk ir jo nuomone unsure.gif
Atsakyti
Oj ne schmoll.gif negalėčiau taip pasielgti, manau jausčiausi labai kalta po to...
Atsakyti
ZEMA. Tik saves negerbianti tokiu budu bando priristi vyra prie saves, nes kitu atveju, turbut vyras nebutu su ja.
Atsakyti
Aš taip pat negalėčiau taip padaryti schmoll.gif bet žinau merginų, kurios taip ir padarė unsure.gif
Atsakyti
Dar ne tokių kvailysčių galima prikrėsti, kai sugyventinių ar intymiai bendraujančių "visiškai nepriklausomų" žmonių statusas trunka metus, porą. dešimtį... Matant, jog mylimas žmogus yra abejingas bendros ateities klausimu ir linkęs taip ir gyventi šia diena dar neribotą laiką, norisi "stumtelėti", išjudinti tą situaciją. Nėštumas - moters koziris, LABAI nevykęs, bet visgi...

P.S. Aš asmeniškai taip niekada gyvenime nepasielgčiau, nes visų pirma negalėčiau būti su vyru, kuris nenorėtų su manimi susilaukti vaikų.
Atsakyti
nelabai aš taip daryčiau, tiksliau taip tikrai nedaryčiau, bet jei kažkas taip elgiasi, jai taip reikia arba taip norisi, tai ką čia smerkti, vyras tik gali smerkti arba džiaugtis unsure.gif bigsmile.gif
Atsakyti
negaliu smerkti taip darančių, bet geriau taip nedaryti, ypaę kai tau dar tik 25 unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Boroozeete @ 2006 07 27, 23:49)
Man daznai kyla mintis pastoti  nestuke.gif  noriu vaiku, o jau ir laikas manau pats tas - 25 ant nosies  smile.gif tiesa, draugui vis dar atrodo, kad mes tam nepasirenge - is pradziu reikia buto, namo, daiktu, buities...... gyvenam tikrai neblogai, bet atrodo, kad tam nera galo. Manu, kad tiesiog imsiu ir susiorganizuosiu viska pati - padarysiu taip, kad pastociau - savo vaikeli pati uzsiauginsiu juei ka. Is tikruju manau, kad jei vaikelis atsirastu musu gyvenimas tik pageretu.....  mirksiukas.gif Tik va neapleidzia mintis, kad busiu apgavusi vyra, kuri myliu  unsure.gif
Ka manote mergaites? Ar zinote kokiu istoriju, patirciu? Gal ka patartumete?

o tu nespausko jo tik po truputi po zingsniuka vis pratinke ji prie tos minties apie vaikiuka mirksiukas.gif
o jei ir tai nepades ir jis priesinsis, tai kam tau vyras, kuris nenori tureti vaiku?
pabandyk itikinti, jog siais laikais jauni teveliai labai madingi lotuliukas.gif
ir tevelis jaunas ir vaikas didelis drinks_cheers.gif
Atsakyti
O gal jam paprasciausiai tereikia pamatyti maza leliuka ir viskas issispres? g.gif
Atsakyti
Tai pats šlykščiausias būdas prie savęs "pririšti" vyrą. Tragedija kažkokia. Sugadintas trijų žmonių gyvenimas iš karto. Reikia labai gerai pagalvoti, ar toks poelgis pasiteisins - koks bus nemylinčių ir nemylimų žmonių gyevnimas, ir kuo čia kaltas vaikelis?
Aš tai juodai susiparinu skaitydama tokias nesąmones ir visokias teisinančias žinutes šiuo klausimu.
Taip elgtis žema, negarbinga, KAIULIŠKA ir šlykštu. Ir nereikia šnekėti, kad gal pana nežinojo, kad ji pastojo ir t.t. Paskui, kai jau būna 3-4 mėnuo, pasako vaikinui - žinai, aš nėščia, laukiuosi. Matai, praėjus 4 mėnesiams ji "netikėtai" sužinojo, kad yra nėščia. Nu durnystė. Ir ką tada daryt?
Viskas jau, šaukštai po pietų.
Žodžiu BAISU man.

Papildyta:
QUOTE(nintuke @ 2007 05 06, 23:21)
O gal jam paprasciausiai tereikia pamatyti maza leliuka ir viskas issispres?  g.gif

Kas gi išsispręs, kai vyras pamatys mažą leliuką? Ar nuo to momento jis pradės mylėti tą panelę? Patikėkit, taip tikrai nebus - jei nemylėjo, nenorėjo su ja turėt vaikų, tai ir nemylės ir toliau. Nuo to momento išsispręs tik vienas dalykas - arba jis pamils tą vaikelį, arba niekins ir jį, ir jo motiną kartu. Bet kokiu atveju panai - jokių gerų žinių. schmoll.gif Taip, kad, panos, kurios ruošiasi taip daryti, gerai pagalvokit, ar verta...
Atsakyti