Tai pats šlykščiausias būdas prie savęs "pririšti" vyrą. Tragedija kažkokia. Sugadintas trijų žmonių gyvenimas iš karto. Reikia labai gerai pagalvoti, ar toks poelgis pasiteisins - koks bus nemylinčių ir nemylimų žmonių gyevnimas, ir kuo čia kaltas vaikelis?
Aš tai juodai susiparinu skaitydama tokias nesąmones ir visokias teisinančias žinutes šiuo klausimu.
Taip elgtis žema, negarbinga, KAIULIŠKA ir šlykštu. Ir nereikia šnekėti, kad gal pana nežinojo, kad ji pastojo ir t.t. Paskui, kai jau būna 3-4 mėnuo, pasako vaikinui - žinai, aš nėščia, laukiuosi. Matai, praėjus 4 mėnesiams ji "netikėtai" sužinojo, kad yra nėščia. Nu durnystė. Ir ką tada daryt?
Viskas jau, šaukštai po pietų.
Žodžiu BAISU man.
Papildyta:
QUOTE(nintuke @ 2007 05 06, 23:21)
O gal jam paprasciausiai tereikia pamatyti maza leliuka ir viskas issispres?
Kas gi išsispręs, kai vyras pamatys mažą leliuką? Ar nuo to momento jis pradės mylėti tą panelę? Patikėkit, taip tikrai nebus - jei nemylėjo, nenorėjo su ja turėt vaikų, tai ir nemylės ir toliau. Nuo to momento išsispręs tik vienas dalykas - arba jis pamils tą vaikelį, arba niekins ir jį, ir jo motiną kartu. Bet kokiu atveju panai - jokių gerų žinių.

Taip, kad, panos, kurios ruošiasi taip daryti, gerai pagalvokit, ar verta...