Įkraunama...
Įkraunama...

Padariau taip, kad pastočiau

QUOTE(flight @ 2008 11 14, 13:08)
Jei vaikas - vienintelis būdas suvynioti vyrą, tai - užuojauta. Pažįstu keletą tokių, tokiu būdu suvystytų. Nei meilės, nei pagarbos, nei realios pagalbos iš vyro pusės. Požiūris toks: tu norėjai vaiko, vaiką turi, o aš čia prie ko ?? Jei tisklas - atspaudas pase ir pavardės galūnė-ienė, tada pirmyn.  bigsmile.gif

Čia buvo pateikti komentarai apie ne tokius vyrus ir netokius santykius. Yra normalūs vyrai, normalūs santykiai, meilė ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2008 11 14, 20:16)
O jei moteris neturi galimybės turėti dėl išvaizdos ar kitos priežąsties vyro, nėra seksuali, gal baisi ir va papuolė vienas, ką jei varkšei daryt? Gal tai vienintelis šansas pastoti?
O dėl vaikų...tai sakyk, jei buvo pora, kuri  mylėjo vienas kitą, bet moters nėštumas, jo baisiai nepatenkino, paliko ją-dingo, tai ką jai dabar abortą daryt?

vaje...nu ok,tesiam doh.gif ar moters isvaizda(nesvarbu,ar supergrazi,ar atvirksciai) yra priezastis,del kurios ji igauna arba neigauna teise vyra apgaunant pastoti????
abortas yra truputi kita tema,apie ja SM daug jau diskutuota,gali pasiskaityt.tai,kad vyras paliko moteri,yra viena.tai,kad jis paliko savo vaika,yra jau kitas dalykas.moteris,kuri sieke aba tik vaiko is to vyro ir paskui neatsizvelgdama i nei vyro teises zinoti apie savo vaika,nei paties vaiko teise zinoti apie teva,neverta pagarbos.moteris,kuri pastoja tycia siekdama salia islaikyti vyra,siekdama ji priristi manipuliuodama jo atsakomybes jausmu pries vaika,yra neverta pagarbos.tokia mano nuomone,as tikrai taip manau.vaikas yra ne daiktas,kuriuo galima siekti savu tikslu,kuriuo galima naudotis patenkinant savo ambicijas.visos kitos istorijos apie tai,kaip vyrai palieka net ir planuotus vaikus ar is tikruju netyciukus,kai skriaudzia savo moteris ir rodo lygiai nuli atsakomybes,yra kitokiu temu diskusiju objektas,o ne temoje apie moters tariamas"gudrybes",kuriomis ji "gali" pasiekti savo tikslo.
Atsakyti
Pastaruoju metu negaliu ramiai ziureti i mazus vaikus. Be proto noriu kudykelio. Nesu niolikos, o jau kelerius metus dirbu, gyvenu su vaikinu jau 3metus ir manau, kad jau atejo laikas seimai. Puikiai suvokiu kokia atsakomybe uzsikrausiu, nes maniskis turi 7m vaika. Bet kai su juo apie tai pakalbejau-smarkiai susipykom. JIs nera dar tam pasirenges, o man atrodo, kad as jau esu. Ir is to kyla noras padaryti taip, kad "netycia" pastociau. Anksciau kalbedavau pati, kad taip nesaziniga vaikinu atszvilgiu, kad cia apgavyste didele, bet siuo metu man lyg smegenine aptemus.... doh.gif
Atsakyti
g.gif Mano manymu toks poelgis negarbingas schmoll.gif Negalima taip pasinaudoti zmogumi schmoll.gif Tokiu atveju iseina, kad vaikas tik zaisliukas g.gif Isivaizduokit save vyro (ar vaikino) vietoje blink.gif Nemanot, kad po tokio jusu poelgio vyrs gali kreivai ziureti i vaika ir jo nemyleti g.gif o tuo labiau ant jusu dusios uzgultu didelis akmuo - sazines grauzatis. Anksciau ar veliau tiesa paaisketu g.gif
Atsakyti
Viska puikiai suvokiu... Zinau, kad labai supyks isgirdes, kaltins, kad as apgavau ji... Ir bus teisus! Bet as taip noriu vaiku... Kodel as turiu ji suprasti, o jis manes net nebando! Pats tai turi jau viena. Negi sunku suvokti, kad moteriai ateina toks laikas, kada gamta saukia. O jis viska atremia pinigais. Gal pas ji niekada ju nebus uztektinai... Zinau, kad gali skambeti tai kaip uzgaida, bet as jau puse metu apie tai galvoju. Kartais paimdavom vaikino vaika savaitgaliams ir kai jau buvau bepradedanti prisiristi prie jo ir pamilau, jo mama issiveze i uzsieni gyventi. Maciau, kaip graziai zaidzia maniskis su savo vaiku, kaip per Kaledas eina puosti eglute, kaip keldavosi naktimis, kai saukdavo. Suprantu, kad as poilsio neturesiu, bet neatbaido nuo tos minties kol kas niekas. Uztat ir kyla negeros mintys apie apgaule.. Tikriausiai nesirysiu vistiek to padaryti, bet vis dazniau pamastau apie tai.
Atsakyti
QUOTE(viksriukas @ 2008 11 18, 13:18)
Viska puikiai suvokiu...
Zinau, kad labai supyks isgirdes, kaltins, kad as apgavau ji...
Ir bus teisus!
Bet as taip noriu vaiku...
Kodel as turiu ji suprasti, o jis manes net nebando! 
Tikriausiai nesirysiu vistiek to padaryti, bet vis dazniau pamastau apie tai.

