Vasarą sėkmingai žygiuoja daržan. Būna mėnesį nedirba, tada seneliai džiaugiasi pasiderinę savo darbus, nes mes su vyru kai savam bizniuky sukamės, normalių atostogų jau seniai neturėjom.
Ai tai fainai patogu labai, kad vasarą daržas dirba. Mano teta, pamenu, visad labai sukdavo galvą, nes vasara ateina, jai dirbti reikia, vaikas dar mažas-vieno namie nepaliksi, o daržas/mokyklėlė vasarą atostogaudavo
Aquabona, tiesiog nera prasmes tiket, kai tikimybes tiek mazai. Dariau lyg ir siandien ryte, nieko nerode. O siaip jauciu, kad jau greit pareis, tradicinis bardakas galvoj ir visur kitur.
Siaip gal cia naturali selekcija veikia. Sako bipolinis daznai vaikam persiduoda, tai gal gamta ir veikia, kad maziau psichopatu butu.
Iš anksto atsiprašau, jei peržengiu ribas, jei ką, tiesiog ignoruok klausimą o Tu geri kokius vaistus dėl bipolinio? Aš kiek buvau susidūrus, tai žmogus gėrė kažkokius vaistus ir lyg visai normaliai jam ten sutvarkė visus svyravimus.
Na, man migrena būna kokius 5-6 k per mėnesį. Tai nors dėl vieno aiškiau-ir tai gerai.
Aha, turiu dar 2 vnt, reiks greitu metu daryt, nes nuo vakar vaisingos dienos, bet darysiu vien dėl to, kad jie man čia nestovėtų, nes kai pirkau, buvo 3 vnt dėžutėj.Daugiau nepirksiu ...
Šiaip jau atskiriu vaisingas dienas pagal išskyras, čia merginos tiek pripasakoję, kad ir aš į tai atkreipiau dėmesį ir pasitvirtino!
Oi tai puiku, kad greit išsiaiškinai viską
Kisulita, Tu su OT irgi žaidi, jei nemaišau nieko? noriu konsultacijos