Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Kisulita, nesuk galvos dėl vaistų, dauguma jų galima vartoti ir nėštumo metu. Vakar canesten įsidėjau kaip tik, pienligė pas mane dažnas svečias. Paskaityk lapelį aišku :)

Atsakyti

Oi Jefimija, nu bet taip ir yra :D seniau ariau kaip arklys, o dabar sedziu apsikrovus popieriais, greit ir SM per juos nebeimatysiu turbut  :lol:​ 

Atsakyti

Kisulita, pamegink https://www.multi-gy...ti-gyn-actigel/;) lapelyje raso kad veikia pries grybeli, man padeda :) nescioms naudoti galima :)

Ačiū labai :4u:  Eisiu į vaisitnę ieškoti :)

Atsakyti

tai sakai įtari, kad gal kibai?   :bigsmile:

Nemanau, pastaruoju iš vis kažkokios piktos beviltiškos nuotaikos, vis galvoju, kad žinau, jog nepastojau vėl :) Bet nieko, ateis kokia 9 dpo, tada jau dings visi "žinau" ir tik apie testus ir tegalvosiu :D

Atsakyti

Kisulita, tikrai yra nepiktų žvakučių, pvz., kur vitamino c kapsulės (Vagi c ir pan.), atstato mikroflorą, saugios ir nėštumo metu. Jei pradžia tik. Ir gerųjų bakterijų pagert tuo pačiu gerai.

Vagi C nereceptinės? :)

Atsakyti

Merginos, aš nebesuprantu nieko. 

Kaklelis aukštokai, bet jau kietas. Rausvų išskyrų daug, erelio akies nereikia. Pykina nenormaliai. Kas darosi??? Aišku, paprasčiausia būtų tiesiog išlaukti, bet kai dalino kantrybę, aš kitur stovėjau. 

Nenoriu nuliūdinti, bet mano gk visada būna pakilęs, net ir mm pirmą dieną... Ir dar ir minkštokas būna, kiek jau kartų esu su juo apsigavusi, daugiau nebetikrinu, visiškai man netikslus rodiklis :unsure:

Atsakyti

Kisulita, nereceptinės, ten tik vitaminas c ir nieko daugiau :) 

Atsakyti

KTS ir pas mane paumejes  :lol:  aplamai jauciuos kaip tiksinti bomba.... neaisku kada tos mmm ruosias ateiti, operavusi gydytoja sake, kad belekada gali  :oh: 

Apšvieskit mane žioplą, kas yra KTS? :D

Skaitmeninis palauks savo debiuto, juolab kad jis visiškai nejautrus. Aš darbe sėdžiu. Buvo mintis atsinešti testą su savim, bet sakiau sau nekvailioti. Tai ką, sėdžiu ir nedirbu :D

kokio jautrumo? Bet gal jau parodytų, kad yra kelios sav, ypač kai Tau mm diena jau ryt! Nereiks spėliot dėl brūkšniukų :D

O šiaip.. gal šalia darbo vaistinė ar prekybcentris yra?  :rolleyes: 

Tai čia planuojančių džiaugsmai 😂 prieš mmm dvi savaites marianiniesi SM, per mmm liūdi ir sėdi SM, gal kokią savaitę per mėnesį ir padirbi 😁

visiškai!! :D :D

Nemanau, pastaruoju iš vis kažkokios piktos beviltiškos nuotaikos, vis galvoju, kad žinau, jog nepastojau vėl :) Bet nieko, ateis kokia 9 dpo, tada jau dings visi "žinau" ir tik apie testus ir tegalvosiu :D

pfff, tik 9dpo? :D aš su 4dpo jau ieškausi simptomų  :D 

Atsakyti

Aciu, merginos, uz pasidalinima patirtimis. Buvo maziau baisu laukti proceduros :4u:​ 

Atsakyti

Nenoriu nuliūdinti, bet mano gk visada būna pakilęs, net ir mm pirmą dieną... Ir dar ir minkštokas būna, kiek jau kartų esu su juo apsigavusi, daugiau nebetikrinu, visiškai man netikslus rodiklis :unsure:

Mano kaklelis pavyzdingai elgiasi - po O nusileidžia žemyn, užsidaro langines ir sėdi kietas iki pat mmm.

Atsakyti

Apšvieskit mane žioplą, kas yra KTS? :D

kokio jautrumo? Bet gal jau parodytų, kad yra kelios sav, ypač kai Tau mm diena jau ryt! Nereiks spėliot dėl brūkšniukų :D

O šiaip.. gal šalia darbo vaistinė ar prekybcentris yra?  :rolleyes:

visiškai!! :D :D

KTS - kelnaičių tikrinimo sindromas. Lakstau kas valandą tikrinti, ar nepramušė  :oh: 

Niekur neinu, dirbti reikia :D kiek jau beliko laukti, šiandien ar ryt viskas bus aišku :)

Atsakyti

Aciu, merginos, uz pasidalinima patirtimis. Buvo maziau baisu laukti proceduros :4u:​ 

Laikykis ir nebijok  :4u:  viskas bus gerai  :4u:  :4u:  :4u:  ai tiesa del eigos po to, tai as po dvieju savaiciu gavau israsa, nes jie tiria viska ka isima. Bet kadangi pas mane puslytes jau nebebuvo, ir aplamai jau buvo virs dvieju savaiciu praeje nuo persileidimo, tik kad kraujavau vis po biski, tai atsakyme taip ir raso, kad rasta nedaug likuciu panasios strukturos i choriona po persileidimo ir viskas. Ginekologe sake jei viskas bus gerai nebekraujuosiu tai pas ja ateit tik po tikruju menesiniu. As ju dar vis laukiu. 

Atsakyti