Įkraunama...
Įkraunama...

Padariau taip, kad pastočiau

QUOTE(SoJa @ 2006 08 22, 15:06)
Atimtumei iš savo vaiko tėvą, tik dėl to, kad būtų patenkintos Tavo pamintos ambicijos ? O vaikas kuo kaltas ?

Kodėl atimčiau? Juk tai jo pasirinkimas, ne mano. Gali 9 mėnesius "ruoštis". Bet ne kelerius metus po vaiko gimimo. O jei aš per tą laiką, kol jis "nepasiruošęs", surasiu vaikui kitą, kad ir ne biologinį, bet atsakomybės nebijantį tėvą? Kam tada traumuot vargšą vaiką, verčiant jį tarp dviejų tėtukų plėšytis?
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2006 08 22, 15:14)
Kodėl atimčiau? Juk tai jo pasirinkimas, ne mano. Gali 9 mėnesius "ruoštis".

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2006 08 22, 14:14)
Kodėl atimčiau? Juk tai jo pasirinkimas, ne mano. Gali 9 mėnesius "ruoštis". Bet ne kelerius metus po vaiko gimimo. O jei aš per tą laiką, kol jis "nepasiruošęs", surasiu vaikui kitą, kad ir ne biologinį, bet atsakomybės nebijantį tėvą? Kam tada traumuot vargšą vaiką, verčiant jį tarp dviejų tėtukų plėšytis?

Nepyk, kad paprieštarausiu, bet anoks čia pasirinkimas. Jei vyras iš pradžių pasirenka tą variantą, kad "dar nepasirengęs", tai ramai sąžine (atseit, "padariau viską ką galėjau", nors iš tikro tik pareiškei ultimatumą) išbrauki jį iš VAIKO gyvenimo, o jei po metų nusprendžia, kad jau "pasirengė", jam jau daugiau rinktis nevalia, ane, nes 9 mėn. laikotarpis apmastymams pasibaigė ? Hmmm, tik įdomu kaip paskui paaiškintumei savo vaikui, kad tėvelis labai norėjo juo rūpintis, tik, kad pavėlavo ir mamytė jau buvo nusprendus už save ir už vaikutį, kad tėveliui jau to daryt negalima. Vaikas tokio Tavo perdėto išdidumo tikrai nesupras.
Taip rašau, nes turiu kelias išmintingas drauges, kurios išgyveno panašias situacijas, bet tėvų iš vaikų neatėmė. Anksčiau ar vėliau pas kai kuriuos atsirado noras lankyti vaikus. Mane iš pradžių šita situacija kiek šokiravo, nes žinojau, kaip sunkiai jos gyveno paliktos likimo valiai su mažais vaikais. Ir aš kartojau "Aš tai Tavo vietoj prie vaiko tokio tėvo net neprileisčiau, nes kur jis buvo kai tau taip sunku buvo", bet paskui pagalvojau, kad nuo to juk niekam negeriau. Atsikeršiji, tipo, prieš tą vyrą, išmetus iš savo gyvenimo, taip pat kaip jis kažkada padarė su tavim, bet širdy vis tiek skausmas, ir skriauda Tavo vaikui.
Atsakyti
Na matai, aš kažkodėl esu įsitikinusi (gal ir be reikalo), kad mano gyvenime atsirastų kitas žmogus, kuris pasirūpintų manimi ir vaikeliu. Todėl "lankymą" laikyčiau ne tik nereikalingu, bet ir žalingu vaikui. O kad kito ir nebūtų - kas iš to lankymo? Ar vaikas matytų, kokie santykiai turi būti tarp vyro ir moters? Ar gautų tai, ką turi gauti iš tėvo? Kažin, tikriausiai gautų tik materialių dalykų ir tiek vyriško bendravimo, kiek jam puikiausiai galėtų suteikti senelis arba dėdė.
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2006 08 16, 20:22)
Ot bajeris!
1. Pameluoju vyrui, kad vartoju KT ir sekmingai pastoju.
2. Dziaugiuosi iki apsimyzimo savo "sekme".
3. Labai stebiuosi, kad vyras, nuo kurio pastojau, kartu su manim nemyzcioja is euforijos.
4. Labai paslaptingai euforija dingsta kartu su nesidziaugianciu vyriskiu.

