Guzikai
Tos pigenos, tiesa pasakius, sh paskutinis. Man vaiduokli mete kai hcg jau virs 100 buvo... pabandyk First Response diena/dvi pries mm.
Sakes, kaip pergyvenu del Mama...
Gaila jau man pinigu kai nieks neaisku. Va eisim tuoj registruotis poliklinikon, tia salia pardej pigesniu ClearBlue buna, tu gal paimsiu manijai numalstint. Dar drauge zadejo virusuotu pora. aisku, jeigu veluos ir bus itarimu, tia pirksiu, bet kiek galima pinigus taskyt del "galbut", geriau folio rugsties nusipirksiu, kuris laikas kaip negeriu, reik vel pradet.
del Mama? visom ziauriai liudna. Kai pirmas kartas, tai dar atrodo gali bandyt guost zmogu, kad viskas gerai, gal cia vienkartinis. O kai senbuves, kuriom problemu istorija pilna, ir atrodo - jau viskas gerai, jau yra - ir bac... Mes visos cia labai graziai vieningos, uz visas kumstukus laikom, bet pripazinkim - uz senbuves, dauguma turbut - labiausiai. Nes sitiek laukti, stengtis ir tiket, o tada prarast vilti, yra ziauriausia.
As po vizito...nesivystantis...
Jauciuos kaip kitoj planetoj, viskas slysta... Nezinau kaip si karta isgyventi
O Dievuliau sventas.... mazute net nezinau zodziu kuriuos galeciau parasyti as net minciu neturejau kad taip gali buti
mes su tavim, mintimis, cia jei norisi, jetus net apsiblioviau
Man tai sunku žodžius rinkti dabar, tikrai labai liūdna dėl tokių nelaimių. O ypatingai, kai planuojama ilgai (nors kiekviena tokia patirtis yra ypatingai skausminga, bet kokiu atveju). Guzikas teisingai pastebėjo, visos palaikom viena kitą, bet senbuvės aš manau ypatingai vieningos, nes gi tiek daug nueita, tiek daug vilties yra. Tiesiog telieka palinkėti kuo daugiau stiprybės, nepalūžti. Žiaurus tas gyvenimas vienok.
Mama?- ech kaip gaila... Net neturiu zodziu paguosti... Laikykis
Aš kažkada neturėdama nt irgi svarsčiau-jei pasidarai vieną, jis neigiamas ir juk išdžiūsta
tai jei kartoji ir pvz hcg jau pasigaminęs-ar rodytų?
![]()
bet neišbandžiau
Eksperimentas atliktas :
Pirmi keturi testai pagadinti pakartotinai, kiekvienas isdestytas paeiliui, paskutinis pagadintas dabar. Jei ryt apsysiociau dar karta, tai jau ir teigiami butu
Dabar trpliot pradejo? Gal susinervinus labai? Vajei bent tau turi pasisekti si karta. Nu gi kiek galima situ visu skaudziu dalyku aptureti
Ziauriai susinervinau...ant tuoletinio popieriaus liko rusvu drebuciu, dar tokiu nemaciau...ir strenas nuo vakar maudzia, bet mano nugara ir taip silpnoka...