Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Sveikutės smile.gif

Erborista, važiuok ilsėtis, tikrai nusipelnei to! O kur varot?
Man parėjo nelabosios.. Kur tie pažadai, kad po persileidimo greit kitą pagausim.. Kažkaip nesipildo verysad.gif

05.31 - Janima nelaukia mmm
05.31 - Guzikas nelaukia mmm
06.08 - Jefimija nelaukia mmm
​06.14 - aquabona nelaukia mmm
06.17 - Shirbake nelaukia mmm
??.?? - Ceroc nelaukia mmm
06.16 - Simona02 nelaukia mmm
??.?? - Kisulita nelaukia mmm
06.16 - Tanite nelaukia mmm
06.19 - Zuiza nelaukia mmm
​06.24 - MeilesVaikai nelaukia mmm
Atsakyti

Meilės vaikai, kelintas ciklas po.persileidimo?

Atsakyti

Koks puikus oras šiandien! Varėm su dviračiais į miestą, tai šalta kava man nu tooookia nerealiai fantastiškai skani buvo! Maukiau tiesiog, o ne gėriau :D

Kaip jūsų savaitgalis? :4u:

Labas,

nieko naujo, First response siandien nieko idomaus nerodo, aisku dar laiko yra ir dariau vidury dienos, priputus vandens, akvos ir sulciu. Bet siaip nesitikiu ir reik ramintis su tais testais bent iki menesiniu dienos. Aisku, lengva pasakyt... Buvom mieste, puse ko reikejo nusipirkau, kitos puses ne, nes per daug zmoniu, ima panika, viskas nervina... Ir estu parduotuvej saslyko buvo, ir silkes, ir raugintu agurku ir ananasu sulciu (kuriu sia savaite nesveikai noriu, kaip ir tos velnio zuvies) zodziu. Su saviskiu ruosiames daryt lazybas, as sakau, kad net iki lauzo uzkurimo agurku pusantro kilo neliks, jis isitikines, kad keliom dienom uzteks tu 2kg. Optimistas. Jis mane nuvertina :D

Ir kiek agurkų liko? :D

Sveikos 

Dvi dienas durste kairi sona, siandien jauciu pliuuurpt kazkoks seno kraujo gumulas kairi sona suspaude ir pramuse  :cry2: ech...  Nebereiks jau echo pirmadieni eit....  :(  o tokia grazi dienos pradzia buvo, su draugais sode saslykiuka pasikepem, pazvejojom, saulej pasikaitinom, draugai tik isvaziavo ir bac staita, daiktus susirinkom ir namo pardumem nes neber nuotaikos ir savijauta s****ina 

ech :( gaila :( kaip savijauta šiandien?

Man dar toli iki dpo, dar laukiu O, kuri turbūt bus kitą savaitgalį  :D  Dabar ramus periodas, nes nežinau kelinta cd, tai mėgaujuosi gerais orais ir dėmesiu iš b  :D  Pasinervinsiu kai liks kelios dienos iki mm  :D​ 

Ai tiksliai :D aš irgi O gaudau :D su tokiu nekantrumu šį kartą!  OT praplėšinèju kaip mažas vaikas saldainius :D tik man su tuo skysčių negėrimu iki testo biški sunkiai.. vis užsimirštu.

Atsakyti
QUOTE(Janima @ 2017 05 28, 14:31)
<p>Meilės vaikai, kelintas ciklas po.persileidimo?</p><p></p>

Jau 5 ciklai praėjo. Na tą patį pirmą patį galim ir neskaičiuot gal, bet vis tiek jau susidaro skaičius. Ir vėl 27 CD. Keista turėt tokius trumpus..
Nežinau ar čia gerai ar ne..

