Įkraunama...
Įkraunama...

Padariau taip, kad pastočiau

Gal bus naujiena, bet gyvenimo tiesos skelbia: išgyventi santuokoje yra menas, dviejų žmonių santykiai neįmanomi be diplomatijos ir pan. Taip įvardinta "manipuliacija" yra jei ne kiekviename žingsnyje, tai kitose gyvenimo momentuose, ypač dviejų žmonių bendrame gyvenime. Kažkas nutylima, kažkas pasakoma pompastiškiau, nei reikia. Visko būna ir nereikia to nurašyti, kaip nedorybės. Aplinkybės žmogų priverčia daryti tai, kas kartais kertasi su jo vidiniu AŠ. Prisitaikyti, keistis, keisti.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 01, 11:43)
Gal bus naujiena, bet gyvenimo tiesos skelbia: išgyventi santuokoje yra menas, dviejų žmonių santykiai neįmanomi be diplomatijos ir pan. Taip įvardinta "manipuliacija" yra jei ne kiekviename žingsnyje, tai kitose gyvenimo momentuose, ypač dviejų žmonių bendrame gyvenime. Kažkas nutylima, kažkas pasakoma pompastiškiau, nei reikia. Visko būna ir nereikia to nurašyti, kaip nedorybės. Aplinkybės žmogų priverčia daryti tai, kas kartais kertasi su jo vidiniu AŠ. Prisitaikyti, keistis, keisti.

Subjektyvi, aš jaučiu irgi pasakysiu jums naujieną, kad manipuliacija susijusi su aferizmu ženkliai skyriais nuo šeimyninės diplomatijos-manipuliacijos. Ir aplamai kai kurie psichologai siūlo, kad šeimoje kiek mažiau būtų melo.

Aš irgi manipuliuoju savo vyru, o gal ir jis manimi, kas žino. Kai jis atneša man gelių aš visada jį apdovanoju savo ypatingu dėmesiu. Tai sava žaidimo forma, užtat gėlės pastoviai puošia aplinką ir džiugina ne tik manę, bet ir jį ir tai teikia mums abipusį pasitenkinimą, o ne vienam iš mudviejų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 rugpjūčio 2008 - 11:16
O tai vaiko faktas nesuteikia abipusio pasitenkinimo, kai moteris jaučia visa širdimi, kad nieko nenuskriaus, neįžeis, nepažemins? Tai tas pats (pastojimas), kas ir kita, tos pačios gėlės. Tai nesavanaudiška manipuliacija, santykiams suteikianti daugiau, nei išspausta šypsena ar saldumu pateptas žodis.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 01, 12:16)
O tai vaiko faktas nesuteikia abipusio pasitenkinimo, kai moteris jaučia visa širdimi, kad nieko nenuskriaus, neįžeis, nepažemins? Tai tas pats (pastojimas), kas ir kita, tos pačios gėlės. Tai nesavanaudiška manipuliacija, santykiams suteikianti daugiau, nei išspausta šypsena ar saldumu pateptas žodis.

Subjektyvi, su didžiausia pagarba, bet, ar jus tikrai tokia naivi, ar apsimetate. Ar mes čia žaidžiame žaidimą, paneikite eilinę nesąmonę.

Na aš kantri, paaiškinsiu.

Vaikas tai ne gėlė, net ne šuniukas jis visam gyvenimui.
Atsakomybės jausmas auginant vaiką, manau suprantama, kad kardinaliai skiriasi, nuo gėlės priežiūros.
Gėlėmis į kampą žmogų neįvarysi ir jam „rankų nesuksi“. Na jau kur nesavanaudė manipuliacija, vyras nenori vaiko, o statomas prieš faktą.

Analogija. Tik dabar vyras manipuliatoriaus vaidmenyje. Susuka moteriai galvą sekso pagalba iš jos išvilioja pinigus, o kiti ir veda, gyvena jos sąskaita linksminasi su kitomis moterimis. Dažnas variantas šiltuose kraštuose.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 01, 11:16)

