Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Teplioja... iki echo liko 2.5val.

Susinervinai turbūt. Viskas bus OK.  Pradžioj ir man tepliojo ir viskas OK buvo. Nusiramink!

Atsakyti

Ziauriai susinervinau...ant tuoletinio popieriaus liko rusvu drebuciu, dar tokiu nemaciau...ir strenas nuo vakar maudzia, bet mano nugara ir taip silpnoka...

O kiek.savaičių pagal.skaičiuoklė turėtų būt tau?

Atsakyti

Lucci- nesinervink! gine apziures tuoj :) jau gal ir sirdute matysi? 

o as vista pamirsau siuntima i santarus paimti. israse vaistu, pakalbejom apie veluojancias mmm, uzsirasiau mokamam echo ir islekiau uzsigalvojusi :oh:  ple! 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crazy bee: 24 gegužės 2017 - 12:47

Aciu uz palaikyma, merginos. Jis cia toks stiprus ir nuosirdus.

Lucci, viskas bus tau gerai. Labai laikau uz tave kumscius. Labai.

Atsakyti

Atskirai geriat? Ta prasme po dvi atskiras tabl? :D ar Tu difolin geri? :4u:

Jo, atskiros tabletės  :) +dar magnis, bet ten miltukai, man jie daugiau nuo migrenos... :) 

As po vizito...nesivystantis...

Jauciuos kaip kitoj planetoj, viskas slysta... Nezinau kaip si karta isgyventi

o, Dievuliau.... :unsure: Kuo didžiausios stiprybės .............

Atsakyti

O kiek.savaičių pagal.skaičiuoklė turėtų būt tau?

Siandien lygiai 7sav, nes ciklas 30d. Pati skaiciuoju kaip 6sav 5d.

Man sirdis issoks is krutines belaukiant tos echo. Ir ne gine ziures, o sonografe. Net skrandi tampo is tu nervu. 

Atsakyti

Janima

Tepliojimas niekad nera normalu, tai patologija, tik priezastys buna pavojingos arba ne. 

Atsakyti

Lucci, stenkis nesinervint. Jeigu rusva - tai nieko tokio gal, siaip kapiliarai. Tik tu laikykis. Prisiduok kas kaip, kai tik galesi.

Jetau, kaip neramu :/

Crazy Bee, tavo eksperimentas mane permuse :D Jau galvojau sveikint, paskui ziuriu - ee?? Cia kas per sposai :D

Parsinesem formas poliklinikos, nepildem vietoj, ens daug pildymo ir nebutume speje i statybinis reikmenis mano poreikiu tenkint :D Kaip kalem uzsakyma uz 50 svaru - ryt atves. dar patarimu mano projektukui geru dare. Super. Palaikom vietines parduotuveles, o ne korporacijas :B  Patinka man jie, visada pataria, kaip pigiau, kaip geriau, ka kur daryt.

Parduotuvej mb pats pirmas nuleke testu prigriebt :D Jam turbut irgi mano zuvies poreikiai sukele itarimu. Bet pavargau juodai, parsivilkt jau autobusu teko, nors pesciom kelio 15min. Miego norisi, lis tubut, tvanku.

Atsakyti

Luci- kiek ilgai dar reiks laukti? :hm:

Guzikeli- rezultatai eksperimento ir man idomus. ryt bandysiu dar karta :lol:

Atsakyti

o yra skirtumas kokiu metu (ryte, po pietu) krauja priduot? :hm: 

Atsakyti

crazybee

Kraujui ner skirtumo; bet kada priduodamas siam reikalui :)

Guzikai

As ziauriai negatyviai nusiteikus, visgi patirtis daro savo. Praejusi karta gi gine sake "baikit nervuotis, teplioja is kaklelio zaizdeles, ne gimdos", nors tai buvo beprasidedantis persileidimas...

Iki echo 50min.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucci: 24 gegužės 2017 - 14:11

Mama, kaip nežmoniškai gaila  :4u:  stiprybės! Nepradink, ateik čia išsiverkti. 

Lucci, kumščiai suspausti. Nesinervink. Tepliojimas dažnai pasitaiko. 

Atsakyti