Įkraunama...
Įkraunama...

Padariau taip, kad pastočiau

QUOTE(Mersedes @ 2006 08 19, 17:05)
Manau tuo mes moterys ir skiriames nuo vyrų, kad mes galime taip stipriai mylėti savo vaikus, kurie dažnai(pagal nuopelnus, o vyrai jų padaro neperdaugiausia) myli mus daug labiau  tongue.gif

Och tu Dievuli aukštybėse. Ale kokia patirtis prabilo. Ar daug vaikų jus myli labiau nei savo tėvus? Jūs gal vaikų namuose dirbate? Tuomet einu prisigert ir pasislėpt.
Atsakyti
QUOTE(Boroozeete @ 2006 07 27, 23:49)
Manu, kad tiesiog imsiu ir susiorganizuosiu viska pati - padarysiu taip, kad pastociau - savo vaikeli pati uzsiauginsiu juei ka.

QUOTE(Medinis @ 2006 07 28, 08:10)
Atsiprašau, aš ne mergaitė. Todėl manau, kad tai reikėtų kvalifikuoti kaip sukčiavimą ir bandyti prisiteisti dyydelę moralinę žalą ( juk spyris į užpakalį pro duris būtų jau smurtas prieš moterį...).
Džiaugiuosi, kad esu pirmas komentuotojas, gal mano komentaras neleis kitoms moteroms patarti tau taip padaryti.

QUOTE(vaistininke @ 2006 07 28, 08:16)
Taip laabai negrazu ir nesazininga  nono.gif  tavo vyro atzvigiu,manau jei ruosiates bendrai ateiciai reiketu atsizvelgt i jo nuomone.Nieko geros neiseis is tokiu noru,kuriu tu nori tik viena....Vaikui padaryt reikia abieju,o ne taves vienos  mirksiukas.gif

jei mergicka ppasiruosus auginti pati - kokios cia bedos?
tik siuo atveju, nereik kaltint vyro, jei jis visai nekreips demesio nei i ja, nei i vaika.
na jei
Atsakyti
QUOTE(Mersedes @ 2006 08 19, 18:05)
Moterys Lietuvoje serga altruizmu ir iš vis per daug galvoja kaip vyrai pasijaus vienu ar kitu atveju. Jie taip retai apie mus galvoja ir ne jiems reiks gimdyti, o jeigu jau tvirtai nusprendei jog tau reikia vaikučio, tai gali turėti jį bet kokiom priemonėm, tik nereikia maišyti kas yra poreikis turėti vaikelį sau ir kas yra poreikis pririšti vyrą, jei tai atrodo lygiaverčiai dalykai tai tada rezultatas gali būti nesekmingas. Vyrai ateina ir išeina, įsimyli vieną po to kitą - jie pakeičiami, o vaikučiui meilė nepakeičiama. Manau tuo mes moterys ir skiriames nuo vyrų, kad mes galime taip stipriai mylėti savo vaikus, kurie dažnai(pagal nuopelnus, o vyrai jų padaro neperdaugiausia) myli mus daug labiau  tongue.gif

doh.gif
kaip noresi, taip ir turesi
jei vyra traktuoji kaip vaiko padarymo iranki, kuris gali ateiti ir iseiti, tai toki ir gausi.
o jei abu samoningai, subrende seimai zmones sprendzia kad ju santykiai jau tokie, kad nori vaiku, nori tokiu butu save susieti ir tt, tai visai kitas variantas.
o moterys, kurios nusprendzia vienos, tiesiog po to neturetu piktintis, kad vyras buna savaitgalinis tetukas, o jos vargses kankines visa nasta nesa ant savo peciu rolleyes.gif
Atsakyti
ko gero vienintele tema, kur pritariu daugeliui pasisakanciu.
autore tiesiog neisivaizduoja kokios britvos asmenimis vaiksto. dabar - ne 1980m. ir ne 1960m., dabar mąstysena pasikeitusi žmonių. vaikas jau nemažai daliai moterų yra nepageidaujamas, o ką bekalbėti apie vyrus.
Kvaila yra manyti, kad vaikas sutvirtins santykius. Tikrai nea !!! Gali tik pažadinti pareigos jausmą, nu gal ir meilė vaikui kažkokia atsiras, bet tai nebus nuoširdus džiaugsmas. Galima pririšt sutuoktinį, bet lygiai taip pat galima suėst jo gyvenimą, o tuo pačiu ir savo...
Papildyta:
QUOTE(Mersedes @ 2006 08 19, 16:05)
1. Moterys Lietuvoje serga altruizmu
2. ne jiems reiks gimdyti
3. Vyrai ateina ir išeina
4. vaikučiui meilė nepakeičiama
5. (vaikai) myli mus daug labiau 

