Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Vasarą sėkmingai žygiuoja daržan. Būna mėnesį nedirba, tada seneliai džiaugiasi pasiderinę savo darbus, nes mes su vyru kai savam bizniuky sukamės, normalių atostogų jau seniai neturėjom.

Ai tai fainai patogu labai, kad vasarą daržas dirba. Mano teta, pamenu, visad labai sukdavo galvą, nes vasara ateina, jai dirbti reikia, vaikas dar mažas-vieno namie nepaliksi, o daržas/mokyklėlė vasarą atostogaudavo :)

Aquabona, tiesiog nera prasmes tiket, kai tikimybes tiek mazai. Dariau lyg ir siandien ryte, nieko nerode. O siaip jauciu, kad jau greit pareis, tradicinis bardakas galvoj ir visur kitur.

Siaip gal cia naturali selekcija veikia. Sako bipolinis daznai vaikam persiduoda, tai gal gamta ir veikia, kad maziau psichopatu butu.

Iš anksto atsiprašau, jei peržengiu ribas, jei ką, tiesiog ignoruok klausimą :) o Tu geri kokius vaistus dėl bipolinio? Aš kiek buvau susidūrus, tai žmogus gėrė kažkokius vaistus ir lyg visai normaliai jam ten sutvarkė visus svyravimus.

Na, man migrena būna kokius 5-6 k per mėnesį. Tai nors dėl vieno aiškiau-ir tai gerai.

Aha, turiu dar 2 vnt, reiks greitu metu daryt, nes nuo vakar vaisingos dienos, bet darysiu vien dėl to, kad jie man čia nestovėtų, nes kai pirkau, buvo 3 vnt dėžutėj.Daugiau nepirksiu ...  :D  Šiaip jau atskiriu vaisingas dienas pagal išskyras, čia merginos tiek pripasakoję, kad ir aš į tai atkreipiau dėmesį ir pasitvirtino! :rolleyes:

Oi tai puiku, kad greit išsiaiškinai viską :4u:

Kisulita, Tu su OT irgi žaidi, jei nemaišau nieko? :) noriu konsultacijos :D

Atsakyti

Aš OT irgi nusipirkus šiam ciklui, tik per jautrius nusipirkau, tai man jau dabar teigiamą rodo, o ovuliacija ko gero tik poryt bus (nematuoju BT, tai tiksliai taip ir nenustatysiu). Bet realiai taip ir gausis lygiai ciklo vidurys. Tik vis dar nėra jokių vaisingų išskyrų, truputį neramu dėl to.  :unsure:​ 

Atsakyti

Aš OT irgi nusipirkus šiam ciklui, tik per jautrius nusipirkau, tai man jau dabar teigiamą rodo, o ovuliacija ko gero tik poryt bus (nematuoju BT, tai tiksliai taip ir nenustatysiu). Bet realiai taip ir gausis lygiai ciklo vidurys. Tik vis dar nėra jokių vaisingų išskyrų, truputį neramu dėl to.  :unsure:​ 

Kokio jautrumo? OT juk rodo ateinančią ovuliaciją-po paskutinio teigiamo ji turėtų įvykti per kažkur parą laiko. 

O Tau testai ryškėjo pamažu, ar buvo blankūs blankūsi ir tada op-teigiamas? :)

Atsakyti

Turiu 20 mIU testukus. Tik jau nusipirkus užtikau, kad geriau pirkti mažiau jautrų. Rytoj gal net ryškesnis būtų. O ryškėjo palengva. Realiai tik palyginimui vakarykštis su šiandieniniu, bet prieš tai buvo blankesnis dar vienas. Tai jie kaip ir neigiami bet kokiu atveju.

[URL=http://www.part.lt/perziura/476db5214fe8e5445e635a9a66c16bac464.jpg]476db5214fe8e5445e635a9a66c16bac464.jpg[/URL]

Atsakyti

Turiu 20 mIU testukus. Tik jau nusipirkus užtikau, kad geriau pirkti mažiau jautrų. Rytoj gal net ryškesnis būtų. O ryškėjo palengva. Realiai tik palyginimui vakarykštis su šiandieniniu, bet prieš tai buvo blankesnis dar vienas. Tai jie kaip ir neigiami bet kokiu atveju.