QUOTE(aquabona @ 2017 05 28, 18:47)
<p>Koks puikus oras šiandien! Varėm su dviračiais į miestą, tai šalta kava man nu tooookia nerealiai fantastiškai skani buvo! Maukiau tiesiog, o ne gėriau biggrin.gif</p><p>Kaip jūsų savaitgalis? 4u.gif</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nuozmusis Guzikas" data-cid="71648281" data-time="1495899197"><div><p>Labas,</p><p></p><p>nieko naujo, First response siandien nieko idomaus nerodo, aisku dar laiko yra ir dariau vidury dienos, priputus vandens, akvos ir sulciu. Bet siaip nesitikiu ir reik ramintis su tais testais bent iki menesiniu dienos. Aisku, lengva pasakyt... Buvom mieste, puse ko reikejo nusipirkau, kitos puses ne, nes per daug zmoniu, ima panika, viskas nervina... Ir estu parduotuvej saslyko buvo, ir silkes, ir raugintu agurku ir ananasu sulciu (kuriu sia savaite nesveikai noriu, kaip ir tos velnio zuvies) zodziu. Su saviskiu ruosiames daryt lazybas, as sakau, kad net iki lauzo uzkurimo agurku pusantro kilo neliks, jis isitikines, kad keliom dienom uzteks tu 2kg. Optimistas. Jis mane nuvertina biggrin.gif</p></div></blockquote><p></p><p>Ir kiek agurkų liko? biggrin.gif</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="crazy bee" data-cid="71648303" data-time="1495900062"><div><p>Sveikos </p><p></p><p>Dvi dienas durste kairi sona, siandien jauciu pliuuurpt kazkoks seno kraujo gumulas kairi sona suspaude ir pramuse  cry.gif ech...  Nebereiks jau echo pirmadieni eit....  verysad.gif  o tokia grazi dienos pradzia buvo, su draugais sode saslykiuka pasikepem, pazvejojom, saulej pasikaitinom, draugai tik isvaziavo ir bac staita, daiktus susirinkom ir namo pardumem nes neber nuotaikos ir savijauta s****ina </p></div></blockquote><p>ech verysad.gif gaila verysad.gif kaip savijauta šiandien?</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kisulita" data-cid="71648992" data-time="1495966052"><div><p>Man dar toli iki dpo, dar laukiu O, kuri turbūt bus kitą savaitgalį  biggrin.gif  Dabar ramus periodas, nes nežinau kelinta cd, tai mėgaujuosi gerais orais ir dėmesiu iš b  biggrin.gif  Pasinervinsiu kai liks kelios dienos iki mm  biggrin.gif​ </p></div></blockquote><p>Ai tiksliai biggrin.gif aš irgi O gaudau biggrin.gif su tokiu nekantrumu šį kartą!  OT praplėšinèju kaip mažas vaikas saldainius biggrin.gif tik man su tuo skysčių negėrimu iki testo biški sunkiai.. vis užsimirštu.</p>

Aš šeštadienį irgi gėriau tą frappucino su karamele mmm pasaka bigsmile.gif spėjau ir pasidegint šiek tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeilesVaikai: 28 gegužės 2017 - 19:59

Jau 5 ciklai praėjo. Na tą patį pirmą patį galim ir neskaičiuot gal, bet vis tiek jau susidaro skaičius. Ir vėl 27 CD. Keista turėt tokius trumpus..
Nežinau ar čia gerai ar ne..

Aš šeštadienį irgi gėriau tą frappucino su karamele mmm pasaka bigsmile.gifspėjau ir pasidegint šiek tiek smile.gif

Dėl ciklo-pilnai normalu, juk toks ilgis visiškai normoj. O pas Tave, jei nemaišau, dabar nereguliarūs ciklai dabar? Tai trumpesni, tai ilgesni? 

Mmmmh, ta ledinė kava tokiu karštu oru fantastiškas desertas gaunasi!  :bigsmile:  aš net ledų mieste nenorėjau, tik daug šaltos kavos! Niam, dar penkias išgerčiau :D

Atsakyti

Aquabona, kilogramo jau nera per siandiena :ax: 

Atsakyti

Aquabona, kilogramo jau nera per siandiena :ax: 
Laikau kumščius, nes keli man įtarimų daug!  :bigsmile:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aquabona: 28 gegužės 2017 - 21:46

Oi nea :D Cia dabar pagal viska turetu maniskis isokt ir paaiskitn, kad marinuoti/rauginti agurkelaii ir silke su manim NIEKO nereiskia, nes as juos ir taip kibirais tarsau :D