1. ypač sėdinčios šiame forume smile.gif man regis, kad altruistės liko kaimuose, kur kaip vargo bitės pluša tarp karvių ir kiaulių;
2. anksčiau gimdymas buvo suprantamas kaip normalus reiškinys. O dabar kaip žygdarbis? blink.gif Nu koks čia žygdarbis? Normalus normaliausias dalykas. Užaugint problema, o pagimdyt - ne.
3. Logiška, nepakeičiamų žmonių nėra (tiek vyrų, tiek ir žmonų)
4. bet... ji beprotiška, nes vaikams viskas, arba bent jau daugelis dalykų atleidžiama, ko neatleistum niekam kitam;
5. aga...tikrai vaikai baisiai myli savo tėvus. paskaičiuokite kiek kasmet vaikų savo tėvus ir motinas nudobia. Žinoma, yra kuo nuostabiausių vaikų, kurie rūpinasi savo tėvais, bet deja labai dažnai myli tol, kol priklauso nuo tėčio mamos, o paskui ....na meilę tėvams užgožia kitos meilės formos.
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2006 08 16, 19:22)
Ot bajeris!
1. Pameluoju vyrui, kad vartoju KT ir sekmingai pastoju.
2. Dziaugiuosi iki apsimyzimo savo "sekme".
3. Labai stebiuosi, kad vyras, nuo kurio pastojau, kartu su manim nemyzcioja is euforijos.
4. Labai paslaptingai euforija dingsta kartu su nesidziaugianciu vyriskiu.

Cia tokia mergaiciu logika?

hihihi.gif thumbup.gif

o tau tikrai 25m? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 08 21, 13:52)
ko gero vienintele tema, kur pritariu daugeliui pasisakanciu.
autore tiesiog neisivaizduoja kokios britvos asmenimis vaiksto. dabar - ne 1980m. ir ne 1960m., dabar mąstysena pasikeitusi žmonių. vaikas jau nemažai daliai moterų yra nepageidaujamas, o ką bekalbėti apie vyrus.
Kvaila yra manyti, kad vaikas sutvirtins santykius. Tikrai nea !!! Gali tik pažadinti pareigos jausmą, nu gal ir meilė vaikui kažkokia atsiras, bet tai nebus nuoširdus džiaugsmas. Galima pririšt sutuoktinį, bet lygiai taip pat galima suėst jo gyvenimą, o tuo pačiu ir savo...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2006 08 17, 16:14)
pratesiu:
7. kaip vyras sureaguos, geriausiai zino jo zmona (kartojuos)
7.1. gal tamsta problemos su slapimo nelaikymu, kad apsimyzi is dziaugsmo???

7. Naivu. Labai naivu.
7.1. Slapimo nelaikyma sietinas su nestumu. As neturiu nieko bendro nei su nestumu, nei su slapimo nelaikymu tongue.gif Bet tema ne apie slapima. Siaip metafora.
Papildyta:
QUOTE(Sfinxute @ 2006 08 21, 15:15)

o tau tikrai 25m?  biggrin.gif

Pase taip parasyta g.gif
Atsakyti
Norėčiau šią diskusiją pakreipt truputį kita tema.
Noriu, kad savo nuomonę išreikštų tos, kurios aktyviai gina vyrų teisę planuoti kūdikį. Vau čia dabar parašiau taip, lyg galvočiau apie tai, kad jie šitoj srity beteisiai lotuliukas.gif Ne, jokiais būdais, savo nuomone šiuo klausimu jau pareiškiau anksčiau. Bet man įdomu kai Jus pradėjot bendrauti su savo vyrais, vaikinais, kai artėjo tas pirmas Jūsų kartas, ar paklausėt savojo išrinktojo ar jis nori turėt vaikų ? Ar paaiškinot, kad net ir saugantis išlieka nedidelė pastojimo galimybė ir ar pasteiravot ar vyras ketina dalintis su jumis vaiko auginimo džiaugsmais ? Čia visos turbūt didvyriškai pasiryžusios užsiversti visą atsakomybę sau, kad tik netektų primesti vaiką dar nepasiruošusiam tėveliui, ane ? Tai va įdomu ką darytumėt pačios jei pastotumėt netyčia (šiuo atveju visiškai eliminuoju sąmokslą prieš vyrus) ir vyras pasakytų, kad nepasirengęs tėvystei ? Ar palaikytumėt jo teisę tam dar "ruoštis" (tikėtina, kad ne su jumis) ar vis gi norėtumėt iš jo pusės atsakomybės?
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 08 22, 13:43)
1. Ar paaiškinot, kad net ir saugantis išlieka nedidelė pastojimo galimybė?
2. Tai va įdomu ką darytumėt pačios jei pastotumėt netyčia (šiuo atveju visiškai eliminuoju sąmokslą prieš vyrus) ir vyras pasakytų, kad nepasirengęs tėvystei ?

