Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Guzikai

Tos pigenos, tiesa pasakius, sh paskutinis. Man vaiduokli mete kai hcg jau virs 100 buvo... pabandyk First Response diena/dvi pries mm.

Sakes, kaip pergyvenu del Mama...

Atsakyti

Gaila jau man pinigu kai nieks neaisku. Va eisim tuoj registruotis poliklinikon, tia salia pardej pigesniu ClearBlue buna, tu gal paimsiu manijai numalstint. Dar drauge zadejo virusuotu pora. aisku, jeigu veluos ir bus itarimu, tia pirksiu, bet kiek galima pinigus taskyt del "galbut", geriau folio rugsties nusipirksiu, kuris laikas kaip negeriu, reik vel pradet.

del Mama? visom ziauriai liudna. Kai pirmas kartas, tai dar atrodo gali bandyt guost zmogu, kad viskas gerai, gal cia vienkartinis. O kai senbuves, kuriom problemu istorija pilna, ir atrodo - jau viskas gerai, jau yra - ir bac... Mes visos cia labai graziai vieningos, uz visas kumstukus laikom, bet pripazinkim - uz senbuves, dauguma turbut - labiausiai. Nes sitiek laukti, stengtis ir tiket, o tada prarast vilti, yra ziauriausia.

Atsakyti

As po vizito...nesivystantis...

Jauciuos kaip kitoj planetoj, viskas slysta... Nezinau kaip si karta isgyventi

O Dievuliau sventas.... mazute net nezinau zodziu kuriuos galeciau parasyti  :angel_sadangel:  as net minciu neturejau kad taip gali buti  :angel_sadangel: mes su tavim, mintimis, cia jei norisi, jetus net apsiblioviau  :cray: 

Atsakyti

Guzikai

Na taip, nepigus jie... bet padarei toki viena diena/dvi pries mm ir ramiau nei myzciot ant pigiuku kasdien. Buna akciju boots'e ir tescoj uz £7 arba 3 uz dvieju kaina, deja, retokai. 

Jus net neisivaizduojat kaip as dabar bijau...

Atsakyti

Man tai sunku žodžius rinkti dabar, tikrai labai liūdna dėl tokių nelaimių. O ypatingai, kai planuojama ilgai (nors kiekviena tokia patirtis yra ypatingai skausminga, bet kokiu atveju). Guzikas teisingai pastebėjo, visos palaikom viena kitą, bet senbuvės aš manau ypatingai vieningos, nes gi tiek daug nueita, tiek daug vilties yra. Tiesiog telieka palinkėti kuo daugiau stiprybės, nepalūžti. Žiaurus tas gyvenimas vienok. 

Atsakyti

Teplioja... iki echo liko 2.5val.

Atsakyti
Įsirašau ir aš į sąrašiuką, nors nebežinau, kada nelaukti, kai ciklas nuo 33 iki 42 d. anąkart prasitęsė blink.gif

​05.28 - MeilesVaikai nelaukia mmm
05.31 - Janima nelaukia mmm
05.31 - Guzikas nelaukia mmm
06.08 - Jefimija nelaukia mmm

​06.14 - aquabona nelaukia mmm
06.17 - Shirbake nelaukia mmm
??.?? - Ceroc nelaukia mmm

06.16 - Simona02 nelaukia mmm
??.?? - Kisulita nelaukia mmm

06.16 - Tanite nelaukia mmm
06.19 - Zuiza nelaukia mmm
Atsakyti

Mama?- ech kaip gaila... Net neturiu zodziu paguosti... Laikykis :(

Aš kažkada neturėdama nt irgi svarsčiau-jei pasidarai vieną, jis neigiamas ir juk išdžiūsta :D tai jei kartoji ir pvz hcg jau pasigaminęs-ar rodytų? :D :D bet neišbandžiau :D

Eksperimentas atliktas :

15d96d32c7fceff09ecee05c56daccd3259.jpg

Pirmi keturi testai pagadinti pakartotinai, kiekvienas isdestytas paeiliui, paskutinis pagadintas dabar. Jei ryt apsysiociau dar karta, tai jau ir teigiami butu :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crazy bee: 24 gegužės 2017 - 12:35

Teplioja... iki echo liko 2.5val.

Dabar trpliot pradejo? Gal susinervinus labai? Vajei bent tau turi pasisekti si karta. Nu gi kiek galima situ visu skaudziu dalyku aptureti :( 

Atsakyti
QUOTE(Mama? @ 2017 05 24, 10:23)
<p>As po vizito...nesivystantis...</p><p>Jauciuos kaip kitoj planetoj, viskas slysta... Nezinau kaip si karta isgyventi</p>

Kaip ir visos, labai užjaučiu jus unsure.gif atrodo, lyg pats prarastum dalelę vilties, kai to tokio ilgai laukto stebuklo ištinka netektis...
Atsakyti

Lucci- laikom kumscius kad viskas butu gerai. TURI BUTI GERAI!!! 

Atsakyti

Dabar trpliot pradejo? Gal susinervinus labai? Vajei bent tau turi pasisekti si karta. Nu gi kiek galima situ visu skaudziu dalyku aptureti :(

Ziauriai susinervinau...ant tuoletinio popieriaus liko rusvu drebuciu, dar tokiu nemaciau...ir strenas nuo vakar maudzia, bet mano nugara ir taip silpnoka...

Atsakyti