Įkraunama...
Įkraunama...

Padariau taip, kad pastočiau

QUOTE(Subjektyvi @ 2008 07 29, 00:09)
O kas čia baisaus? Jos galbūt net teisingiau mąsto, nei jūs čia baisitės. Racionalios moteriškės, kurioms tiksi biologinis laikrodis, o čia kaip tik puikūs, šaunūs vyrai. Su kiekvienais metais gerų vyrų mažėja, o dar toliau jų iš viso nebelieka. Visi geriausi ir tinkamiausi "užimti". Jei jos nuoširdžiai juos myli, kodėl gi nesuplanavus plano - chuligano?

aha, tikrai "nuoširdžiai myli" ... biggrin.gif kai nuoširdžiai myli, visada stengiesi apgauti...
Atsakyti
Vyrai - kaip vaikai, kuriems kartais reikia sustatyti gyvenimo gaires, nes blaškosi ir patys nežino, ko nori. Moterys arčiau žemės, šeimyninio gyvenimo. Manau dauguma atvejų būtent moterys sureguliuoja viską, kas susiję su šeima, vaikais, vaikų kiekiu. Vienos garsiai, kitos tyliai.

Iš kur tada atsiranda netyčiukai? Ar jie visuomet yra būtent tie netyčiukai? Na nebūkit naivios rolleyes.gif
Atsakyti
Galit kaip nori vynioti melą, jis vis tiek liks melu. Man nepriimtina melo pagalba manipuliuoti žmonėmis. Nesuprantu, kūdikis tai taip tyra, kaip galima rizikuoti jo laime, ir dangstantis motinystę regzti intrigas. Šlykščiai vartotojiškas požiūris. Ne tik į vyrą, bet ir į vaiką, kuris tampa manipuliavimo įrankiu.
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 07 29, 22:20)
Vyrai - kaip vaikai, kuriems kartais reikia sustatyti gyvenimo gaires, nes blaškosi ir patys nežino, ko nori. Moterys arčiau žemės, šeimyninio gyvenimo. Manau dauguma atvejų būtent moterys sureguliuoja viską, kas susiję su šeima, vaikais, vaikų kiekiu. Vienos garsiai, kitos tyliai.

Iš kur tada atsiranda netyčiukai? Ar jie visuomet yra būtent tie netyčiukai? Na nebūkit naivios rolleyes.gif

Mano sūnus netyčiukas ir kas, jūs norite pasakyti, kad jo pagalba aš manipuliavau vyru... Neapibendrinkite visko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 29 liepos 2008 - 21:25
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 07 29, 22:20)

Kadangi aš nenorėjau vaikų, bet atsitiko man tas netyčiukas tai norit pasakyti, kad vyras mane nuleido ant žemės? g.gif Kiek atsimenu nei jis nei aš neplanavom, dar tada visai nenorėjom...Na gerai, kad jis mane mylėjo, bet žinau, jei manęs vyras nebūtų mylėjęs- būtų metęs ar pasiūlęs daryti ką nors, žinau jo nuomonę, taip kad nėra taip ir gerai kaip sakote.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2008 07 29, 22:23)
Mano sūnus netyčiukas ir kas, jūs norite pasakyti, kad jo pagalba aš manipuliavau vyru... Neapibendrinkite visko.

O aš ir neapibendrinau. Kur įskaitei apibendrinimą? Rodos aiškiai priaiškiai išskyriau netyčiukus ir "netyčiukus". g.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2008 07 29, 22:23)
Galit kaip nori vynioti melą, jis vis tiek liks melu. Man nepriimtina melo pagalba manipuliuoti žmonėmis. Nesuprantu, kūdikis tai taip tyra, kaip galima rizikuoti jo laime, ir dangstantis motinystę regzti intrigas. Šlykščiai vartotojiškas požiūris. Ne tik į vyrą, bet ir į vaiką, kuris tampa manipuliavimo įrankiu.

Bet toks gyvenimas. Tau nepriimtina, kitoms daug kas priimtina. Ir tai neįvardina kaip melo, intrigos, šlykštaus. Gyvenime daug kas yra ne taip, kaip mums atrodo. Gyventi gyvenimą kiekvienam duota skirtingai ir eiti link tikslo, savo laimės, skirtingu keliu. Tau nepriimtinas vienas, o kitai kitas.

Juk ne veltui sakoma, kad meilėje, kaip kare, visos priemonės pateisinamos.

