Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Jefimija, buvo čia tų piešiančių, nebekartok istorijos, tiek to :D

Atsakyti

[b]Jefimija[/b], buvo čia tų piešiančių, nebekartok istorijos, tiek to :D
Kai atėjau į temą, jūs vaizdingai dalinotės įspūdžiais ir prisiminimais, kažkaip matyt užstrigo, tai priminiau :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 06 birželio 2017 - 17:18

Kai atėjau į temą, jūs vaizdingai dalinotės įspūdžiais ir prisiminimais, kažkaip matyt užstrigo, tai priminiau :D

Tokiu dalyku nepamirsti net jei jiems vykstant nedalyvauji nes tokiu ivykiu  atgarsiai islieka ilgam :D 

Atsakyti

Nu Jefimija? :D 

Atsakyti

laukiu prie kompo nuotraukos !!!!  :D​ 

Atsakyti

Aha, perkraudineju psl kas minute :D

Atsakyti

Jefimija - zilstu jau :D 

Atsakyti

JEFIMIJA! KUR FOTO??? :D

Atsakyti

Merginos, kvėpuokit, piešiau antrą juostelę :D

Iš tikrųjų tai buvau užsiėmusi testo švietimu :D

Na ką aš galiu pasakyti - vargu ar ką pamatysit. Neišsinarinkit akių tik. Aš manau, kad matau :) Bet tik pašvietus, pasukus. Palyginau su rytiniu, tai kokiais penkias taškeliais ta linija pailgėjo :D 

Bet gal čia mano laki fantazija. 

http://www.part.lt/i...ec556acf247.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 06 birželio 2017 - 18:13

Sveikos  :) 

Jefimija

Laikau ciurikus, negaliu sulaukt  :D 

O as...aij. Net nezinau. Siandien apsiusiojau melyna benuka, tai matesi vaiduoklis. Grizus po darbo paziurejau, tai isdziuves visai ryskus...poryt pas gydytoja, tikiuos issius i klinika ziuret kas ten darosi, nes daugiau maziau kraujuoju nuo tos nelemtos echo dienos, tai jau beveik dvi savaites...fiziskai jauciuos taip kazkaip pusetinai - strenas pamaudzia, energijos ner, toks kaip ir spaudimas jaucias gimdoj, atrodo, kad net nusislapint sunku, o siandien dar ir pykina...apie psichologine puse tai net neturiu ka pasakyt, pacios suprantat...

Atsakyti

Man šiandien kažkur 3dpo, o visą dieną maudena pilvą kaip per mmm  :blink: 

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  uoj kaip pralinksmino  :D  pritariu :4u:

man atrodo jau geriau...baisiai nemėgstu sirgt... jei jau lovoj guliu, tai atrodo ohoho koks ligonis... temp. nėra, tikiuosi ir nebebus...

Kaip Tavo sveikatėlė? Gal geriau? :4u:

Jefimija - joptvaimat, eidama po darbo nusiperki benuka, gryzus apsysioji ir ikeli cia, nieko as nezinau :P

taip, Jefimija! Rodyk mums savo testuką! Kiek čia tampysi nervus :D

Marianą atsinešiau į darbą. Matau rausvų gleivingų išskyrų. Aš išprotėjau dabar jau rimtai 🙈

O yeyeyeye! Implantacija? :rolleyes:  Laikau kumščius!

Jefimija, na lauksim vaizdų smile.gifkažkaip nesinori man tikėti, kad OT be reikalo ryškus smile.gifpasidaryt abu kai grįši smile.gif

MB atvažiavęs, tai aš šiek tiek dingus merginos. Šian vakare vėl viena, bet neįlgam, gaudom O smile.gif

Gero laiko!  :4u: 

Atsakyti

Merginos, kvėpuokit, piešiau antrą juostelę :D

Iš tikrųjų tai buvau užsiėmusi testo švietimu :D

Na ką aš galiu pasakyti - vargu ar ką pamatysit. Neišsinarinkit akių tik. Aš manau, kad matau :) Bet tik pašvietus, pasukus. Palyginau su rytiniu, tai kokiais penkias taškeliais ta linija pailgėjo :D

Bet gal čia mano laki fantazija. 

http://www.part.lt/i...ec556acf247.jpg

Nu aš kol kas per tel neįžiūriu  :hmm:  stebėk ryškėjimą ir dalinkis su mumis!  O negali būt, kad šiandien implantacija buvo? Su tais patepliojimais?

Sveikos  :)

Jefimija

Laikau ciurikus, negaliu sulaukt  :D

O as...aij. Net nezinau. Siandien apsiusiojau melyna benuka, tai matesi vaiduoklis. Grizus po darbo paziurejau, tai isdziuves visai ryskus...poryt pas gydytoja, tikiuos issius i klinika ziuret kas ten darosi, nes daugiau maziau kraujuoju nuo tos nelemtos echo dienos, tai jau beveik dvi savaites...fiziskai jauciuos taip kazkaip pusetinai - strenas pamaudzia, energijos ner, toks kaip ir spaudimas jaucias gimdoj, atrodo, kad net nusislapint sunku, o siandien dar ir pykina...apie psichologine puse tai net neturiu ka pasakyt, pacios suprantat...

stiprybės Tau! Linkiu, kad greičiau susitvarkytų fiziškai-tuomet ir emociškai gal čiut lengviau pasidarys.

Kaip ten reikalai dėl tų tyrimų?

Atsakyti