zioplos tos paneles, kurios tycia pastoja, noredamos islaikyti vyra...jei jau proto ner tai ka gi ir pridursi...po to verkia kruvinom asarom koks vyras blogas, kaip vaiko nepriziuri, nesirupina ir t.t. kaip sakoma nuo zioplumo vaistu ner
QUOTE(gintaryte1 @ 2007 10 31, 19:12)
zioplos tos paneles, kurios tycia pastoja, noredamos islaikyti vyra...jei jau proto ner tai ka gi ir pridursi...po to verkia kruvinom asarom koks vyras blogas, kaip vaiko nepriziuri, nesirupina ir t.t. kaip sakoma nuo zioplumo vaistu ner
Aukso zodziai, pritariu 100%

QUOTE(gintaryte1 @ 2007 10 31, 17:12)
Nu jau sitie zodziai tai

jei dar abejoja,tai tada padarytum ji tevu tycia?
jei as taip supratau,tai tada tikrai tau,lialipap, nepritariu,nes vyro abejojimas absoliuciai nera tavo teise ji isprausti i statusa,kuriam jis nera pasiruoses.tokiu atveju gal jau geriau buti kantresnei ir palaukt kol vyras nebeabejos,o tikrai subres vaikui.o jei laukti nenori,tai kaip kazkas gerai pasake cia forume-susikrauni lagamineli ir ate.priezastis butu pakankamai svari-nesutampantys poreikiai,vertybes ir seimos vizija.juk negalima tycia vaiku gimdyti!negi vaika,kuri pati nesiosi,gimdysi,laikai irankiu ir ginklu pries vyra?
negi vaikas tam turi atsirasti?idomiai sakmbetu-vaikas is reikalo,o reikalas-vyras...

Prieš tai padarydama,gerai pagalvok,ką reiškia vaikui augti vienam,tik su mama..Nemanau,kad tokiu būdu pririštum vyrą prie savęs,o jei ir pririštum,ar būtum laiminga?..

QUOTE(Vilmoshka @ 2007 05 10, 16:15)
Tai pats šlykščiausias būdas prie savęs "pririšti" vyrą. Tragedija kažkokia. Sugadintas trijų žmonių gyvenimas iš karto. Reikia labai gerai pagalvoti, ar toks poelgis pasiteisins - koks bus nemylinčių ir nemylimų žmonių gyevnimas, ir kuo čia kaltas vaikelis?
Aš tai juodai susiparinu skaitydama tokias nesąmones ir visokias teisinančias žinutes šiuo klausimu.
Taip elgtis žema, negarbinga, KAIULIŠKA ir šlykštu. Ir nereikia šnekėti, kad gal pana nežinojo, kad ji pastojo ir t.t. Paskui, kai jau būna 3-4 mėnuo, pasako vaikinui - žinai, aš nėščia, laukiuosi. Matai, praėjus 4 mėnesiams ji "netikėtai" sužinojo, kad yra nėščia. Nu durnystė. Ir ką tada daryt?
Viskas jau, šaukštai po pietų.
Žodžiu BAISU man.
Papildyta:
Kas gi išsispręs, kai vyras pamatys mažą leliuką? Ar nuo to momento jis pradės mylėti tą panelę? Patikėkit, taip tikrai nebus - jei nemylėjo, nenorėjo su ja turėt vaikų, tai ir nemylės ir toliau. Nuo to momento išsispręs tik vienas dalykas - arba jis pamils tą vaikelį, arba niekins ir jį, ir jo motiną kartu. Bet kokiu atveju panai - jokių gerų žinių.
Taip, kad, panos, kurios ruošiasi taip daryti, gerai pagalvokit, ar verta...
Aš tai juodai susiparinu skaitydama tokias nesąmones ir visokias teisinančias žinutes šiuo klausimu.
Taip elgtis žema, negarbinga, KAIULIŠKA ir šlykštu. Ir nereikia šnekėti, kad gal pana nežinojo, kad ji pastojo ir t.t. Paskui, kai jau būna 3-4 mėnuo, pasako vaikinui - žinai, aš nėščia, laukiuosi. Matai, praėjus 4 mėnesiams ji "netikėtai" sužinojo, kad yra nėščia. Nu durnystė. Ir ką tada daryt?
Viskas jau, šaukštai po pietų.
Žodžiu BAISU man.
Papildyta:
Kas gi išsispręs, kai vyras pamatys mažą leliuką? Ar nuo to momento jis pradės mylėti tą panelę? Patikėkit, taip tikrai nebus - jei nemylėjo, nenorėjo su ja turėt vaikų, tai ir nemylės ir toliau. Nuo to momento išsispręs tik vienas dalykas - arba jis pamils tą vaikelį, arba niekins ir jį, ir jo motiną kartu. Bet kokiu atveju panai - jokių gerų žinių.

pritariu 100%
kazkaip cia atrodo kaip skestanciojo griebimasis uz paskutinio siaudo.. tikrai nekiltu net minties tokios prisiristi vyra. nepririsi vyro jega gi, vistiek pabegs. o jei nesiruosia niekur begt - tai ateis laikas ir bus lialius. tada ir jausmai vaikiukui kitokie bus, ir santykiai, kai pats nori vaikiuko...

QUOTE(mamairute @ 2006 07 28, 09:16)
Yra vienas bet (čia aš grynai iš praktinės pusės), kai vyras pats užsinori vaikučio, tai labai prisideda prie jo auginimo (keliasi naktim, keičia sauskelnes ir t. t....) ir jaučiasi Tau dėkingas, kad išnešiojai pagimdei ir padovanojai šeimai lėliuką. Priešingu atveju ore visda tvyros mintis, kad primetei vaiką ir kad vaiko auginimas yra našta (o turėtų būti džiaugsmas), tipo pati nusprendei - pati ir žinokis
Tikra tiesa

Papildyta:

Kažkada mano viena draugė norėdama išsaugoti šeimą pastojo su antru vaiku ir galvojo taip sulaikyti vyrą.Nė velnio,paliko su 10 dienų kūdikiu ant rankų,dar prilupo,nes toks parazitas buvo,o dukros nepripažino visą gyvenimą,sakė tu viena nusprendei,pasidarei,tai ir turėk.
QUOTE(gintaryte1 @ 2007 10 31, 19:12)

kazin, kaip butu ,jei vyrai galetu gimdyti ir taip pagaudinetu ir pririsinetu moteris, kaip sios dabar daro? manau zema uzmegsti gyvybe vien tam ,kad priristi vyra ir labai negarbinga pastoti apgaunant.. na nebent isteka uz potencialaus spermos donoro, o ne mylimo zmogaus

Vyrai nenorintys vaikų ir bijantys mokėti priteistus alimentus turėtų galvoti prieš nusimaudami kelnes (arba užsimaudami gumytę). Nes žiūrėk po kelių metų ir atims iš tavęs butuką ar dar kokį turtelį už prisikaupusią alimentų skolą.
Iš moterų pusės toks pasinaudojimas taip pat yra savanaudiškas ir žiaurus.
Iš moterų pusės toks pasinaudojimas taip pat yra savanaudiškas ir žiaurus.