Mama? man dare dienos centre, ryte atvykau, i operacine isveze 12:10, parveze uz pusvalandzio, 15 val jau vaziavau namo. Nedarbingumo as neemiau, kita diena jau ejau i darba, nes negalejau kitaip turejau suplanuotu susitikimu. Jauciaus neblogai. Klausk jei kas dar domina
Mama, laikykis lengvo gijimo!
Beladona, tuoj perduosiu marianos estafetę tau
Mane pykina nejuokingai ir ūmus KTS
Lucci, suprantama, kad kol kas dabar tik apie fizinius reikalus tesinori galvoti ir išspręsti, o emociškai sunku
Jefimija, marianos baigtis dar neaiški, kaip suprantu. Aš vaiduokliukų nematau, bet visai nesu akyla šiam reikale. Beje, su švietimu ir mobiliaku, tai joks čia ne juokas, o labai naudingas ir vartojamas dalykas planuojant Aš savo teigiamą su žibintuvėliu šviečiant ir pamačiau pernai
Ir juokiaus, bet va, tiesa buvo
Kisulita, tikrai yra nepiktų žvakučių, pvz., kur vitamino c kapsulės (Vagi c ir pan.), atstato mikroflorą, saugios ir nėštumo metu. Jei pradžia tik. Ir gerųjų bakterijų pagert tuo pačiu gerai.
Mama?, lengvai atsigauk... Man darė abraziją, bet kiek sunkiau atsigavau, ligoninėj per naktį palaikė ir nedarbingumas savaitei, nes krešuliai nesišalino. Bet jei pūslytė iškritus, tai manau tik likučius sutvarkys ir paprasčiau turėtų...
Kartu gulėjusi palačiokė po poros valandų nuo procedūros išrašyta buvo ir nuėjo pati mašinos vairuot. Kaip ir Beladona, nesunkiai. Ir seselė mane stebėjos per naktį radus, sakė visas tą pačią dieną išrašo.
Sveikos, siandien mane ekstra pagulde i ligonine abrazijai. Puslyte iskrito praeita nakti, bet yra labai stiprus skausmai ir kraujo uzsilaikymas gimdoje...
Merginos, priminkit, ar kuriai nors dare abrazija?
Tikiuosi, kad Lucci situacija geresne...
Uch sveikatos ir greito atsigavimo
visokeriopai
Merginos, SOS, ką daryti jeigu įsiveisė grybelis, o aš jau po O ir gali būti, kad pastojau?
Blyn, galvojau vakar, kad tik šiaip peršti, bet pamačiusi išskiras šiandien, viskas aišku
Nežinau dabar, ovules galiu naudoti ar nelabai... Reikės su vaistininke konsultuotis
![]()
tai sakai įtari, kad gal kibai?
Mama, laikykis
lengvo gijimo!
Beladona, tuoj perduosiu marianos estafetę tau
Mane pykina nejuokingai
ir ūmus KTS
daryyyyyyk tą skaitmeninį!!!
KTS ir pas mane paumejes aplamai jauciuos kaip tiksinti bomba.... neaisku kada tos mmm ruosias ateiti, operavusi gydytoja sake, kad belekada gali
Merginos, aš nebesuprantu nieko.
Kaklelis aukštokai, bet jau kietas. Rausvų išskyrų daug, erelio akies nereikia. Pykina nenormaliai. Kas darosi??? Aišku, paprasčiausia būtų tiesiog išlaukti, bet kai dalino kantrybę, aš kitur stovėjau.
Jefimija, davai apsysiok ta skaitmenini ir greit
daryyyyyyk tą skaitmeninį!!!
Skaitmeninis palauks savo debiuto, juolab kad jis visiškai nejautrus. Aš darbe sėdžiu. Buvo mintis atsinešti testą su savim, bet sakiau sau nekvailioti. Tai ką, sėdžiu ir nedirbu
Beladona, o tave ta pacia diena isleido? Kiek truko abrazija? Dave paskui nedarbinguma? Kokia tolimesne eiga bus? Kiek techniniu klausimu....
Artimai darė, tai po paros išrašė, nedarbinguma gavo, ir pati šeimos gyd po to dar pratęsė. Matyt žiūri kaip jautiesi.
As irgi sedziu ir nedirbu kazko sunkiai einas susikaupt rimtiems darbams man visa sia savaite
Janima, taip, man irgi dar šeimos gydytoja po to pratęsė. Nes antibiotikai dar 10 d. skirti buvo.
Pagal situaciją, kaip išsivalo ir gyja. Bet čia rečiau taip. Dažniausiai abrazija laikoma mažai invazyvia ir gana paprasta procedūra, po kurios gan greitai atsigauna. To ir linkiu Mama?!
Artimai darė, tai po paros išrašė, nedarbinguma gavo, ir pati šeimos gyd po to dar pratęsė. Matyt žiūri kaip jautiesi.
Tai čia planuojančių džiaugsmai 😂 prieš mmm dvi savaites marianiniesi SM, per mmm liūdi ir sėdi SM, gal kokią savaitę per mėnesį ir padirbi 😁