Marianos va tuom ir geros, na kaip vestuvės ir laidotuvės, visi susirenka 😂😂
tai tipo aš ne moteris
dirbt ramiai nebegaliu
Nekrapštinėk tu ten
sysiok ant testo ir mum rodyk.
jau balsu žviegiu
Clostu, čia tas pats, kas clomid. Tik kiek pamenu tau normaliai brendo, tai ir taikė pagal protokolą toliau O man per abi nesąmonės, nors koregavo dozes, tik vienas augo, per mažas, per vėlai arba per anksti deformuojas, žodžiu, nieko gero.
Oi, mergos duodat, linksmuolės
Aš tai visąlaik skaitau, bet va atrašyt tai tikrai dabar per vestuves ar laidotuves, kaip sako
Pagūglinau kaip atrodo implantation bleeding, tai tikrai ne tiek daug. Erelio akimi mačiau porą taškelių ant įkloto, patikrinus kaklelį, šiek tiek rausvumo ant piršto. Tai gal sapnuojasi
Nei joks čia ne implantacinis, jei jau testai kažką piešia! Reiškia, viskas jau ten implantavosi ir dabar laukia, kol tu greičiau testą apsysiosi ir mums parodysi O tą savo erelio akį gali išleisti į atsargą tam kartui
Turiu testukų. Dar ne visus apsysiojau. Ir vieną clearblue digital, bet jie brangūs, tai pataupysiu 🙈.
Rašyk sąskaitos numerį, atpirksiu aš tau jį, tik sysiok!!!!!!
Nei joks čia ne implantacinis, jei jau testai kažką piešia! Reiškia, viskas jau ten implantavosi ir dabar laukia, kol tu greičiau testą apsysiosi ir mums parodysi
O tą savo erelio akį gali išleisti į atsargą tam kartui
Rašyk sąskaitos numerį, atpirksiu aš tau jį, tik sysiok!!!!!!
![]()
![]()
Implantacinis pasirodo gali trukti visą pirmą trimestrą, kol vaisius kuičiasi naujuose namuose. Šiandien irgi sužinojau į tualetinio popieriaus nuotraukas bežiūrėdama
Kantrybės, aš jau pakeliui namo. Šalia vaistinė, tai net jeigu ir pritrūksiu testų, man tik žemyn nubėgt 😂