g.gif Pagal rasymo stiliu, man atrodo, kad jus subrendus moteris, o ne -niolikine. todel tuo labiau stebina, kad taip sakot. Ar tikrai tikite, tuo ka rasot?
As sunkiai sugalvoju dar koki nors dalyka gyvenime, koki nors sprendima, tiek svarbu kaip sprendimas tureti vaika. Nes cia yra sprendimas visam gyvenimui.
Net tam, kad susituokti, reikia dvieju valios ir noro, o santuoka pagaliau gali buti nutraukta...o tuo tarpu vaikas...vaikas yra ir bus, sito neatsauksi.
Jus dabar apverskit situacija ir isivaizduokit, kas pvz vyras visa sirdimi "jausdamas kad nepazemins, neizeis ir ttt. nuspres, kad nori turet vaika", jaucia, kad pora tam subrendo, ir jaucia kad moteris pasamoneje subrendo, tik to pati dar nezino blink.gif doh.gif Ir pvz taip nusprendes pakeicia jum tabletes vitaminais ar pridaro prezervatyvuose skyluciu (zinau, kad nelabai realu, bet tiesiog isivaizduokit kazkoki buda).
Ir bum ....stebuklas...
Ar jus pasitiketumet tokiu zmogumi, kuris jus apgavo, priimdamas svarbiausia gyvenimo sprendima UZ JUS??? g.gif
Pasitenkinimas kad turesit vaika yra tada, kai jis yra norimas, ABIEJU norimas.
Man ne kazkokia nekalta manipuliacija, o laaaabai nesvari apgavyste kvepia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2008 08 01, 11:59)
g.gif Pagal rasymo stiliu, man atrodo, kad jus subrendus moteris, o ne -niolikine. todel tuo labiau stebina, kad taip sakot. Ar tikrai tikite, tuo ka rasot?
As sunkiai sugalvoju dar koki nors dalyka gyvenime, koki nors sprendima, tiek svarbu kaip sprendimas tureti vaika. Nes cia yra sprendimas visam gyvenimui.
Net tam, kad susituokti, reikia dvieju valios ir noro, o santuoka pagaliau gali buti nutraukta...o tuo tarpu vaikas...vaikas yra ir bus, sito neatsauksi.
Jus dabar apverskit situacija ir isivaizduokit, kas pvz vyras visa sirdimi "jausdamas kad nepazemins, neizeis ir ttt. nuspres, kad nori turet vaika",  jaucia, kad pora tam subrendo, ir jaucia kad moteris pasamoneje subrendo, tik to pati dar nezino blink.gif  doh.gif  Ir pvz taip nusprendes pakeicia jum tabletes vitaminais ar pridaro prezervatyvuose skyluciu (zinau, kad nelabai realu, bet tiesiog isivaizduokit kazkoki buda).
Ir bum ....stebuklas...
Ar jus pasitiketumet tokiu zmogumi, kuris jus apgavo, priimdamas svarbiausia gyvenimo sprendima UZ JUS??? g.gif
Pasitenkinimas kad turesit vaika yra tada, kai jis yra norimas, ABIEJU norimas.
Man ne kazkokia nekalta manipuliacija, o laaaabai nesvari apgavyste kvepia doh.gif

drinks_cheers.gif viskas galų gale pasakyta aiškiai ir konkrečiai, be jokių folosofinių išvedžiojimų. mirksiukas.gif vaikas turi būti abiejų norimas. žinoma, būna "netyčiukų", bet tai jau visai kita "erdvė".. rolleyes.gif tačiau kokie gali būti santykiai, kai viena pusė yra kitos apgaunama? santuoka grindžiama pasitikėjimu.. žinoma, pasitaiko tų "moteriškų" manipuliacijų, kai pasakai, kad "oij, čia per išpardavimą..", bet kažkas juk gyvenime turi būt šventa. unsure.gif tuo labiau- nauja gyvybė... wub.gif Tad "padariau, kad pastočiau" - tai išties elementari nešvari apgavystė. dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2008 08 01, 12:25)
Subjektyvi, su didžiausia pagarba, bet, ar jus tikrai tokia naivi, ar apsimetate. Ar mes čia žaidžiame žaidimą, paneikite eilinę nesąmonę.

QUOTE(Belle @ 2008 08 01, 13:59)

jau greičiau Subjektyvi - viena iš šio forumo provokatorių smile.gif tiesa, ne visai profesionali, nes dauguma jos postų, bent jau manęs, neįtikina smile.gif
Atsakyti
O man keista, kad jūs vis dar tikite visais tais netyčiukais kaip šimtaprocentaliais netyčiukais. Ir manote, kad tie žmonės, kurie taip daro, konkrečiai - moterys, kurios žino kodėl pastoja , yra nusikaltėliai.

Gal jums pasisekė, jūsų vyrai kitokie, o kitoms savąją laimę tenka statytis tokiais keliais. Nori šeimos, nori vaikų, myli vienas kitą begalo, dešimt metų gyvena kartu. Ar nuodėmė netyčia pastoti, jei apie tai (vaikus) kartais pasikalbama? Atsakykit.
Atsakyti
Aš pass, nenoriu gaišti laiko eidama ratais. Lai mūsų su jumis diskusiją vertina pašalinis stebėtojas. Aš gi nematau joje prasmės. Senai žinau, kad negaliu padėti aklam - pamatyti saulėlydžio, kurčiam - išgirsti lopšinės... Na neduota žmonėms ką padarysi, o aš ne Sizifas.
Atsakyti
a va is kur tiek vienisu mamyciu g.gif
nu i ladna joms irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 02, 09:24)
Ar nuodėmė netyčia pastoti, jei apie tai (vaikus) kartais pasikalbama? Atsakykit.

Ne. Bet meluoti ir apgauti - taip.
biggrin.gif
Atsakyti
Ar jums neatrodo, kad moterys pačios geriau žino, kada joms pastoti (ir nuo ko), o kada ne. Vistik dar yra ir gamtos duoti instinktai. Su vienu bendrauja metų metais, gyvena kartu ir nieko. O su kitu vos po kelių mėnesių bac ir netyčiukas.

Kita vertus, jei moteris nenorės pastoti, ji ir nepastos. Tikrai manau reti tie tikrųjų netyčiukų atvejai. ax.gif
Atsakyti