Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

aquabona

Na, as po echo ir vizito pas gydytoja daugiau nieko nedariau, nes gi reikia palaukti 10-14d, gal apsiskaiciavau ar ka (cia, UK, tai iprasta praktika)...va ketvirtadieni kai eisiu, tai ko gero sius i ligonine tvarkyti esamos situacijos ir ja sutvarkius gausiu siuntima tolimesniems tyrimams. 

Bent tokia paguoda, kad galų gale pradės tirti.. Tu dareisi visus tuos pradinius tyrimus, prg, prl ir panašiai? Lytinių hormonų?

O kokios gali būti genetinės problemos? 

Nu tikrai yra kažkas.

kaip Tu gyveni? Projektėlis juda? Tiesa, minėjai, kad kalbėjot su TB, jog Tau darbo ieškot. Tąkart pamiršau paklaust-ar nori? Ar gera namie, savo karalystėj, dirbti savus darbus? :)

Va šita laukimo fazė nefaina, kada nei pirmyn, nei atgal. Supranti, kad kuo greičiau pramuš, tuo geriau, bet iš kitos pusės skauda ta mintis. 

Tai aš tikiuosi, kad jei pramušt turi, tai bent iki vakaro, nes susitariau susitikti su eks kolege. O tai liksiu nei nėščia, nei vyno ragavus. 

Eik sysiot ant clearblue digital, kiek čia taupysi!  :lol:  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Va šita laukimo fazė nefaina, kada nei pirmyn, nei atgal. Supranti, kad kuo greičiau pramuš, tuo geriau, bet iš kitos pusės skauda ta mintis. 

Tai aš tikiuosi, kad jei pramušt turi, tai bent iki vakaro, nes susitariau susitikti su eks kolege. O tai liksiu nei nėščia, nei vyno ragavus. 

:4u:  na gal nepramuš?

Pritariu BB. Jei laukiesi, tai neturi įtakos tavo vynas dabar. Jei nesilauki, tai juo labiau neturi įtakos. :4u:​ 

Atsakyti

Va tuo man patiko pirmasis nėštumas, kad nieko nežinai, tik bam naujiena ir tada jau viskas verčias aukštyn kojom. Man pirmas požymis buvo toooks žiaurus mieguistumas, kad aš galėjau stovėdama užmigt  :laugh: 

Jefimija, na liūdna jei mmm pareis. Tik ką ten tie testai tada išdarinėja, biesas žino.  :hmm:​ 

Atsakyti

Sveikos, siandien mane ekstra pagulde i ligonine abrazijai. Puslyte iskrito praeita nakti, bet yra labai stiprus skausmai ir kraujo uzsilaikymas gimdoje...

Merginos, priminkit, ar kuriai nors dare abrazija?

Tikiuosi, kad Lucci situacija geresne...

Atsakyti

Mama?  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

06.08 - Jefimija nelaukia mmm kažką mato smile.gif
​06.14 - aquabona nelaukia mmm
06.17 - Shirbake nelaukia mmm
06.16 - Simona02 nelaukia mmm
06.16 - Tanite nelaukia mmm
06.19 - Zuiza nelaukia mmm
06.20 - Kisulita nelaukia mmm
​06.24 - MeilesVaikai nelaukia mmm
??.?? - Guzikas nelaukia mmm
07.01 - Janima nelaukia mmm

Atsakyti

O, kokį gražų sąrašėlį parnešiau, šį kart nieko nepridirbau :D Įsirašau, nors tiksliai nežinau kada O buvo, testukas šį ciklą taip ir neišryškėjo, tai pasirinkau ryškiausią ir jį laikau teigiamu, tai buvo sekmadienio testukas, nors ir pirmadienio dar gan ryškus :D Šiandien bt jau pakilusi, gaila vakar nepasimatavau...  :) 

Atsakyti

Sveikos, siandien mane ekstra pagulde i ligonine abrazijai. Puslyte iskrito praeita nakti, bet yra labai stiprus skausmai ir kraujo uzsilaikymas gimdoje...

Merginos, priminkit, ar kuriai nors dare abrazija?

Tikiuosi, kad Lucci situacija geresne...

Mama? man dare abrazija, pries 3 savaites beveik :(

Nuo persileidimo geguzes 2 diena, mmm dar nerasta, kaip mane nervina sitas visas uzsiteses reikalas  :oh: MB paprasciau i viska ziuri, nesisaugom mes, bus tai bus, kaip Dievas nores taip ir bus. Man jau ir vaidenas kad pykina  :oh: Tuoj kaip Jefimija irgi pasinersiu i marianas, jau noretus testa koki apsysiot  :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beladona: 07 birželio 2017 - 10:15

Ech, kokias marianas praleidau :blink:

Mama?, stiprybės tau... Abraziją darė Ten ir Beladonai, berods.

Atsakyti

Merginos, SOS, ką daryti jeigu įsiveisė grybelis, o aš jau po O ir gali būti, kad pastojau? :unsure: Blyn, galvojau vakar, kad tik šiaip peršti, bet pamačiusi išskiras šiandien, viskas aišku :unsure: Nežinau dabar, ovules galiu naudoti ar nelabai... Reikės su vaistininke konsultuotis  :unsure: 

Atsakyti

Beladona, o tave ta pacia diena isleido? Kiek truko abrazija? Dave paskui nedarbinguma? Kokia tolimesne eiga bus? Kiek techniniu klausimu....

Atsakyti

Kisulita, pamegink https://www.multi-gy...ti-gyn-actigel/;) lapelyje raso kad veikia pries grybeli, man padeda :) nescioms naudoti galima :) 

Atsakyti