Ir iš viso tas momento traktavimas kaip melas, nėra visiškai tikslu. Juk skirtingos poros, skirtingos priemonės, skirtingi vaikų pradėjimo periodai. Vienos moterys aklai tiki, kad tas vyras susitaikys su "netyčiuku", ir ją pameta, o kita žino, kad "netyčiukas" sukels tik didelių problemų ir labiau saugosi, apie pokyčius net nesvarsto. Dar kitos žino, kad būtent "netyčiukas" porą dar labiau suartins, suteiks gyvenimo pilnatvės, bus teigiamas postūmis. Ir dažniausiai būna teisios. Taip susikuria šeimos iš reikalo. Po to ar jos laimingos, ar skiriasi, gyvenimas sustato į savas vietas.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 07 30, 00:07)
O aš ir neapibendrinau. Kur įskaitei apibendrinimą? Rodos aiškiai priaiškiai išskyriau netyčiukus ir "netyčiukus".  g.gif
Papildyta:
Bet toks gyvenimas. Tau nepriimtina, kitoms daug kas priimtina. Ir tai neįvardina kaip melo, intrigos, šlykštaus. Gyvenime daug kas yra ne taip, kaip mums atrodo. Gyventi gyvenimą kiekvienam duota skirtingai ir eiti link tikslo, savo laimės, skirtingu keliu. Tau nepriimtinas vienas, o kitai kitas.

Juk ne veltui sakoma, kad meilėje, kaip kare, visos priemonės pateisinamos.

Ir iš viso tas momento traktavimas kaip melas, nėra visiškai tikslu. Juk skirtingos poros, skirtingos priemonės, skirtingi vaikų pradėjimo periodai. Vienos moterys aklai tiki, kad tas vyras susitaikys su "netyčiuku", ir ją pameta, o kita žino, kad "netyčiukas" sukels tik didelių problemų ir labiau saugosi, apie pokyčius net nesvarsto. Dar kitos žino, kad būtent "netyčiukas" porą dar labiau suartins, suteiks gyvenimo pilnatvės, bus teigiamas postūmis. Ir dažniausiai būna teisios. Taip susikuria šeimos iš reikalo. Po to ar jos laimingos, ar skiriasi, gyvenimas sustato į savas vietas.

Jus taip paviršutiniškai, lengvai su šarmu lakstote per „galvas“, upps „planas chuliganas“, upps dar kas nors...
Man tas jūsų pateisinimas „toks gyvenimas“... Ne mieloji, gyvenimas čia ne prie ko. Jei vadovautis tuo bus pekla, man patinka auto upps... jį nugvelbiu, mat toks gyvenimas, žmonės prisigimdė vaikų ir dėl tam tikrų priežasčių juos paliko, upps... toks gyvenimas. Skambinėja kaliniai lengvatikiams, kabina makaronus, neva giminės nelaimėje čia irgi upss... toks gyvenimo realijos. Moteriškė gviešiasi vyro turtų, padėties, statuso, upps vaikelis... vėl gyvenimo realijos.

Ar tai neegoistiška iš tos moters pusės... Dvi aukos vyras ir vaikas, tam, kad pasiektų tikslą. Na viską vardinkime savais vardais.

Kitas klausimėlis iškilo, ar jus skiriate žodžius SPECIALIA ir NETYČIA. Jei vaikas buvo pradėtas specialiai, kaip įrankis, vardan to, kad pasiektų kažkokį nubrėžtą tikslą, jis net logiškai negali būti netyčiuku.

Stengiuosi gyventi pagal auksinę taisyklę, „elgiuosi su žmonėmis taip, kaip noriu, kad su manim elgtųsi“. Ir man asmeniškai labai nepatiktų, kad mažiau dorovės skrupulų turintis chamas, manimi manipuliuotu, kad aš iki durnumo esu dorovinga, nes žino, jog aš tuo pačiu neatsakysiu. Ne tepu rankų, ir neatsakau tuo pačiu, bet juos izoliuoju iš savo aplinkos.

Ir tas atsainus vyro vertinimas, oi nereikia taip nuvertinti. Na nuvertino vyrai moterys, dar kabinėjasi į stereotipus, bet tie kurie turį galvą suvokia, iš kur kojos dygsta...

Žinot, per visą savo gyvenimėlį mačiau visko, bet lygi šiolei nemanau, kad žmonės yra sukčiai, melagiai, intrigantai. Didžioji dalis jų yra padorūs. Todėl nemanau, kad chamai, sukčiai ir intrigantai yra gyvenimo druska ir į juos reikia lygiuotis.