jei is tikruju viska suvoktum,nesvarstytum galimos apgaules.
taip,jis tikrai supyks,kaltins ir nustos tave gerbt.ir be abejo,jis bus teisus.pagalvok apie galimybe apie tai,kaip tau bus "smagu"dziaugtis nestumu vienai.
cia paziurekim is jo puses,nu pvz:kodel as turiu ja suprasti,o ji manes net nebando!as jau turiu viena vaika ir zinau,ka tai reiskia,be to,tam reikia finansiniu galimybiu,o as noriu,kad mano vaikui nieko netruktu.bent kol kas jam truktu.kodel ji to negali suprasti?
as labai linkiu tau tikrai pasiryzt ne apgaule pastoti,o pasiryzt su juo pasikalbeti apie jo ateities planus,ar jis tik artimiausiu metu nenori vaiku,ar jau visam laikui neplanuoja(aisku,be savo nuomones brukimo,o butet isiklausant i tai,kas tau sakoma)jei variantas bus pastarasis,o tu vaiku nori,tuomet manau geriausia iseitis ieskoti kito tecio,kuris teciu buti pats nores.aisku,kad nelengva,bet patikek,vaikui,auganciam ir jaucianciam,kad tetis jo nenorejo,gali buti dar sunkiau.
jei taip mastai apie motinyste ir jautiesi jai rimtai subrendusi,tai pirmiausia atsizvelk i vaiko interesus,o ne savo "noriu ir kuo greiciau!"
Atsakyti
Viksriuk, puikiai tave suprantu. Ir mane kamuoja tokie samones aptemimai, bet kartais prasvieseja smegenyse ir tada suprantu kad gi tikrai jokiu salygu kol kas dar pas mus tam ivykiui nera. Jei TB viska atremia finansais, tai pagalvok, ar tie finansai pageres jei ji paimsi ir apgausi? Nepageres, ir paskui bus tik dar sunkiau. Taip kad nepasiduok, kantrybes, viskas bus gerai smile.gif.
Atsakyti
Vaikas abieju ir sprendimas turi but abieju. Bet kuriuo atveju, vyras jaus visa gyvenima finansines sios avantiuros pasekmes, taps atsakingu uz vaika todel tai ne tik moters reikalas. Pazistu poru, kurios del to issiskyre ir tevas vaiko matyt nenorejo, kaip tai bebutu liudna. Negi neimanoma paaiskinti MB apie savo poreikius ir norus, galu gale fizines ir emocines reikmes? Turetu suprasti ir sutikti arba pateikti rimtu argumentu.
Atsakyti
Del finansu, tai tiek vyras tiek moteris del sio sprendimo jaucia pasekmes visa gyvenima. Ir as nematau nieko blogo, jei moteris, galinti save pilnai islaikyti ir galinti islaikyti savo vaika, pastoja "netycia", tuo labiau nuo mylimo ir mylincio vyro (nekalbu apie atvejus, kai moteris pastoja noredama suklijuoti byrancia seima). Vaiko atsiradimas yra laime ir toliau jau vyro apsisprendimo reikalas ar jis nori toje laimeje dalyvauti.
Atsakyti
Tuo labiau, kad vaiku jis nori. Bet kazkada veliau. O siuo metu jis nenori del finansu, baimes, kad viskas bus kaip su pirmaja ir seip del dar kazko... Cia reziume is viso pokalbio su juo. Taip, tos mano mintys tikrai nieksiskos.. pati pries metus laiko rasiau, kad negalima taip elgtis su vaikinas. Bandziau isijausti i ju puse. Nepalieku jo delto, kad ji suprantu. Bet noreti man niekas neuzdraude. Musu santykiai nei byra nei reikia kazka klijuoti. Bet tik kartais mane baugina tas, kad jeigu duosiu jam pasirinkimo laisve ir paciam spresti kada ta vaika planuotis jis is viso kadanors apsispres? O kas jeigu pati kazka padaryciau ir apsimesciau, kad plyso sargis, kontraceptikai nesuveike ar dar kokia nesamone... Nesakiau, kad arba seima dabar arba skiriames. Jis sake, kad nori seimos su manimi, bet kai panorau konkreciau apie tai pasikalbeti-susipykom. Jauciuosi nesuprasta... unsure.gif Ir pati nebesuprantu jo. Na matyt tikrai penelyg greit as ji pradejau spausti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2008 11 18, 18:02)
Del finansu, tai tiek vyras tiek moteris del sio sprendimo jaucia pasekmes visa gyvenima. Ir as nematau nieko blogo, jei moteris, galinti save pilnai islaikyti ir galinti islaikyti savo vaika, pastoja "netycia", tuo labiau nuo mylimo ir mylincio vyro (nekalbu apie atvejus, kai moteris pastoja noredama suklijuoti byrancia seima). Vaiko atsiradimas yra laime ir toliau jau vyro apsisprendimo reikalas ar jis nori toje laimeje dalyvauti.

