Jefimija - joptvaimat, eidama po darbo nusiperki benuka, gryzus apsysioji ir ikeli cia, nieko as nezinau
Tik ką buvau tūlike, kaklelis aukštai, ir rausvos išskyros vėl, tik kreminės. niekad tokių neturėjau. Kaip iškentėti iki darbo pabaigos?
Jefimija, jau ir aš prisijungsiu. Čiuoži į vaistinę, perki 3 testus ir sysioji: vakare, ryt iš ryto, ir poryt.
ps nėra taisyklių implantaciniui. Kai kam beveik kaip mmm buvo. Priklauso nuo implantacijos vietos, kraujo tirštumo, gilumo implantacijos ir t.t. Taigi, nesvaigstam ir negūglinam, o sysiu darom.
Oi laukiam laukiam, mes Jefimijos testo laukiam
Erborista, paskaičiau tokį skausmingą ir sunkų tavo pasidalinimą. Žaviuos tavo vidine stiprybe kovoti ir apginti save, ieškoti pagalbos toliau... Nes taip gyventi kažkoks siaubas...
Extra_Dee, kaip tu..?
Dar visko skaičiau, bet pamiršau jau, ką norėjos atliept. Smagu, kad tema gyva, plepat ir būnat
Mano stimuliuotas ciklas dar nesibaigė. 16 cd matė jau subliūškusį folikulą, tai daugiau ir nebesekė, bet pagal mano kūno pojūčius ir temperatūrą, O įvyko vėliau.Tai labai įdomu, kodėl ten buvo deformuotas jau.
Dar ir prg pasidariau 7 d. po tos ginės apžiūros, pagal jį O tikrai įvyko, bet pagalvojau, kad kaip man, jis labai mažas (apie 37 nmol), nes mano prg kosmosiniai kartais būn. Vėliau pagal kūną supratau, kad tiesiog gerokai per anksti kraują nusileidau ir tyrimas buvo kokią 3-5 dpo Žodžiu, bus matyt.