<p>Meilės vaikai, kelintas ciklas po.persileidimo?</p><p></p>
Jau 5 ciklai praėjo. Na tą patį pirmą patį galim ir neskaičiuot gal, bet vis tiek jau susidaro skaičius. Ir vėl 27 CD. Keista turėt tokius trumpus..
<p>Koks puikus oras šiandien! Varėm su dviračiais į miestą, tai šalta kava man nu tooookia nerealiai fantastiškai skani buvo! Maukiau tiesiog, o ne gėriau

</p><p>Kaip jūsų savaitgalis?

</p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Nuozmusis Guzikas" data-cid="71648281" data-time="1495899197"><div><p>Labas,</p><p></p><p>nieko naujo, First response siandien nieko idomaus nerodo, aisku dar laiko yra ir dariau vidury dienos, priputus vandens, akvos ir sulciu. Bet siaip nesitikiu ir reik ramintis su tais testais bent iki menesiniu dienos. Aisku, lengva pasakyt... Buvom mieste, puse ko reikejo nusipirkau, kitos puses ne, nes per daug zmoniu, ima panika, viskas nervina... Ir estu parduotuvej saslyko buvo, ir silkes, ir raugintu agurku ir ananasu sulciu (kuriu sia savaite nesveikai noriu, kaip ir tos velnio zuvies) zodziu. Su saviskiu ruosiames daryt lazybas, as sakau, kad net iki lauzo uzkurimo agurku pusantro kilo neliks, jis isitikines, kad keliom dienom uzteks tu 2kg. Optimistas. Jis mane nuvertina

</p></div></blockquote><p></p><p>Ir kiek agurkų liko?

</p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="crazy bee" data-cid="71648303" data-time="1495900062"><div><p>Sveikos </p><p></p><p>Dvi dienas durste kairi sona, siandien jauciu pliuuurpt kazkoks seno kraujo gumulas kairi sona suspaude ir pramuse

ech... Nebereiks jau echo pirmadieni eit....

o tokia grazi dienos pradzia buvo, su draugais sode saslykiuka pasikepem, pazvejojom, saulej pasikaitinom, draugai tik isvaziavo ir bac staita, daiktus susirinkom ir namo pardumem nes neber nuotaikos ir savijauta s****ina </p></div></blockquote><p>ech

gaila

kaip savijauta šiandien?</p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Kisulita" data-cid="71648992" data-time="1495966052"><div><p>Man dar toli iki dpo, dar laukiu O, kuri turbūt bus kitą savaitgalį

Dabar ramus periodas, nes nežinau kelinta cd, tai mėgaujuosi gerais orais ir dėmesiu iš b

Pasinervinsiu kai liks kelios dienos iki mm

</p></div></blockquote><p>Ai tiksliai

aš irgi O gaudau

su tokiu nekantrumu šį kartą! OT praplėšinèju kaip mažas vaikas saldainius

tik man su tuo skysčių negėrimu iki testo biški sunkiai.. vis užsimirštu.</p>