Is kur ta moteris zino, kad ir toliau gales save islaikyti. Gal ji susirgs, taps neigalia, pateks po masina, numirs ir t.t. O jeigu vyras "nepasiraso" ant vaiku, tai gal yra kazkokia priezastis. Gal jis to nenori? Tai kaip galima daryti mylimam zmogui tai, ko jis nenori? O gal jis nera jau toks ir mylintis? Gal ir tos meiles nera, jeigu ta minetoji moteris planuoja auginti vaikeli viena. Gal tam vaikui reikes tevo gale galu?
Atsakyti
QUOTE(viksriukas @ 2008 11 18, 17:19)
Tuo labiau, kad vaiku jis nori. Bet kazkada veliau.
Bet noreti man niekas neuzdraude.
padaryciau ir apsimesciau, kad plyso sargis, kontraceptikai nesuveike ar dar kokia nesamone...

na ir puiku!vadinasi jusu abieju poreikiai yra suderinami,is esmes,is principo suderinami.
noreti neuzdraude ir nedraus,todel gali nebutinai mazinti vaiko norejima,bet ruostis tam vaikui,kad ir sveikatos ugdymu-sportas,mityba,zalingu iprociu mazinimas...visa tai daryti drasiai gali dar n metu pries nestuma,o tuo tik lengviau bus tiek pastoti,tiek nesioti,tiek gimdyti.uzsiimk saves ugdymu,galvok,kad tai del ateities,kad ir ne pacios artimiausios.
ar tu tikrai nori,kad tokia butu tavo vaiko pradejimo istorija???"mama apsimete,kad plyso sargis,kontraceprikai nesuveike ar dar kokia nesamone..."???
Atsakyti