Atsakyti

Labs iš ryto :4u:

savaitgalis darbingas - daržo, medelių, vaiskrumių, darželio laistymas :D

šita savaitė skirta atsipūsti,pasiėmiau darbe atostogų, tai su mažium daugiau laiko praleisim karu. Pusryčiaujm ir lėksim į parką.

net nepajaučiau kaip gavau priklausomybę prie saldumynų... :hmm: žiūriu kad jau nė dienos be kažko saldaus, tai sekmadieny supratu kad negerai taip- tai viskam pasakiau STOP, plius pradėjau maitintis maisto netoleravimo testo rezultatus. Vakar vakare jau kovojau su "vidiniais demonais " - nors guminuką mažąąąą :D  bet aš nugalėjau, tai migrena šiandien man atsidėkojo, organizmas labai supyko....na bet aš kovosiu toliau... :rolleyes: 

Atsakyti

Laikau kumščius, nes keli man įtarimų daug!  :bigsmile:

aha, ir man :D

Atsakyti

Oi nea :D Cia dabar pagal viska turetu maniskis isokt ir paaiskitn, kad marinuoti/rauginti agurkelaii ir silke su manim NIEKO nereiskia, nes as juos ir taip kibirais tarsau :D

Man labiau įtartina tas tavo fish burgerio ir ananasų sulčių noras :D nu iš oro gi taip nebūna :D

Labs iš ryto :4u:

savaitgalis darbingas - daržo, medelių, vaiskrumių, darželio laistymas :D

šita savaitė skirta atsipūsti,pasiėmiau darbe atostogų, tai su mažium daugiau laiko praleisim karu. Pusryčiaujm ir lėksim į parką.

net nepajaučiau kaip gavau priklausomybę prie saldumynų... :hmm: žiūriu kad jau nė dienos be kažko saldaus, tai sekmadieny supratu kad negerai taip- tai viskam pasakiau STOP, plius pradėjau maitintis maisto netoleravimo testo rezultatus. Vakar vakare jau kovojau su "vidiniais demonais " - nors guminuką mažąąąą :D  bet aš nugalėjau, tai migrena šiandien man atsidėkojo, organizmas labai supyko....na bet aš kovosiu toliau... :rolleyes: 

smagių atostogėlių! Pailsėk ir pasimėgauk :4u:

Dėl to maisto netoleravimo.. Pas Tave juk tikrai labai maži apribojimai-pasidomėk ir tikrai rasi daug daug alternatyvų! 

O dėl to saldėsių geismo. Man šiaip per pms nesveikai norisi visko. O Tau čia sakai įprotis? Tada nesikankink ir neprovokuok migrenos-pasidaryk sveikų saldumynų, kad laaabai užsinorėjus galėtum paskanaut :) 

aha, ir man :D

Man čia kvepia dviem brūkšniukais :D

Atsakyti

smagių atostogėlių! Pailsėk ir pasimėgauk :4u:

Dėl to maisto netoleravimo.. Pas Tave juk tikrai labai maži apribojimai-pasidomėk ir tikrai rasi daug daug alternatyvų! 

O dėl to saldėsių geismo. Man šiaip per pms nesveikai norisi visko. O Tau čia sakai įprotis? Tada nesikankink ir neprovokuok migrenos-pasidaryk sveikų saldumynų, kad laaabai užsinorėjus galėtum paskanaut :)

Man čia kvepia dviem brūkšniukais :D

Ačiū :4u:

dar pasinagrinėjau savo kalendorių - ketvirtas mėnuo iš eilės migrena prasideda kartu su vaisingom dienom :hmm: atradimas !!!

jo, jau čia pasidarė žalingas įprotis, prisipirkau vaisių, kol kas užtenka jų... Anksčiau ir man būdavo per PMS - suraitydavau kondensuoto pieno bonkutę per dvi dienas...tada būdavo kad bandelės eina tik penktadieniais, na o dabar kasdien :blink: tai va, žodžiu reikia stabdyt arklius :D  bo pati kaip bandelė tuoj atrodysiu...

aha, laukiam dviejų brūkšnelių :D

kokių skanių braškių nusipirkau !!!!!! :wub:

Atsakyti