1. Aš asmeniškai nesimyliu su tiek neišprususiais, kuriems reikėtų tai aiškinti.
2. Seniai esu tai apsvarsčiusi ir nutarusi, kad auginčiau vaiką viena, nes esu abortų priešininkė. Vyras turi teisę rinktis. Bet jei jis būtų nepasirengęs tėvystei tuo metu, neleisčiau jam matytis su vaiku ir vėliau, jei ir užsimanytų.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2006 07 28, 09:52)
Gal temos autores draugas yra truputeli neryztingas ir jam reikia tik lengvo stumtelejimo, kuriuo jis tikrai labai dziaugsis?  ax.gif

o pas mus seimoj ko gero as esu tas neryztingas veikejas, kuriam reikia stumtelejimo g.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2006 08 22, 12:52)
1. Aš asmeniškai nesimyliu su tiek neišprususiais, kuriems reikėtų tai aiškinti.
2. Seniai esu tai apsvarsčiusi ir nutarusi, kad auginčiau vaiką viena, nes esu abortų priešininkė. Vyras turi teisę rinktis. Bet jei jis būtų nepasirengęs tėvystei tuo metu, neleisčiau jam matytis su vaiku ir vėliau, jei ir užsimanytų.

2. Atimtumei iš savo vaiko tėvą, tik dėl to, kad būtų patenkintos Tavo pamintos ambicijos ? O vaikas kuo kaltas ?
1. Labai teisingai pastebėta, kad vyrai turi patys tai suprasti (tą ir norėjau išgirsti), todėl manau, kad jei vyras ryžtasi mylėtis su moterim, tai turėtų ir atitinkamą atsakomybę jausti. Jei jis nepasiruošęs vaikams, tai lai susilaiko ax.gif O ne tai, kad imu iš gyvenimo viską ką noriu, o duot tai jau neeeeeeee, nepasiruošęs aš dar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 08 22, 13:43)
Norėčiau šią diskusiją pakreipt truputį kita tema.
Noriu, kad savo nuomonę išreikštų tos, kurios aktyviai gina vyrų teisę planuoti kūdikį. Vau čia dabar parašiau taip, lyg galvočiau apie tai, kad jie šitoj srity beteisiai  lotuliukas.gif Ne, jokiais būdais, savo nuomone šiuo klausimu jau pareiškiau anksčiau. Bet man įdomu kai Jus pradėjot bendrauti su savo vyrais, vaikinais, kai artėjo tas pirmas Jūsų kartas, ar paklausėt savojo išrinktojo ar jis nori turėt vaikų ? Ar paaiškinot, kad net ir saugantis išlieka nedidelė pastojimo galimybė ir ar pasteiravot ar vyras ketina dalintis su jumis vaiko auginimo džiaugsmais ? Čia visos turbūt didvyriškai pasiryžusios užsiversti visą atsakomybę sau, kad tik netektų primesti vaiką dar nepasiruošusiam tėveliui, ane ? Tai va įdomu ką darytumėt pačios jei pastotumėt netyčia (šiuo atveju visiškai eliminuoju sąmokslą prieš vyrus) ir vyras pasakytų, kad nepasirengęs tėvystei ? Ar palaikytumėt jo teisę tam dar "ruoštis" (tikėtina, kad ne su jumis) ar vis gi norėtumėt iš jo pusės atsakomybės?

1. manau kad vyrai turi lygiai tokia pat TEISE KAIP MOTERIS seimai planuojant kudiki. biggrin.gif
2. taip, pries pradedami gyvent kartu, snekom apie tai, kad planuojam gyvenima praleisti kartu, mes su vyru aptareme planus del vaiku.
3. taip pat kalbejome apie tai, kas butu jei pastociau (vaiko neplanuojame).
siaip nezinau ar gyvenciau su tokiu vyru, kuris pareikstu, kad jei pastociau tai jis nezino, ar noretu prisiimt atsakomybe. gerai kad maniskis taip nepareiske tongue.gif
4. todel ka daryciau jei pastociau o vyras butu nepasirenges negaliu pasakyt, nes nemanau kad su mano vyru ta problema iskiltu.

manau, kad toks planu, poziuriu ir nuostatu aptarimas pries susiejant gyvenimus yra labai svarbus, viska issiaiskinus nebuna tokiu problemu po to, kad as dabar noriu o is atsisako. manau kad mano netgi pareiga paaiskinti vyrui, kad pvz dabar vaiko nenoriu ir neplanuoju ir manau kad jis turi teise zinot tokius nusistatymus is anksto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle: 22 rugpjūčio 2006 - 14:18