Apie karą... tiek to..., bet ir ten yra savo taisyklės, kurių laikosi priešininkai.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 07 29, 21:20)

Kai mano diedulis buvo jaunas gražuolis veislinis eržilioks ir begiojo paskui kiekvieną sijoną, atsitiko tokia ... istorija. Atbėgo mergužėlė ir pareiškė, kad nuo jo laukiasi. Vyruks razumnas - atsakomybę prisiimt pažadėjo, pavardę duoti - ale apie vėselę net neklabjo. Nu ir ką? Labai jau stebuklingai mergužėlė "persileido" po kelių savaičių g.gif Ir dar tokių istorijų žinau ne vieną g.gif 17 metų mergužėlė su kūdikiu ant rankų begiojo paskui savo 23 metukų meilę, kol jis kitos mergaitėms sijonus versdavo. Ir niekaip negalėjo suprasti, kodėl tas vienintelis ir mylimas su ja namuose nesėdi, nečiulba ir neburkuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Boroozeete @ 2006 07 27, 23:49)
Man daznai kyla mintis pastoti  nestuke.gif  noriu vaiku, o jau ir laikas manau pats tas - 25 ant nosies  smile.gif tiesa, draugui vis dar atrodo, kad mes tam nepasirenge - is pradziu reikia buto, namo, daiktu, buities...... gyvenam tikrai neblogai, bet atrodo, kad tam nera galo. Manu, kad tiesiog imsiu ir susiorganizuosiu viska pati - padarysiu taip, kad pastociau - savo vaikeli pati uzsiauginsiu juei ka. Is tikruju manau, kad jei vaikelis atsirastu musu gyvenimas tik pageretu.....  mirksiukas.gif Tik va neapleidzia mintis, kad busiu apgavusi vyra, kuri myliu  unsure.gif
Ka manote mergaites? Ar zinote kokiu istoriju, patirciu? Gal ka patartumete?

zinoma Jusu gyvenimas pageretu, jei mylite vienas kito. Tiesa pasakius musu situacija panasi doh.gif tik mes abu labai norime ir labai bijome atsakomybes. jau kelis metus susituoke, taip noretusi matyti vaikuti salia, bet vis ta baime, o jei dar per anksti?
Atsakyti
Nakviša, Moonte, jūsų pvz. labai ne ta linkme, nes yra "mergužėlės", o yra normalios n metų vienas kitą mylintys, dievinantys, kuriems "netyčiukas" ne kriminalinis nusikaltimas, o stebuklas.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 01, 09:32)
Nakviša, Moonte, jūsų pvz. labai ne ta linkme, nes yra "mergužėlės", o yra normalios n metų vienas kitą mylintys, dievinantys, kuriems "netyčiukas" ne kriminalinis nusikaltimas, o stebuklas.

Jei NETYČIUKAS - tai viena, jei kalba eina apie SPECIALIUKĄ - tai visiškai kita situacija. Jus jaučiate skirtumą. Nerankiosiu jūsų pasisakymus, nes ir pati gerai žinote ką esate šia tema pasakiusi.

Temos pavadinimą dar atsimenate...
Atsakyti
Tas ir yra, kad nematau tame kriminalo, kaip tamsta. Ir daugybė moterų tame nemato kriminalo, šlykštaus, nenormalaus ir amžiaus apgaulės. Gyvenimas per daug sudėtingas dalykas, kad visas linčiuoti ir prie kryžiaus kalti, vadinti intrigantėmis aferistėmis.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 01, 10:48)
Tas ir yra, kad nematau tame kriminalo, kaip tamsta. Ir daugybė moterų tame nemato kriminalo, šlykštaus, nenormalaus ir amžiaus apgaulės. Gyvenimas per daug sudėtingas dalykas, kad visas linčiuoti ir prie kryžiaus kalti, vadinti intrigantėmis aferistėmis.

Čia ir yra svarbiausia, kad jus atsiskyrėte nuo „toks gyvenimas“. Ir prabilote iš savo pozicijos. Man kaip jūsų oponentui tai labai maloniai skamba. Bet esmės tai nekeičia

Kaip pasinaudos jumis, ir kai jus asmeniškai busite įvarytą į aplinkybių kampą, ir pastatytą prieš jau įvykusį faktą, tada galvosite kitaip. Nereikia galvoti, kad visi yra kvaili ir manipuliuojami, gali būti ir taip, kad užšoksite ant to paties grėblio. Kaip toj patarlei „Nekas duobės...“

Jei jums ir kaip jus mąstantiems žmonėms, tie poelgiai yra priimtini, tai nereiškia, kad jie nėra amoralūs. Ten kur manipuliuojama žmogumi, tam, kad pasiektų savo asmeninį tikslą, visad buvo ir bus vertinama, kaip amoralus elgesy. Ir tai ne Moontes išmyslas.
Atsakyti