Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Nu as puikiai suprantu ta baime. Lengva mum sakyt nesijaudint, kai paciu musu puse turbut plaukus nusirautume. Mes su jumis, merginos.

Atsakyti

Lucci- kaip vizitas???? laukiam ziniu :)

Atsakyti

Tuscia puslyte...pagal dydi 6sav nesiekia... 

Atsakyti

:unsure:  as neturiu zodziu... atsiprasau, bet nezinau net ka pasakyti tikrai...  :cray:​ 

Atsakyti

:cray: nu kas per nesaaamone :( ech...didelis apkabinimas abiems mergytems... 

Atsakyti

Nežinau dėl sveikatos ar blogai, nors mintys tik apie maistą, bet iš esmės jaučiuos žymiai geriau vakare ir iš ryto, jei ilgesnis tarpas nevalgymo. Ir pusę kilo ryte nusibraukė bigsmile.gif Jei svarstyklės nudžiugino, tai NT visai ne verysad.gifNors šiaip ir žinojau.. Ką gi, artėjam link IVF smile.gif
ai, bile gerai jautiesi :D tuomet ir daryk :4u: dar jei ir svarstyklės palaiko tokius veiksmus :D

Eksperimentas atliktas : Pirmi keturi testai pagadinti pakartotinai, kiekvienas isdestytas paeiliui, paskutinis pagadintas dabar. Jei ryt apsysiociau dar karta, tai jau ir teigiami butu :lol:
O geras :D nu jo, vadinasi ne veltui vienkartiniai. Teorija, kad isdžiūsta ir galim vėl naudot nepasitvirtino :D

Lucci, stenkis nesinervint. Jeigu rusva - tai nieko tokio gal, siaip kapiliarai. Tik tu laikykis. Prisiduok kas kaip, kai tik galesi. Jetau, kaip neramu :/ Crazy Bee, tavo eksperimentas mane permuse :D Jau galvojau sveikint, paskui ziuriu - ee?? Cia kas per sposai :D Parsinesem formas poliklinikos, nepildem vietoj, ens daug pildymo ir nebutume speje i statybinis reikmenis mano poreikiu tenkint :D Kaip kalem uzsakyma uz 50 svaru - ryt atves. dar patarimu mano projektukui geru dare. Super. Palaikom vietines parduotuveles, o ne korporacijas :B  Patinka man jie, visada pataria, kaip pigiau, kaip geriau, ka kur daryt. Parduotuvej mb pats pirmas nuleke testu prigriebt :D Jam turbut irgi mano zuvies poreikiai sukele itarimu. Bet pavargau juodai, parsivilkt jau autobusu teko, nors pesciom kelio 15min. Miego norisi, lis tubut, tvanku.
ar bandei jau norm testą, ar ryt ryte gadinsi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aquabona: 24 gegužės 2017 - 15:28

Jetus, juoda diena čia šiandien... Lucci, labai užjaučiu.  :(​ 

Atsakyti

Siunčiu stiprų apkabinimą :4u :4u:

Nežinau, ką daugiau pasakyt.. labai labai labai gaila :( :(

Atsakyti

O dievuliau.... kokia nesamone, nesaziningybe ir siaip kazkoks s**as...

Atsakyti

Nu BLEEEEEEEEEEEEEE!!! Nu kas per neteisybe??? Taip tikejomes, taip dziaugemes del abieju... Jau kas kas, bet jum jau TIKRAI turejo viskas gerai but... Shudina diena...

Aquabona, nezinau, gal ryt, gal nusnaudus, gal poryt, kaip susisvies. Per daug nesitikiu, per tuos pora metu n kartu mano organizmas buvo pozymiu prigeneraves tiek, kad jau i mano kliedesius sveiko proto zmones senai demesio nebekreipia.

Atsakyti

Siaubas kaip liūūūdna, taip laukiau žinių, o čia net dvi nesėkmingos istorijos....Laikykitės, mamukai 

Atsakyti
Mama?, lucci, labai gaila ir apmaudu, trūksta paguodos žodžių unsure.gif . Labai tikėjausi, kad šiandien po echo sėkmingai abi išeisit pas susiplanavusias. Tikrai juoda diena temoje
Atsakyti