Įkraunama...
Įkraunama...

Padariau taip, kad pastočiau

QUOTE(fsss~ @ 2008 07 14, 12:42)
ar žinai bent vieną tokį banką lietuvoj?

ne.ar tai,kad lietuvoje jo nera,yra pateisinama priezastis apgauti vyra?tai vienintele beda tada yra pinigai kelionei i uzsieni.beveik neabejoju,kad vyras sumoketu uz ja,jei tik zinotu,kad taip galetu isvengti tycinio pastojimo.
Atsakyti
Nesugebėčiau apgauti... Mane sąžinė užgraužtų, tai čia pirmas dalykas, o antras - vis tiek viską anksčiau ar vėliau prisipažinčiau vyrui, o tada gai ir skyrybos grėsti... Sutinku, kad būna ir laimingų tokių šeimų, bet kaip gyventi žinant, kad tavo vaikas pradėtas apgaule...
Atsakyti
Siaubas.. Ir po to gyventi su tuo vyru per prievarta, santykiai tik pabloges. Dirbtine laime. Kaip slykstu. Niekada gyvenime taip nedaryciau. Melodramos..
Atsakyti
Mb pries pora men gavo saukima i teisma ir suzinojo kad turi vaika bigsmile.gif esama mamyte netgi nesiteike pranest kad laukiasi nu va o tokiu personu tai nesuprantu bande gelbet skestanti laiva, o vaikas kuris niekuom nekaltas tures augt be tecio...
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2008 07 20, 17:42)
Mb pries pora men gavo saukima i teisma ir suzinojo kad turi vaika  bigsmile.gif  esama mamyte netgi nesiteike pranest kad laukiasi nu va o tokiu personu tai nesuprantu bande gelbet skestanti laiva, o vaikas kuris niekuom nekaltas tures augt be tecio...

Kodėl Tu tokia tikra, kad vaikas - jos sumanymas kažką gelbėti?
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2008 07 21, 21:29)
Kodėl Tu tokia tikra, kad vaikas - jos sumanymas kažką gelbėti?

Na jei tai būtų tik pasinaudojimas geru reproduktoriumi, augintų viena ramiai ir į akis nelįstų. Netyčinis pastojimas šiais laikais... nežinau, nelabai mane įtikintų... rolleyes.gif

Atsakyti
na o as taip negaleciau ir nenoreciau

kankintu mane mintis, kad tik del vaiko su manim, nesazininga manyciau g.gif
Atsakyti
o kam to reikia? juk visa gyvenima po to listu visokios mintys i galva.... gal to nereikejo daryti ir pan....
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2008 07 22, 15:05)
Na jei tai būtų tik pasinaudojimas geru reproduktoriumi, augintų viena ramiai ir į akis nelįstų. Netyčinis pastojimas šiais laikais... nežinau, nelabai mane įtikintų...  rolleyes.gif

Nori pasakyti, kad šiais laikais netyčiukų nebūna? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2008 07 22, 17:57)
Nori pasakyti, kad šiais laikais netyčiukų nebūna? bigsmile.gif

tikrai mažiau nei sakoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 07 22, 18:29)
tikrai mažiau nei sakoma smile.gif

Daugiau ar mažiau - nesu mačius tokios statistikos. Aš tik komentavau konkrečią žinutę. Nors tai jau nebe pirmas kartas, kai esamosios į šią temą ateina išsilieti, kokios visokios tokios ir anokios tos buvusiosios. (O buvusiosios savo ruožtu išsirauda kitose temose.)
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2008 07 22, 18:41)
Daugiau ar mažiau - nesu mačius tokios statistikos. Aš tik komentavau konkrečią žinutę. Nors tai jau nebe pirmas kartas, kai esamosios į šią temą ateina išsilieti, kokios visokios tokios ir anokios tos buvusiosios. (O buvusiosios savo ruožtu išsirauda kitose temose.)

Uj, kam taip iškart "esamosios". Tema įdomi iš principo, net jei gyvenime realiai netenka susidurti su tokiais variantais.

O "netyčiukai" šiais laikais... Na jei moteris TIKRAI nenori pastoti, tai ir nepastos.
Atsakyti