Cia tokia mergaiciu logika?

thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Man atrodo žema, kai merginos vaikučio pagalba bando priversti vyrus jas vesti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mersedes @ 2006 08 19, 16:05)
Moterys Lietuvoje serga altruizmu ir iš vis per daug galvoja kaip vyrai pasijaus vienu ar kitu atveju. Jie taip retai apie mus galvoja ir ne jiems reiks gimdyti, o jeigu jau tvirtai nusprendei jog tau reikia vaikučio, tai gali turėti jį bet kokiom priemonėm, tik nereikia maišyti kas yra poreikis turėti vaikelį sau ir kas yra poreikis pririšti vyrą, jei tai atrodo lygiaverčiai dalykai tai tada rezultatas gali būti nesekmingas. Vyrai ateina ir išeina, įsimyli vieną po to kitą - jie pakeičiami, o vaikučiui meilė nepakeičiama. Manau tuo mes moterys ir skiriames nuo vyrų, kad mes galime taip stipriai mylėti savo vaikus, kurie dažnai(pagal nuopelnus, o vyrai jų padaro neperdaugiausia) myli mus daug labiau  tongue.gif

Moterys, kurios tikrai myli savo vaikus, atsizvelgia i ju jausmus. Vaikas - ne suniukas, kurio uzsimanei ir isigijai SAU.
Zinoma, vyru moters gyvenime gali buti daug, bet tetis vaikui yra ir bus tik vienas. Kaip ir mama.

Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2006 08 23, 14:18)
Na matai, aš kažkodėl esu įsitikinusi (gal ir be reikalo), kad mano gyvenime atsirastų kitas žmogus, kuris pasirūpintų manimi ir vaikeliu. Todėl "lankymą" laikyčiau ne tik nereikalingu, bet ir žalingu vaikui.

Manyčiau, kad teismas skyrybų metu atsižvelgtų į tokį tamstos požiūrį ir paskirtų vaiko gyvenamąją vietą su tėvu. O tėvas gal būtų protingesnis ir leistų jums susitikti su vaiku kas antrą šeštadienį ir vieną dieną po vaiko gimtadienio.
Na kaip tokia motina gali vaiką auginti????
Atsakyti
na čia ir karšta šioj temoj lotuliukas.gif
kaip matot iš liniuotės neseniai susituokėm, bent jau aš tai labai noriu vaikelio, vyras norėtų, bet sako, kad pirmiau turėčiau mokslus pabaigti (pritariu jam, bet širdis vis tiek nori ir niekur čia nedingsi )... verysad.gif
nu bet niekada neišdrįsčiau apgauti vyro ir paslapčia nio jo pastoti schmoll.gif čia juk didelė atsakomybė ir tol kol jis nesutiks tikrai nieko nebus schmoll.gif tiesiog turi ateiti tinkamas laikas, ko mes ir laukiam wub.gif na tikiuosi mokslus baigsiu ir tada jau galėsim ramiai lauktis lotuliukas.gif
na turbūt vyras mąsto už mus abu nes aš taip vaiko noriu kad blaivų protą užspaudžia tas noras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2006 08 25, 16:16)
Manyčiau, kad teismas skyrybų metu atsižvelgtų į tokį tamstos požiūrį ir paskirtų vaiko gyvenamąją vietą su tėvu. O tėvas gal būtų protingesnis ir leistų jums susitikti su vaiku kas antrą šeštadienį ir vieną dieną po vaiko gimtadienio.
Na kaip tokia motina gali vaiką auginti????

Gerb. p. Medini, kokių skyrybų? Jūs ankstesnius postus paskaitėte? Čia buvo kalbama apie tą atvejį, kai dar nėra jokios santuokos ir kai vyras palieka nėščią moterį, būdamas "nepasirengęs tėvystei". Aš rašiau, jog neketinu laukti nežinia kiek metų, kol jis jai pasirengs, ir tiek. Taigi jūs visiškai netaikliai ėmėtės mane kritikuoti.
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2006 08 28, 07:47)
kai dar nėra jokios santuokos ir kai vyras palieka nėščią moterį, būdamas "nepasirengęs tėvystei".

Manau jūs esate pakankamai turtinga, kad apgautam vyrui nereikėtų mokėti alimentu. Vaikas pradės jūsų klausinėti kur tėvelis, ką sakysite? Kad iš šventosios dvasios? Sąžinė neužgrauš? Ar tikitės, kad iš pradžių vaikas, o po to gal jau koks nors vyrelis naujas išsiskyręs pasipainios?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2006 08 28, 07:56)
Vaikas pradės jūsų klausinėti kur tėvelis, ką sakysite? Kad iš šventosios dvasios? Sąžinė neužgrauš?

Nea, tiesą pasakysiu - kad tėvelis paspruko į krūmus.
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2006 08 28, 07:47)
Čia buvo kalbama apie tą atvejį, kai dar nėra jokios santuokos ir kai vyras palieka nėščią moterį, būdamas "nepasirengęs tėvystei". Aš rašiau, jog neketinu laukti nežinia kiek metų, kol jis jai pasirengs, ir tiek. Taigi jūs visiškai netaikliai ėmėtės mane kritikuoti.

Nu žinok nesuprantu tavęs schmoll.gif O tai kodėl nesusiradus tokio, kuris bus pasirengęs? Kodėl gimdyt nuo bet ko ir pasmerkt vaiką augt be tėvo, vietoj to, kad susirast normalų vyrą, kuris norės su tavim vaiko? Niekas negarantuoja amžino gyvenimo kartu, bet taip iš karto, net nepabandžius nuspręst, kad vaiko reikia man ir taškas - savanaudiška ir tiek.
Atsakyti