Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Merginos, aš išprotėjau. 

Vaiduoklių gaudymas persikėlė į aukščiausią lygį. Gėda pasakyti, bet sėdžiu su mobilaus šviesele ir šviečiu testą kiaurai. 

Žinau, kad jūs suprasit :D

Ech, tokia protinga moteris, o šitaip pasileidau. 

O nėščia taip stipriai, kad turbūt dvynukai :D

:D  :D  :D  oi kaip faina  :D  dviejų juostelių linkiu iš visų jėgų!

Super! Kada bus rezultatai? 

6dienį važiuosiu tik pasidaryti, kitą 1dienį jau turi būti  :unsure: 

jefimija, ikelk ir mums paziuret, mes tuoj tau pasakysim kad gal visgi tikrai dvynukai  :D​ 

Tep! Kelk čia tą testą! :D

Atsakyti

Atrodo dar visai neseniai testus tyrinėjom :) kaip greitai bėga laikas! 

Ok, aš einu miegoti, nenaktinėsiu. Einu kaupti šlapimo rytojui :D

niuuuuuuu :D  kur testas?  :D  :B 

jergau, vakar net temperatūros turėjau, teko gert vaistų, dar jaučiu sinusitas puola.... tai va, fainiai, darbe sėdžiu, sakiau jei pakils temperatūra, lėksiu namo lovon :unsure: 

Atsakyti

Laukiam testo  :ploja2: 

Aš tai vaiką su ašarom dienos stovykloj palikau. Atrodo jau ne mažiukas, bet ta adaptacija sudėtinga visgi. Na tikiuosi sekančios dienos eisis lengviau, nes kai aš jį vedu, tai manipuliacijos prasideda. 

Atsakyti

Sveikos! Vėlavau į darbą, išbėgau nenufotografavus. Bet vistiek dar reikia pasukti, pašviesti. O norėtųsi kad kiek ryškesnis būtų... Ir BT nematavau. Rytoj vėl bandysiu. Greičiausiai jau šįvakar :D

Atsakyti

niuuuuuuu :D  kur testas?  :D  :B

jergau, vakar net temperatūros turėjau, teko gert vaistų, dar jaučiu sinusitas puola.... tai va, fainiai, darbe sėdžiu, sakiau jei pakils temperatūra, lėksiu namo lovon :unsure:

Kaip jautiesi? :4u: geriau, jei tik turi galimybę, griūk į lovą! Nes paūmės viskas, jei jau dabar blogai jautiesi :(

Laukiam testo  :ploja2:

Aš tai vaiką su ašarom dienos stovykloj palikau. Atrodo jau ne mažiukas, bet ta adaptacija sudėtinga visgi. Na tikiuosi sekančios dienos eisis lengviau, nes kai aš jį vedu, tai manipuliacijos prasideda. 

o kaip ten viskas su ta kariuomenės auklėtoja? :unsure: 

Sveikos! Vėlavau į darbą, išbėgau nenufotografavus. Bet vistiek dar reikia pasukti, pašviesti. O norėtųsi kad kiek ryškesnis būtų... Ir BT nematavau. Rytoj vėl bandysiu. Greičiausiai jau šįvakar :D

Laukiam laukiam! Jei kažką jau matai taip anksti, tai kažkas juk yra!!  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas labas pupos uogos :)

Atsivelku ir aš paskui BigBang virusiukais pasisklaidyti  :nestuke  :nestuke  :wub:  man šiandien jau 21 savaitė, eina sau, kaip laikas lekia... mažius spardosi, duodasi, šakės, kokio aktyvumo - net vizualiai matosi  :blink:

Jefimija, ryškink marianas  :D

Bučkiai visoms, gražios vasaros ir užsuksim dar  :heart:

Atsakyti

o kaip ten viskas su ta kariuomenės auklėtoja? :unsure:

Aš jos jau nepamačiau penktadienį, matyt tik iki pietų buvo. Bet buvo direktorė nuėjus, pasikalbėjo. Nu bus matyt kaip ten su ja bus. Maniškis tai sakė visai jam ji gera, ant jo nešvilpė  :oh:  :lol:  Tragikomedija. Užtai dabar dramų filmas, kad "mama kas rytą į krepšinio stovyklą tysia ir dar omg visas dvi savaites" . Nu negalvojau, kad tokia problema bus.

Atsakyti

Simona02, o gal tu pasiprašyk iš darbo ir lėk į lovą? 

Jefimija, laikom kumščius. :) 

Atsakyti

06.08 - Jefimija nelaukia mmm kažką mato smile.gif
​06.14 - aquabona nelaukia mmm
06.17 - Shirbake nelaukia mmm
06.16 - Simona02 nelaukia mmm
??.?? - Kisulita nelaukia mmm
06.16 - Tanite nelaukia mmm
06.19 - Zuiza nelaukia mmm
​06.24 - MeilesVaikai nelaukia mmm
??.?? - Guzikas nelaukia mmm
07.01 - Janima nelaukia mmm

Jefimija, na lauksim vaizdų smile.gif kažkaip nesinori man tikėti, kad OT be reikalo ryškus smile.gif pasidaryt abu kai grįši smile.gif

MB atvažiavęs, tai aš šiek tiek dingus merginos. Šian vakare vėl viena, bet neįlgam, gaudom O smile.gif
Atsakyti

Marianą atsinešiau į darbą. Matau rausvų gleivingų išskyrų. Aš išprotėjau dabar jau rimtai 🙈

Atsakyti

Jefimija - joptvaimat, eidama po darbo nusiperki benuka, gryzus apsysioji ir ikeli cia, nieko as nezinau :P

Atsakyti

Jefimija - joptvaimat, eidama po darbo nusiperki benuka, gryzus apsysioji ir ikeli cia, nieko as nezinau :P

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  uoj kaip pralinksmino  :D  pritariu :4u: 

man atrodo jau geriau...baisiai nemėgstu sirgt... jei jau lovoj guliu, tai atrodo ohoho koks ligonis... temp. nėra, tikiuosi ir nebebus...

Atsakyti