Kad 20mIU manau yra pats tas-einamiausi :) 10mIU jau itin jautrūs, kur balamutina. O dabar man atrodo, kad pasidaryk ryt, jei bus teigiamas, tai poryt bus ov. Ir jie turėtų pradėti blankti :) 

O visi kiti (užvakarykščiai ir senesni)-panašaus blankumo kaip vakarykštis? Pas mane kol kas visi tokie :D aš tikėjausi, kad jie taip po biškutuką ryškės. Bet panašu, kad bu blankūs ir tada jau staiga teigiamas :)

Atsakyti

Tas užvakarykštis panašiai kaip ir vakarykštis. Išmečiau, tai negaliu palygint taip rimtai. O ryt dar būtinai pakartosiu. Na bet faktas, kad dabar pats laikas pradėt dažniau padraugaut su vyru  :D​ 

Atsakyti

Tas užvakarykštis panašiai kaip ir vakarykštis. Išmečiau, tai negaliu palygint taip rimtai. O ryt dar būtinai pakartosiu. Na bet faktas, kad dabar pats laikas pradėt dažniau padraugaut su vyru  :D​ 

Okei, tada pas mane viskas normoj :D

Taip taip! Dabar pats metas  :bigsmile:  :bigsmile:  kibkit į darbus  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Aquabona, atgeriau gerus 3 metus antidepresantus, nesenai baigiau. Kazkiek patvarke, kazkiek kitu dalyku - sushiko juodai. Nezinau, siaip kiek domejaus - sitas bajeris visam gyvenimui yra, tiesiog kad ji reikia ismokt valdyt, kontroliuot ir tt. Dar ten kitu priciudu yra... Zodziu.

Kazka norejau del OT ikist savo trigrasi, ir pamirsau :D Jei prisiminsiu, parasysiu.

Kaip smagu, kad naujokes aktyvios. O tai senbuviu maziau ir maziau lieka, gal ir dalintis nebe taip daug norisi, kaip pradzioj - jau tylu temoj buvo. O dabar taip gyva, faina :) Naujokes, jus fainuoles!

Atsakyti

Sveikos  :4u:  Beladona gryzo is atostoguuu, oi kaip gera buvo pakeist aplinka, prasinest per parduotuves  :rolleyes:  

Mmm dar nera, neaisku kada man jos isvis bus  :hmm:  

Uzjauciu labai Mama? ir Lucci  :angel_sadangel:  :(  gaila kad taip nutinka, patik juk katik visa tai patyriau  :cray: 

Atsakyti

Ai tiksliai :D aš irgi O gaudau :D su tokiu nekantrumu šį kartą!  OT praplėšinèju kaip mažas vaikas saldainius :D tik man su tuo skysčių negėrimu iki testo biški sunkiai.. vis užsimirštu.

Gal panašiu metu ovuliuosim  :D 

Tai ir išgėrus vandens jie gan tiksliai rodo, bent jau man  :D 

net nepajaučiau kaip gavau priklausomybę prie saldumynų... :hmm: žiūriu kad jau nė dienos be kažko saldaus, tai sekmadieny supratu kad negerai taip- tai viskam pasakiau STOP,

Simona, dėl tų saldumynų, aš absoliuti saldėsių mėgėja, sakyčiau irgi priklausomybę turiu, kasdien tikrai turiu kažko saldaus suvalgyt, bet aš to netramdau, t.y. jeigu norisi, tai ir suvalgau, tik žiūriu kiekį. 

Ech, saldumynai  :wub:  Sveiki, aš Kisulita ir esu priklausoma nuo saldumynų  :D  Jungiuosi į saldoholikų klubą  :D 

Pastaruoju metu stengiuosu riboti save, nes su breketais nelabai gerai saldumynai, bet kaip sunku, kai koks milkos šokoladas su riešutukais ar kokie skanūs ledukai namie yra  :D​ 

Atsakyti

Siaip gal cia naturali selekcija veikia. Sako bipolinis daznai vaikam persiduoda, tai gal gamta ir veikia, kad maziau psichopatu butu.

Mm, Guzikai, pas tave bipolinis? Bet turbūt lengvesnė forma? Yra tikimybė, kad vaikas paveldės, bet čia ne taisyklė  :) Yra blogesnių dalykų, kuriuos vaikas gali paveldėti, tai jokia čia ne natūrali selekcija, tik šiaip motina gamta nesąmones daro  :D​ 

Atsakyti

Šiaip jau atskiriu vaisingas dienas pagal išskyras, čia merginos tiek pripasakoję, kad ir aš į tai atkreipiau dėmesį ir pasitvirtino! :rolleyes:

O man organizmas iškrėtė pokštą praeitą ciklą  :huh2:  Nebuvo nieko, kas būdavo visada prieš O, nei išskyros pasikeitė nei ką, o vieną dieną žiū - kb, galvoju nu ne, juk visada prieš tai būna vandeningos 4-5 dienas  :hmm:  Pasidarau OT, teigiamas, tai vos nepražiopsojau O  :D​ 

Atsakyti