Vat pas mane tai kitas atvejis buvo, kai tik man pradėjo suokti apie vaikus, aš iškarto sunerimau, ir labai saugotis pradėjau, nes žinojau, kad čia nėra labai didelis tas vyro noras vaikų, jam draugai pripasakojo, kad tada moterys pasidaro labai ramios, nesijaučia tokios vienišos jei dažnai antros pusės nebūna, nes turi daug užsiėmimo, kažkaip man tai taip nuskambėjo, kad padarysiu tau vaiką, ir niekur tu tada nuo manęs nepabėgsi, teks tau prisitaikyti prie tokio mano gyvenimo ritmo, nes jau žinau, kad vaikučių jis visai nemyli, ir dar jaučiuosi labai jauna, nes man tik bus 25 metukai

manau tai būtų nesazininga vyro atžvilgiu, jei jis kada nors tai sužinos, tai jausis tikrai ižeistas
QUOTE(Boroozeete @ 2006 07 27, 23:49)
Man daznai kyla mintis pastoti
noriu vaiku, o jau ir laikas manau pats tas - 25 ant nosies
tiesa, draugui vis dar atrodo, kad mes tam nepasirenge - is pradziu reikia buto, namo, daiktu, buities...... gyvenam tikrai neblogai, bet atrodo, kad tam nera galo. Manu, kad tiesiog imsiu ir susiorganizuosiu viska pati - padarysiu taip, kad pastociau - savo vaikeli pati uzsiauginsiu juei ka. Is tikruju manau, kad jei vaikelis atsirastu musu gyvenimas tik pageretu.....
Tik va neapleidzia mintis, kad busiu apgavusi vyra, kuri myliu
Ka manote mergaites? Ar zinote kokiu istoriju, patirciu? Gal ka patartumete?

Ka manote mergaites? Ar zinote kokiu istoriju, patirciu? Gal ka patartumete?
Manau, pacia su laiku sazine uzgrauztu del tokio nesaziningumo.
Galbut vaikeliu dziaugsites ir rupinsites abudu, bet vis viens pries ji jausies nesmagiai ir kalta. Kam tos paslaptys tarp dvieju zmoniu? Ar ne geriau palaukti siek tiek ir tada, kai abudu noresit, susilaukti leliuku? Juk DAR TIK 25 ant nosies

QUOTE(neringuce @ 2006 07 30, 18:28)

Netinkamas poziuris i gyvenima...

Pazistu viena seima, kur moteris nusprende, kad vaikeliui jau laikas, ir sumeistravo "netyciuka" vyrui nezinant. Kai pasake vyrui, tas buvo soke, bet ka darysi, prieme kaip tikras vyras. Gimus kudikiui, abu rupinosi, pamilo ir jau niekam nebebuvo svarbu, tyciukas jis buvo ar ne. Vaikui jau daug metu, moteris niekada vyrui neatskleide savo gudrybes, ir jie yra laiminga seima.
Vyrams kartais tiesiog sunku pasiryzti, ir jeigu viskas seimoje gerai ir iki pilnos laimes truksta tik leliuko, as nesmerkiu tu moteru, kurios pagudrauja sitokiu budu. Gyvenam juk del saves, ne del vyru
ir vaikas yra amzina, o vyras - laikina
Vyrams kartais tiesiog sunku pasiryzti, ir jeigu viskas seimoje gerai ir iki pilnos laimes truksta tik leliuko, as nesmerkiu tu moteru, kurios pagudrauja sitokiu budu. Gyvenam juk del saves, ne del vyru

QUOTE(engla @ 2006 07 28, 14:53)

kas per as noriu vaiko, jokio mastymo apie ateiti, apie tai kad vaikui reikalinga seima, kad jam reikalinga abieju tevu meile.
man isvis nesuvokiama, kais vienas zmogus gali irmti ir spresti vienasmeniskai svarbiausius bendro poros gyvenimo klausimus.

nebukit naivios, jei vyras seimos nenori, tai su vaiko atejimu jam tas noras neatsiras.
QUOTE(Evi @ 2006 08 02, 09:50)
Pazistu viena seima, kur moteris nusprende, kad vaikeliui jau laikas, ir sumeistravo "netyciuka" vyrui nezinant. Kai pasake vyrui, tas buvo soke, bet ka darysi, prieme kaip tikras vyras. Gimus kudikiui, abu rupinosi, pamilo ir jau niekam nebebuvo svarbu, tyciukas jis buvo ar ne. Vaikui jau daug metu, moteris niekada vyrui neatskleide savo gudrybes, ir jie yra laiminga seima.
ir vaikas yra amzina, o vyras - laikina 

Pritariu

QUOTE(Evi @ 2006 08 02, 09:50)

arba yra tokiu vyru, beje, kaip ir moteru, kuriuos reikia pastumeti ryztis kazkam naujam, kazkam kitokiam, juk ne visi buna drasus ir ryztingi

QUOTE(#Mia# @ 2006 07 28, 13:18)
Mes turim vienus pazistamus, kurie panasiai pradejo: mergina pareiske, kad laukiasi, tai staigiai suorganizuotos vestuves (per kokias 3 savaites) ir aisku daugiau nesisaugojo. Po vestuviu koki menesi nuejo pasitikrinti (aisku, pas pazistama) ir tas apziurejes teveli pasveikino:
- Saunuolis, jau 3-4 savaites kaip tevelis.
Aisku, pora dienu pasigincijo, kaip galima susimaisyti. O dabar jau 7m. vede ir planuoja antra kudikiuka (tik sitas sunkiau gaunasi
)
- Saunuolis, jau 3-4 savaites kaip tevelis.
Aisku, pora dienu pasigincijo, kaip galima susimaisyti. O dabar jau 7m. vede ir planuoja antra kudikiuka (tik sitas sunkiau gaunasi

Ir aš turiu tokią porą pažystamą. Mergina pareiškė, kad nėsčia ir , aišku vestuvės. Iš tikro pastojo tik po pusės metų po vestuvių. Tai vyras nepraleidžia progos to įvykio priminti ir prabėgus 12 metų, ir antrojo vaiko susilaukus

QUOTE(Giselle @ 2006 08 02, 16:33)
arba yra tokiu vyru, beje, kaip ir moteru, kuriuos reikia pastumeti ryztis kazkam naujam, kazkam kitokiam, juk ne visi buna drasus ir ryztingi 

idomu, ar moterims butu labai smagu, jei vyrai uz jas tokius sprendimus priimtu, noredami jas "pastumeti"
- labas brangioji, as nescias, manau mum laikas tapti tikra seima, jauciu kad tavyje toks noras tikrai yra, tik tave reikia biski pastumti ryztingam zingsniui

neseniai toks pazistamas pastumetas susituoke, o as jam patarinejau, kad nesituoktu, o vaikui duotu pavarde ir islaikyma, ir tikrai jauciu, kad toks jo sprendimas butu buves teisingesnis