Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Marianos va tuom ir geros, na kaip vestuvės ir laidotuvės, visi susirenka 😂😂

:D tai tipo aš ne moteris :D dirbt ramiai nebegaliu :D​ 

Nekrapštinėk tu ten :D sysiok ant testo ir mum rodyk. :P

:D  :D  :D jau balsu žviegiu

Atsakyti

Clostu, čia tas pats, kas clomid. Tik kiek pamenu tau normaliai brendo, tai ir taikė pagal protokolą toliau :) O man per abi nesąmonės, nors koregavo dozes, tik vienas augo, per mažas, per vėlai arba per anksti deformuojas, žodžiu, nieko gero. 

Oi, mergos duodat, linksmuolės :D

Aš tai visąlaik skaitau, bet va atrašyt tai tikrai dabar per vestuves ar laidotuves, kaip sako :D 

Atsakyti

Ten - labai noretusi kad tau pasisektu kuo greičiau!  :4u:​ 

Atsakyti

Jefimija, kada baigi darbą? :D as jau nekantrauju...

Už valandos būsiu namie :)

Atsakyti

:D tai tipo aš ne moteris :D dirbt ramiai nebegaliu :D​ 

Čia kaip visos refreshina kurios nors skaičiukų belaukdamos :D 

Įkelsiu, jeigu bus ką kelti. Eik dirbt  :P 

Ačiū už palaikymą, jūs tikrai šauniausios  :wub:​ 

Atsakyti

Pagūglinau kaip atrodo implantation bleeding, tai tikrai ne tiek daug. Erelio akimi mačiau porą taškelių ant įkloto, patikrinus kaklelį, šiek tiek rausvumo ant piršto. Tai gal sapnuojasi

Nei joks čia ne implantacinis, jei jau testai kažką piešia! Reiškia, viskas jau ten implantavosi ir dabar laukia, kol tu greičiau testą apsysiosi ir mums parodysi :D O tą savo erelio akį gali išleisti į atsargą tam kartui :B 

Turiu testukų. Dar ne visus apsysiojau. Ir vieną clearblue digital, bet jie brangūs, tai pataupysiu 🙈. 

Rašyk sąskaitos numerį, atpirksiu aš tau jį, tik sysiok!!!!!! :taika:  :taika:  :laugh:​ 

Atsakyti

Nei joks čia ne implantacinis, jei jau testai kažką piešia! Reiškia, viskas jau ten implantavosi ir dabar laukia, kol tu greičiau testą apsysiosi ir mums parodysi :D O tą savo erelio akį gali išleisti į atsargą tam kartui :B

Rašyk sąskaitos numerį, atpirksiu aš tau jį, tik sysiok!!!!!! :taika:  :taika:  :laugh:​ 

Implantacinis pasirodo gali trukti visą pirmą trimestrą, kol vaisius kuičiasi naujuose namuose. Šiandien irgi sužinojau į tualetinio popieriaus nuotraukas bežiūrėdama :D

Kantrybės, aš jau pakeliui namo. Šalia vaistinė, tai net jeigu ir pritrūksiu testų, man tik žemyn nubėgt 😂

Atsakyti

Galvojau eisiu valandziuke nusnaust, bet negaliu, cia budziu :D galetum Jefimija live stream pavaryt kur nors youtubej :D

Atsakyti

Galvojau eisiu valandziuke nusnaust, bet negaliu, cia budziu :D galetum Jefimija live stream pavaryt kur nors youtubej :D

Jūs džiaukitės, jeigu išvis nuotrauką gausit 😁

Eik nusnūsk, už pusvalandžio ateik naujienų :)

Atsakyti

Privalom gaut, sitiek laukiam, tokia mariana pati uzkurei kad dabar jau dek ant stalo ko mes prasom :D 

Atsakyti

Blogiausiu atveju antrą juostelę pripiešiu, kad jau tokie lūkesčiai 😂

Atsakyti

Blogiausiu atveju antrą juostelę pripiešiu, kad jau tokie lūkesčiai 😂

:D  nu gal jau tiek to, apseisim be dailes :) 

Atsakyti